تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 645 از 1547 اولاول ... 1455455956356416426436446456466476486496556957451145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همین دیروز با شاتل تلفنی صحبت کردم و گفتم می خوام تخلیه کنم و هنوز 8 ماه از جشنواره ام مونده و خیلی راحت گفت هر وقت خواستید ایمیل بدهید به پشتیانی و درخواست بدید و بعدش زنگ بزنید تا ایمیل تون چک بشه و سره 3 روز تحیله کامل میشه و اصلا هیچ پولی هم گرفته نمیشه دوست عزیز
    دوستان اگر جشنواره گرفتید و حجمتون تموم شده اصلا نگران تخیله نباشید چون هیچ پولی گرفته نمیشه ازتون و اگر چنین حرفی هم بزنند پشت تلفن ظبط میشه و غیره قانونی هست و میتونید شکایت کنید اگر بهتون چنین چیزی گفتن ، ولی به من که تهران هستم راحت گفت میتونی تخلیه کنی

من خودم جشنواره گرفتم و حجمم تموم بشه قطعا تخیله میکنم چون حجم رو گرون کردن و نمیخوان دیگه تخفیف بدهند و دانلود از اپلودسنتر شاتلند رو از 5000 گیگ به 50 گیگ تغییر دادن و دیگه اصلا برای من که بصرفه نیست توی شاتل بمونم مگر اینکه تغییر خاصی بدهند و ارزش پیدا کنه دوباره

شما ظاهرا فراموش کردی موقع خرید با قردادی موافقت کردی که میگه اگر تخلیه کنی باید اصل مبلغ طرح رو بدی

اونا مشکلی با خالی کردن ندارن و خط و تخلیه میکنن اما باید پول اصل اون گیگ ها رو به نرخ روز بپردازی

اگر اینطور باشه که شما میگی ملت همش میرن جشنواره میگیرن و تخلیه میکنن باز جشنواره میگیرن

2. 2 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

شما ظاهرا فراموش کردی موقع خرید با قردادی موافقت کردی که میگه اگر تخلیه کنی باید اصل مبلغ طرح رو بدی

اونا مشکلی با خالی کردن ندارن و خط و تخلیه میکنن اما باید پول اصل اون گیگ ها رو به نرخ روز بپردازی

اگر اینطور باشه که شما میگی ملت همش میرن جشنواره میگیرن و تخلیه میکنن باز جشنواره میگیرن
    فکر میکنم یک تلفن کردن اینقدر ها هم مشکل نیست
    یک تماس در زمان اداری بگیرید و خودتون بپرسید به ما که چنین چیزی نگفتند و خیلی راحت گفت تخیله میکنیم و حق هم ندارند بگند چون غیره قانونی هست چون می دونند مشترک شکایت میکنه و حق هم با مشترکه

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر میکنم یک تلفن کردن اینقدر ها هم مشکل نیست
    یک تماس در زمان اداری بگیرید و خودتون بپرسید به ما که چنین چیزی نگفتند و خیلی راحت گفت تخیله میکنیم و حق هم ندارند بگند چون غیره قانونی هست چون می دونند مشترک شکایت میکنه و حق هم با مشترکه

بجای تماس گرفتن فکر کنیم چی رو با چه شرایطی خریدیم

اتفاقا اگر بگیرند قانونیه قانویه چون قرارداد رو امضا کردید

به نظرت حرف مهمه یا امضاء

اومدیم و خیلی ها بخاطر این حرفت رفتن جشنواره گرفتن و با خاطر جمعی هم مصرفش کردند و موقع تخلیه بخاطر امضاء اون قرارداد مجبورشون کردن که کل هزینه ها رو پرداخت کنند . اون موقع شما جوابگو هستی ؟!! یا اون بابایی که پشت تلفن یک حرفی زده !!!

شما در قبال خرید جشنواره سندی رو امضا کردی کاملا قانونی که شرایط واضح توضیح داده شده .
    دقیقا از چی میخوای شکایت کنی ؟!!!

