تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 645 از 4105 اولاول ... 14554559563564164264364464564664764864965569574511451645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALFA323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Shiraz - BandarAbbas. ... Name : Moein

پيش فرض

سلام عزیزان چرا تو برگ سفید من هیچ کدی نزده ؟؟ فقط زده یگان آموزشی فلان پادگان نیروی انتظامی فلان شهر!!
    اینجوری که شنیدم معمولا کد میزنن!! جدیداً اینجوری شده یا مال من ایراد فنی داره ؟

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام عزیزان چرا تو برگ سفید من هیچ کدی نزده ؟؟ فقط زده یگان آموزشی فلان پادگان نیروی انتظامی فلان شهر!!
    اینجوری که شنیدم معمولا کد میزنن!! جدیداً اینجوری شده یا مال من ایراد فنی داره ؟
    آره الان اینجوری شده.

3. 2 کاربر از odise2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی شماره ای از نظام وظیفه (همون که میدون سپاه هستش) داره؟
    دیروز از 118 گرفتم ولی هر چی زنگ میزنم اشغاله!!
    فقط یه بار گرفت که اونم ورنداشتن!
    اصلا شماره ای داره؟ سرکاری نباشه یه وقت؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نمره چشم چند باشه معاف میشی؟

بابا نترسونین دیگه :((

در آغاز فعالیت korosh0742's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

حال همه ما همینه دوستان ، ماهایی که بعد از 20 و چند سال آقایی کردن و زیر بار زور نرفتن حالا باید یه زور رفت اجباری رو میگم ...

کی دوست داره بره اجباری ؟؟؟؟

دیشب تو نت میگشتم دنبال کشور هایی که خدمت اجباری ندارن و ...

حرصم میگرفت که یه کشورهایی که اسمشم قابل تلفظ نیست حال دادن به جوونهاشون و خدمت رو اختیاری گذاشتن ...

به هر حال چندین سال هست که کشور های پیشرفته دنیا که الان از هر نظر حرف اول و تو جنگ و نیرو میزنن خدمت رو اختیاری گذاشتن و رو به ارتش تخصصی آوردن ...

آخه واقعا بعضی از آدما نمی تونن تو خدمت دووم بیارن واسه این کار ساخته نشدن ، حالا من دارم به امید 4 تا رفیق میرم به امید دور بودن از خونه و ... یه بدبختی که تا امروز 2 روز از خونوادش دور نبوده چه جوری یهو بره 2 سال از همه دل بستگی هاش دور شه و تازه همه اینا به کنار و یه بند از یه مشت آدم که دوستان گفتن در چه حدی هستن حرف زور بشنوه ...

امیدوارم یه روزی بشه که بچه هامون مثل ما ضربه نخورن ما از همه جا بد آوردیم خدمت هم یه گوشه کوچیک از بد بیاری های زندگی زوری و کوفتی امروزی هست...

تنها پیشنهادم به دوستانم که دارن مثل من 5 شنبه اعزام میشن اینه :

شل بگیریم که درد کمتر شه ، چون خدمت شتری هست که رو هر آدمی ... حالا هم نوبت ماست ، پس سخت نگیریم تا سخت نگزره

من که واقعا خودمو آماده کردم خدارو شکر روحیم هم خوبه و نگران هیچی نیستم واسه ماها بالاتر از سیاهی دیگه رنگی نیست ، میریم مثل مرد خدمت میکنیم و نشون میدیم که اون چیری که اون مفنگی ها فک میکنن نیستیم .

بالاخره خدایی هست که به ماها نگاه کنه ماها که 3 برادر خدمت رفته نداشتیم ماها که پدرهامون مثل مرد رفتن جنگ و دنبال مزایا جانبازی گرفتن نبودن ماها که دنبال معافی های پزشکی کشککی امروزی نرفتیم یا از اون آقا زاده هایی نبودیم که خدمت و خریدن ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قصد توهین به هیچ کس و ... نداشتم و فقط حرف دلم و زدم به امید روزی که بچه هامون تاوان اشتباهات مارو ندن و مثل ما نشن ...

و بازم میگم باید با روحیه بریم و اونجارو بترکونیم چون تنها نیستیم وکلی سرباز با شرایط ما میان اونجا و ما واقعا اگه با هم باشیم تنها نیستیم ...

موفق و پیروز باشید .

7. 3 کاربر از korosh0742 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AnGelS.Of.WaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

سربازی مثل آمپول زدنه!
    پس شل کنین دوستان
    دمت گرم اینو خوب اومدی
    به نظر من هر چی سخت بگیری سخت میگذره برات پس تو دلت بگو هر چه پیش اید خوش اید ما که خندان میرویم

9. 2 کاربر از AnGelS.Of.WaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

در حین خدمت میشه .

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

ولی اگه قبل خدمت نصف این هفت خان رو بری بهتره

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان من دیروز دفترچه رو پست کردم !! مدارکم تکمیل بود و هیچی بهم نداد و یارو گفت پنج شنبه بیا رسید بگیر این رسید چیه ؟! قبلا که همون لحظه میدادن ؟! نه ؟!
    +
    مثلا من زدم تاریخ پیشنهادی اعزام رو 15 دی !! ( که فکر میکنم 18 دی اعزام باشه ) از دیروز حساب میاد ؟! یا از پنج شنبه ؟! اصلا این رسید چیه ؟! و اگه نرم سراغش و نگیرم مشکلی پیش میاد ؟!

لطفا یه دوستی مارو روشن کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

بالاخره خدایی هست که به ماها نگاه کنه ماها که 3 برادر خدمت رفته نداشتیم ماها که پدرهامون مثل مرد رفتن جنگ و دنبال مزایا جانبازی گرفتن نبودن ماها که دنبال معافی های پزشکی کشککی امروزی نرفتیم یا از اون آقا زاده هایی نبودیم که خدمت و خریدن ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

موفق و پیروز باشید .

برادر عزیز فکر میکنی همه این پدرهایی که رفتن جبهه که الان بچه هاش معافی دارند همه شون تو میدون جنگ بودن ؟ نه عزیزم خدا میدونه اینا پشت خط مقدم چی کاره بودن یا نرفته خط مقدم دست و پاشون شکسته الان اومدن ادعایه جانبازی میکنن
    من پدرم جانبازه با 2 تا ترکش به قول خودش یادگاره اون دوره ها ولی هیچ جا اسمشو به عنوان جانباز ثبت نکرده و هیچ حقوق و مزایا یی هم نمیگیره و ما هم واسه هزینه درمانش زیر قرض و قوله دوست و اشناییم
    ما 6 تا داداشیم از ما 6 تا 3 نفرمون خدمت رفتیم یه نفرمون هم معافی پزشکی داره . حالا با این اوضاع فقط میتونیم برادر پنجم رو معاف کنیم . بعدش اینکه برادر ششم باید بره خدمت به نظر شما این انصافه ؟
    اخ اگه پدرم میرفت دنبال کارهای جانبازیش و برادر ششم رو معاف میکرد چه قدر خوشحال میشدم ولی پدرم میگه اون موقع بنا به تکلیف اللهی رفته جبهه نرفته که ما رو معاف کنه . حالا ما چه کنیم که برادر ششم معاف شه ؟

13. 5 کاربر از AnGelS.Of.WaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوستان من دیروز دفترچه رو پست کردم !! مدارکم تکمیل بود و هیچی بهم نداد و یارو گفت پنج شنبه بیا رسید بگیر این رسید چیه ؟! قبلا که همون لحظه میدادن ؟! نه ؟!
    +
    مثلا من زدم تاریخ پیشنهادی اعزام رو 15 دی !! ( که فکر میکنم 18 دی اعزام باشه ) از دیروز حساب میاد ؟! یا از پنج شنبه ؟! اصلا این رسید چیه ؟! و اگه نرم سراغش و نگیرم مشکلی پیش میاد ؟!

درباره روشنایی اقا سجادمیخواد روشن بشه
    چون سرش شلوغ بوده و یا اینکه سیستمش قطع بوده این حرف و زده. تا روز 5 شنبه برات درخواست اعزام رو ثبت میکنه وسیستم یه رسید مبنی بر ثبت درخواستمیده که توش اطلاعات شما نوشته.
    حتما 5 شنبه برو بگیر چون بعضی وقتی فراموش میکنن ثبت کنن
    +

من زدم تاریخ پیشنهادی اعزام رو 15 دی !! ( که فکر میکنم 18 دی اعزام باشه ) از دیروز حساب میاد ؟!
    انو نفهمیدم یعنی چی.......
    بعد ثبت درخواست شما حداکثر 10 روز بعد تاریخ اعزام شما مشخص میشه.
    حتما 5 شنبه برو بگیر چون بعضی وقتی فراموش میکنن ثبت کنن

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------

نمره چشم چند باشه معاف میشی؟

بابا نترسونین دیگه :((
    بستگی به مدرک تحصیلی داره و هر چی مدرک بالاتری باشی باید نمره چشم بالاتری داشته باشین تا معافیت شامل حالتون بشه.....
    آیین نامه خاصی داره که الان تو ذهنم نیست ولی اینطوری بود که مجموع نمره 2 چشم محاسبه میشود
    Last edited by mali.sh; 19-12-2011 at 21:40.

15. 3 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •