سلام عزیزان چرا تو برگ سفید من هیچ کدی نزده ؟؟ فقط زده یگان آموزشی فلان پادگان نیروی انتظامی فلان شهر!!
اینجوری که شنیدم معمولا کد میزنن!! جدیداً اینجوری شده یا مال من ایراد فنی داره ؟
سلام عزیزان چرا تو برگ سفید من هیچ کدی نزده ؟؟ فقط زده یگان آموزشی فلان پادگان نیروی انتظامی فلان شهر!!
اینجوری که شنیدم معمولا کد میزنن!! جدیداً اینجوری شده یا مال من ایراد فنی داره ؟
آره الان اینجوری شده.
سلام دوستان
کسی شماره ای از نظام وظیفه (همون که میدون سپاه هستش) داره؟
دیروز از 118 گرفتم ولی هر چی زنگ میزنم اشغاله!!
فقط یه بار گرفت که اونم ورنداشتن!
اصلا شماره ای داره؟ سرکاری نباشه یه وقت؟
نمره چشم چند باشه معاف میشی؟
بابا نترسونین دیگه :((
حال همه ما همینه دوستان ، ماهایی که بعد از 20 و چند سال آقایی کردن و زیر بار زور نرفتن حالا باید یه زور رفت اجباری رو میگم ...
کی دوست داره بره اجباری ؟؟؟؟
دیشب تو نت میگشتم دنبال کشور هایی که خدمت اجباری ندارن و ...
حرصم میگرفت که یه کشورهایی که اسمشم قابل تلفظ نیست حال دادن به جوونهاشون و خدمت رو اختیاری گذاشتن ...
به هر حال چندین سال هست که کشور های پیشرفته دنیا که الان از هر نظر حرف اول و تو جنگ و نیرو میزنن خدمت رو اختیاری گذاشتن و رو به ارتش تخصصی آوردن ...
آخه واقعا بعضی از آدما نمی تونن تو خدمت دووم بیارن واسه این کار ساخته نشدن ، حالا من دارم به امید 4 تا رفیق میرم به امید دور بودن از خونه و ... یه بدبختی که تا امروز 2 روز از خونوادش دور نبوده چه جوری یهو بره 2 سال از همه دل بستگی هاش دور شه و تازه همه اینا به کنار و یه بند از یه مشت آدم که دوستان گفتن در چه حدی هستن حرف زور بشنوه ...
امیدوارم یه روزی بشه که بچه هامون مثل ما ضربه نخورن ما از همه جا بد آوردیم خدمت هم یه گوشه کوچیک از بد بیاری های زندگی زوری و کوفتی امروزی هست...
تنها پیشنهادم به دوستانم که دارن مثل من 5 شنبه اعزام میشن اینه :
شل بگیریم که درد کمتر شه ، چون خدمت شتری هست که رو هر آدمی ... حالا هم نوبت ماست ، پس سخت نگیریم تا سخت نگزره
من که واقعا خودمو آماده کردم خدارو شکر روحیم هم خوبه و نگران هیچی نیستم واسه ماها بالاتر از سیاهی دیگه رنگی نیست ، میریم مثل مرد خدمت میکنیم و نشون میدیم که اون چیری که اون مفنگی ها فک میکنن نیستیم .
بالاخره خدایی هست که به ماها نگاه کنه ماها که 3 برادر خدمت رفته نداشتیم ماها که پدرهامون مثل مرد رفتن جنگ و دنبال مزایا جانبازی گرفتن نبودن ماها که دنبال معافی های پزشکی کشککی امروزی نرفتیم یا از اون آقا زاده هایی نبودیم که خدمت و خریدن ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قصد توهین به هیچ کس و ... نداشتم و فقط حرف دلم و زدم به امید روزی که بچه هامون تاوان اشتباهات مارو ندن و مثل ما نشن ...
و بازم میگم باید با روحیه بریم و اونجارو بترکونیم چون تنها نیستیم وکلی سرباز با شرایط ما میان اونجا و ما واقعا اگه با هم باشیم تنها نیستیم ...
موفق و پیروز باشید .
دمت گرم اینو خوب اومدی
به نظر من هر چی سخت بگیری سخت میگذره برات پس تو دلت بگو هر چه پیش اید خوش اید ما که خندان میرویم
ولی اگه قبل خدمت نصف این هفت خان رو بری بهتره
لطفا یه دوستی مارو روشن کنه![]()
برادر عزیز فکر میکنی همه این پدرهایی که رفتن جبهه که الان بچه هاش معافی دارند همه شون تو میدون جنگ بودن ؟ نه عزیزم خدا میدونه اینا پشت خط مقدم چی کاره بودن یا نرفته خط مقدم دست و پاشون شکسته الان اومدن ادعایه جانبازی میکنن
من پدرم جانبازه با 2 تا ترکش به قول خودش یادگاره اون دوره ها ولی هیچ جا اسمشو به عنوان جانباز ثبت نکرده و هیچ حقوق و مزایا یی هم نمیگیره و ما هم واسه هزینه درمانش زیر قرض و قوله دوست و اشناییم
ما 6 تا داداشیم از ما 6 تا 3 نفرمون خدمت رفتیم یه نفرمون هم معافی پزشکی داره . حالا با این اوضاع فقط میتونیم برادر پنجم رو معاف کنیم . بعدش اینکه برادر ششم باید بره خدمت به نظر شما این انصافه ؟
اخ اگه پدرم میرفت دنبال کارهای جانبازیش و برادر ششم رو معاف میکرد چه قدر خوشحال میشدم ولی پدرم میگه اون موقع بنا به تکلیف اللهی رفته جبهه نرفته که ما رو معاف کنه . حالا ما چه کنیم که برادر ششم معاف شه ؟
درباره روشنایی اقا سجادمیخواد روشن بشه
چون سرش شلوغ بوده و یا اینکه سیستمش قطع بوده این حرف و زده. تا روز 5 شنبه برات درخواست اعزام رو ثبت میکنه وسیستم یه رسید مبنی بر ثبت درخواستمیده که توش اطلاعات شما نوشته.
حتما 5 شنبه برو بگیر چون بعضی وقتی فراموش میکنن ثبت کنن
+
انو نفهمیدم یعنی چی.......من زدم تاریخ پیشنهادی اعزام رو 15 دی !! ( که فکر میکنم 18 دی اعزام باشه ) از دیروز حساب میاد ؟!
بعد ثبت درخواست شما حداکثر 10 روز بعد تاریخ اعزام شما مشخص میشه.
حتما 5 شنبه برو بگیر چون بعضی وقتی فراموش میکنن ثبت کنن
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
بستگی به مدرک تحصیلی داره و هر چی مدرک بالاتری باشی باید نمره چشم بالاتری داشته باشین تا معافیت شامل حالتون بشه.....
آیین نامه خاصی داره که الان تو ذهنم نیست ولی اینطوری بود که مجموع نمره 2 چشم محاسبه میشود
Last edited by mali.sh; 19-12-2011 at 21:40.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)