ضمنا برای اینکه منظورم بد نرسیده باشه من این هدفون رو بیشتر به خاطر گوش دادن به موسیقی میخوام و فکر می کنم اصلا کلمه ی هدست که به کار بردم تو پست قبل اصلا اشتباه بود،بنده منظورم هدفون های استریوی دو گوشی بلوتوثی هستش...
ضمنا برای اینکه منظورم بد نرسیده باشه من این هدفون رو بیشتر به خاطر گوش دادن به موسیقی میخوام و فکر می کنم اصلا کلمه ی هدست که به کار بردم تو پست قبل اصلا اشتباه بود،بنده منظورم هدفون های استریوی دو گوشی بلوتوثی هستش...
سلام دوستان
خسته نباشید
کسی از این هدفون :
Philips In-Ear Headphone SHE9800
اطلاعی داره؟
قیمتش چند هست؟
گارانتیش چی هست؟
از کجا میشه تهیه کرد؟(به صورت اینترنتی)
تو این رنج قیمت دیگه چی هست؟(ایرفون نباشه بهتر)
بله بیس 630 از 830 بیشتر و قوی تر هست
دوستان این مدل akg k141 mk2 چجور هدفونیه؟با hd518 یه مقایسه میکنین؟....
با سلام
من k141 mk2 رو امتحان نکردم ولی k99 رو که صدایه خیلی خوبی داره رو با hd 518 بخوام مقایسه کنم میگم که صد در صد hd518 چون صدایه خیلی شفاف و بازی داره و جزییات رو بدون کم و کاست ارائه میده و بنظر من در حدود قیمت خودش و حتی تا 500 هزار تومان بهترین هدفون هست .
ممنون...نمایندگی سنهایزر چه شرکتی هستش؟
سایتی ازش دارین؟
سالار جان ، من.
نماینگی سنهایزر نامداران هست که سایتش رو براتون پ.خ میفرستم
با سلام
دوست عزیز متاسفانه من این هدفون رو امتحان نکردم (واقعیتش کلا هدفون های philips رو تست نکردم)ولی الان چند تا رویو ازش خوندم با توجه به معایب و مضایای این هدفون میشه گفت هدفون متوسطی هست .ولی از رویو ها نمیشه 100% استنباط کرد باید حتما امتحانش کنین.
سایتش رو براتون میفرستم ولی توصیه میکنم حضوری تشریف ببرین و حتما قبل از خرید امتحان کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین
دوستان خواهشا لطف کنید سوال بنده رو هم جواب بدید پس..............
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)