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

بجای تماس گرفتن فکر کنیم چی رو با چه شرایطی خریدیم

اتفاقا اگر بگیرند قانونیه قانویه چون قرارداد رو امضا کردید

به نظرت حرف مهمه یا امضاء

اومدیم و خیلی ها بخاطر این حرفت رفتن جشنواره گرفتن و با خاطر جمعی هم مصرفش کردند و موقع تخلیه بخاطر امضاء اون قرارداد مجبورشون کردن که کل هزینه ها رو پرداخت کنند . اون موقع شما جوابگو هستی ؟!! یا اون بابایی که پشت تلفن یک حرفی زده !!!

شما در قبال خرید جشنواره سندی رو امضا کردی کاملا قانونی که شرایط واضح توضیح داده شده .
    دقیقا از چی میخوای شکایت کنی ؟!!!

اگه پولی گرفته بشه قبل از تخلیه معلوم میشه ... نمیان تخلیه کنن بعد بگن پول بده

پس نهایتا اگه جریمه باید پرداخت بشه، میشه منصرف شد

6. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

5000 گیگ شاتل لند رو برگردوندند فکر کنم چون عده ی زیادی تهدید به تخلیه کردن ناچار شدن به حالت قبلی برگردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

من سرویس جشنواره داشتم وقتی حجمم تموم شد تخلیه کردم خیلی هم راحت
    اپراتور شاتل هی میگفت علت تخلیتون چیه ؟
    منم یه کلام گفتم گرونه سرویس هاتون و مثل شیب رییس جمهور محبوبتون دارید پول زور میگیرید
    دو روز دیگه تخلیه شد

10. این کاربر از FAR FAR251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

توی سرویس های اکو شبی چفدر میشه دانلود رکد قبل از اینکه محدود بشه شبانه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شاتل چه موقعی جشنواره ترافیک میزاره که تخفیف های خوبی داره ؟

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض ﻣﺼﻮﺑﺎﺕ ﺟﺪﻳﺪ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺩﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺗﺮﺍﻓﻴﻚ ﻣﺼﺮﻓﯽ ﻛﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ

ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻋﺰﯾﺰ
    ﺑﻪ ﺍﻃﻼﻉ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﯽﺭﺳﺎﻧﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﻣﺼﻮﺑﺎﺕ ﺷﻤﺎﺭﻩﯼ ۲۵۱ ﻭ ۲۵۳ ﮐﻤﯿﺴﯿﻮﻥ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ، ﻗﯿﻤﺖ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺩﺭﺻﺪ ﮐﺎﻫﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮ، ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺣﺠﻢ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﯽ ﻭ ﺍﺭﺳﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺟﺰﯾﯿﺎﺕ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﺩﺭ ﻭﺏ ﺳﺎﯾﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﺍﺳﺖ .
    ﺧﻮﺵﺑﺨﺘﺎﻧﻪ ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﭘﯿﺮﻭ ﺳﯿﺎﺳﺖﻫﺎﯼ ﺗﺸﻮﯾﻘﯽ ﺷﺎﺗﻞ، ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻗﺒﻞ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺍﺭﺍﯾﻪﯼ “ ﺑﺴﺘﻪ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺍﯾﺮﺍﻥ ” ﺑﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﺟﺬﺍﺏ ۱۰ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ۲۰۰ ﻭﺏ ﺳﺎﯾﺖ ﭘﺮﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺑﺎ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﺣﺪﺍﻗﻞ ۱۰۰ ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺷﺪﻩﺍﯾﻢ ﮐﻪ ﺧﺒﺮ ﺁﻥ ﭘﯿﺶﺗﺮ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﮔﺮﺩﯾﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺷﯿﻮﻩﯼ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪﯼ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏِ ﯾﺎﺩﺷﺪﻩ ﻧﯿﺰ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺍﺳﻔﻨﺪﻣﺎﻩ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﺮﻓﺖ .
    ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﭘﺮﺳﺶ ﯾﺎ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ، ﺻﻤﯿﻤﺎﻧﻪ ﺁﻣﺎﺩﻩﯼ ﭘﺎﺳﺦ ﮔﻮﯾﯽ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ .
    ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ
    ﺍﻣﻮﺭ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎﻥ ﺷﺎﺗﻞ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •