تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 645 از 720 اولاول ... 145545595635641642643644645646647648649655695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    آقا من PANASONIC PLASMA VT50 دارم و خیلی هم راضیم و تصاویرش فوق العاده هست مشکلی هم با زیر نویس ندارم واقعا
    الان تنها مشکلم تو پخش زیر نویس فارسی در فبلمهای سه بعدی هست
    سوال :
    آیا راهی هست که این زیر نویس های معمولی تغییر کنند و مثل فیلمهای معمولی فایل زیر نویس رو با فایل فیلم در یک فولدر قرار بدم و تلویزیون هم درست پخشش کنه ؟
    اگر جواب سوال قبلی منفی باشه به نظرم راهی نیست جز پخش فیلمها در کامپیوتر و انتقال تصاویر به تلویزیون مثلا از طریق DLNA. خب اگر اینطوری باشه من بلد نیستم کامپیوتر رو میزیم رو با DLNA به تی وی وصل کنم. میشه راهنماییم کنید؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    آقا من PANASONIC PLASMA VT50 دارم و خیلی هم راضیم و تصاویرش فوق العاده هست مشکلی هم با زیر نویس ندارم واقعا
    الان تنها مشکلم تو پخش زیر نویس فارسی در فبلمهای سه بعدی هست
    سوال :
    آیا راهی هست که این زیر نویس های معمولی تغییر کنند و مثل فیلمهای معمولی فایل زیر نویس رو با فایل فیلم در یک فولدر قرار بدم و تلویزیون هم درست پخشش کنه ؟
    اگر جواب سوال قبلی منفی باشه به نظرم راهی نیست جز پخش فیلمها در کامپیوتر و انتقال تصاویر به تلویزیون مثلا از طریق DLNA. خب اگر اینطوری باشه من بلد نیستم کامپیوتر رو میزیم رو با DLNA به تی وی وصل کنم. میشه راهنماییم کنید؟
    دوست عزیز
    از این نرم افزار می توانید استفاده کنید و فایل srt را به فرمت سه بعدی تبدیل کرده و هم نام فایل فیلم مورد نظر آن را هم نام کنید و بعد روی مموری ریخته و با تلویزیون تماشا کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تبدیل زیر نویس srt به ass که متنی هست و 2 ثانیه ای انجام میشه)

- همین که نرم افزار را باز کردید فایل srt را می خواهد. بقیه تنظیمات در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر

در آخر بعد کانورت فایل با پسوند ass ساخته می شود که متنی است (مثل idx sub نیست)
    و اگر نشد
    از این تایپیک استفاده کنید ببینید مشگلتان حل می شود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 4 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دست شما درد نکنه . من همیشه تو این سایت و این فروم جواب سوالاتمو میگیرم . خدا خیرت بده
    همینکارو کردم و جواب داد
    واقعا ممنونم
    فقط گاهی گیر میکنه یا هماهنگی صدا و تصویر بهم میریزه . راه حلی هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوست عزیز از کجا و کی vt50 خریدی؟کیفیتش در مقایسه با led چقدر بهتره.تو جمهوری که من هر چی پلاسما دیدم کیفیتش بد بود احتمالا یا به خاطر نور مغازه هاس یا کالیبره بد؟ ارزش اضافه هزینه کردن بیشتر در مقایسه با led ها رو داره.میشه از کیفیت تصویرش بگی چون تو سایتها همه از این مدل تعریف میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    از این نرم افزار می توانید استفاده کنید و فایل srt را به فرمت سه بعدی تبدیل کرده و هم نام فایل فیلم مورد نظر آن را هم نام کنید و بعد روی مموری ریخته و با تلویزیون تماشا کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تبدیل زیر نویس srt به ass که متنی هست و 2 ثانیه ای انجام میشه)

- همین که نرم افزار را باز کردید فایل srt را می خواهد. بقیه تنظیمات در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر

در آخر بعد کانورت فایل با پسوند ass ساخته می شود که متنی است (مثل idx sub نیست)
    و اگر نشد
    از این تایپیک استفاده کنید ببینید مشگلتان حل می شود

دست شما درد نکنه . من همیشه تو این سایت و این فروم جواب سوالاتمو میگیرم . خدا خیرت بده
    همینکارو کردم و جواب داد
    واقعا ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز از کجا و کی vt50 خریدی؟کیفیتش در مقایسه با led چقدر بهتره.تو جمهوری که من هر چی پلاسما دیدم کیفیتش بد بود احتمالا یا به خاطر نور مغازه هاس یا کالیبره بد؟ ارزش اضافه هزینه کردن بیشتر در مقایسه با led ها رو داره.میشه از کیفیت تصویرش بگی چون تو سایتها همه از این مدل تعریف میکنن؟
    سلام
    من تقریبا اواخر شهریور ماه خریدم
    با قیمت 7 میلیون تومان
    از جمهوری
    من واسه خونه مادرم در سال 2010 یک led سامسونگ 46 اینچ خریدمکه اونموقع در سایت cnet به عنوان بهترین hdtv دنیا در سال 2009 معرفی شده بود یعنی وقتی رفتیم بازار در واقع یک کمی سخت پیدا میشد .ولی تصویر فوق العاده ای داره.و من فقط تجربه دیدن همین یک led رو از نزدیک دارم و واقعا تصاویرش خوبه ولی من خودم الان پلاسما پاناسونیک گرفتم و واقعا فوق العادست تصویرش . نمیدونم در مقایسه با led های هم طراز با خودش چطوریه اما به هر حال این تلویزیون بهترین hdtv دنیا در سال 2012 بوده
    در مقایسه با سامسونگ f8800 شاید از نظر کیفیت فرق چندانی نکنند ولی سامسونگ پر نور تره چون ال ای دی هست ولی در عوض رنگها در تی وی من طبیعی ترند و واقعا پلاسماها چشم رو کمتر خسته میکنند مضاف بر اینکه 4 اینچ هم بزرگتره و خیلی هم به چشم میاد این بزرگتر بودنش مگر اینکه بخوای 55 اینچ f8800 رو بخری که به نظرم در مقایسه با قیمتش به صرفه نیست
    در ضمن این vt50 گیرنده دیجیتال اینور آب و اونور آب رو داره که عملکرد بسیار مطلوبی داره
    در کل من راضیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

با سلام
    یه پلاسمای 50 پاناسونک دارم.جدیداً وقتی رو یه تصویر چند ثانیه مکث میکنم و یا به منوی دستگاه میرم بعد از خارج شدن،سایه منو یا تصویری که ثابت بوده روی تصویر میمونه.مشکل از چی هست؟قابل درست شدن هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

با سلام
    یه پلاسمای 50 پاناسونک دارم.جدیداً وقتی رو یه تصویر چند ثانیه مکث میکنم و یا به منوی دستگاه میرم بعد از خارج شدن،سایه منو یا تصویری که ثابت بوده روی تصویر میمونه.مشکل از چی هست؟قابل درست شدن هست؟
    كسي نيست راهنمايي كنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام

سلام . این پست رو یک نگاهی بکن

11. این کاربر از poyasalary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

همینکارو کردم و جواب داد
    واقعا ممنونم
    دوست عزیز
    در هنگام تماشا از منوی TOOLS نگاه کنید ببینید آیتمی دارد که میزان زمان بندی صدا و تصویر را تنظیم کند معمولا برای زیر نویس در سیستمهای سامسونگ این آیتم وجود دارد.

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •