سیتی تاورشم مثل بقیه کاراش پدر بینی رو در میاره؟
خاطره ی خوبی از کول واتر ندارم
oxygene ازlanvin چطوره؟
ممنون از پاسخ دوستان عزیز
سیتی تاورشم مثل بقیه کاراش پدر بینی رو در میاره؟
خاطره ی خوبی از کول واتر ندارم
oxygene ازlanvin چطوره؟
ممنون از پاسخ دوستان عزیز
[[QUOTE=milad_heartsick;7031242]سیتی تاورشم مثل بقیه کاراش پدر بینی رو در میاره؟
یه چیزی اونورتر اما اگر خواستی بگیری نسخه اینتینس بگیر بچه ها تست کرده بودن بوی چرمش بیشتره پس مجلسی ت میزنه...یه 4-5 تومنم اختلاف قیمت دارن انگاری.
آقا سه تا سوال :
1 - این عطرای هایلند از کجا معلوم که اصله ؟ شاید همه رو از دبی و اینا وارد میکنن . منظورم اینه که از کجا باید بفهمیم که ادکلنی که
دارن به ما میدن اصله ؟
2- این عطر هوگو باس پیور BOSS Pure همونی هست که بو پرتغال میده ؟
3 - عطر تامی تی ، همون T by Tommy هست ؟ چون به هایلند گفتم ، اصلا اسمشم تاحالا نشنیده بود !
ممنون
1. من تا به حال از اونجا خرید نکردم ولی آیا فکر میکنید عطر های اونجا از جایی غیر از دوبی وارد میشن؟؟؟؟؟؟
فکر اینکه فروشگاهیی تو ایران که محصولات سفارش اروپا رو وارد کنه از سرتون کنید بیرون. فقط یک سایت بود که محصولاتش سفارش اروپا بود که اونم سربه نیست شد (البته قیمتهاش دو برار هم بیشتر بود)
ولی واقعا کیفیتشون با هم قابل مقایسه هست
من خودم به شخصه لمس کردم.
قبلا هم گفتم که اگر میخوایید از اصل بودن ادکلن خیالتون راحت بشه برید نمنوه تولیدات محدود برندهارو انتخاب کنید
2. متوجه سوالتون نشدم
3. بله هست (چطور فروشگاه به اون بزرگی اسمش رو نشنیده بود؟!!!)
سیتی تاور هم خیلی خوبه.ولی خب سیلورسنت یه چی دیگست.
لانوین اکسیژن هم در حد همون سیتی تاور یا پایینترشه تو موندگاری و پخش
بوی خیلی خوبی داره ولی متاسفنه موندگاریش از حد ضعیف هم پایینتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان کسی به این سایت سر زده
بنظر میاد سایت خوبی باشه______________ مقاله خوبی در باره عطرهای تقلبی گفته یه سر بزنید!
مقاله هاشون کپی پیست از وبلاگ خانم فرزین نیا هست
اقا ادکلنایی با رایحه سبزه و گیاهان سبز معطر معرفی کنید که من تازه به سلیقه خودم پی بردم در ادکلن. البته نه بوی اب حوض مثل بولگاری بلکه روایحی نظیر سبزه وبرگ با کلاس که تازه تا 4 ماه دیگه فقط این قبیل بوها رو اب وهوای جهنمی تهران می طلبه .
امروز یه مولکول زینو به صورت زدم بوش تا 4-5 ساعت ولم نمی کرد.
بچه ها یک تجربه:
ادکلنای با بوی شیرین مثل زینو تو تابستون موندگاریشون به هیولا تبدیل میشه حالا نمیدونم چه سری توش نهفتس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)