عزیزم اینجا روزانشم دست کمی از شبانه نداره ... همون error قرمزی که speedtest میده، اینجا توی روز چند مدل شو میده ...
عزیزم اینجا روزانشم دست کمی از شبانه نداره ... همون error قرمزی که speedtest میده، اینجا توی روز چند مدل شو میده ...
واقعا مسخره کردن ملت رو این پشتیبان صباتر کجاست غیبش زده باز
سرعت ماهه قبل
سرعت دیشب
یه کاری کردن که هر چند ثانیه ارتباط با سرور سایت قطع میشه![]()
من سرعت روزانم مثل همیشه هست، فرقی نداره. نمیدونم چرا بعضیها میگن سرعت روزانشون پایینه؟
ولی به نظر من افت سرعت شبانه 3 دلیل اساسی داره اونم اینه که...
1- ملت معمولا بخاطر ماه رمضان دیگه بیدار هستند، نصفه شبها پای نت میشینن. خیلیها قبلا دانلود شبانه انجام نمیدادن چون نیازی نداشتن. نمونش چندتا از دوستای خودم. ولی الان که دیگه بیدار هستند واسه وب گردی میشینن پای نت.
2- قبلا ساعت 3 تا 7 صبح بود و خیلیها از خوابشون نمیزدن بیدار بشن برای دانلود. خیلیها هم بلد نبودن کامپیوتر رو روی ساعت تنظیم کنن که خودش روشن شه و دانلود کنه. کسانی هم که میخواستن دانلود کنن یه سریشون ساعت 3 خواب میموندن. الان که ساعت 1 شده ملت تقریبا بیدارن. کام رو برای دانلود میذارن و میخوابن.
3- قبلا یوزرنیم و پسورد رو باید به guest تغییر میدادیم. یه سری از مودمهایی که با Lan وصل میشن و کانکشن نمیسازن ، عوض کردن یوزر و پسشون مکافاته ، بخاطر همین هم یه سری ها بیخیال دانلود شبانه میشدن.
Last edited by Jang Bogo; 24-07-2012 at 09:41.
سلام
من هم همین مشکل دارم
زنگ زدم به شرکت گفتم من اصلا اینترنت رایگان نمیخوام همون اینترنتی بدید که پولش دادم
'گفتن نمیشه باید از اینترنت رایگان استفاده کنید
دیشب که خیلی افتضاح بود سرعت ولی سرعت من دیگه در حد بایت نبود.
روی 30 کیلو میچرخید.
دوست عزیز برا من چند شبه رو بایت میچرخه روی دیال آپ رو کم کرده این صبانت
چیزی که مشخصه اینه که صبا کاری کرده که هر چند ثانیه یبار قطع ارتباط داریم من با سرورهای مختلف امتحان کردم فقط تور ها اینطوری نیستن که احتمالا به زودی اونم خراب کنن
Last edited by 30vil; 24-07-2012 at 09:45.
شاید تو شهرستان اینجوریه.
من توی تهران هستم ، سرعت دانلود روزانم همون 120 همیشگی هست.
حالا خدا میدونه چی داشتی دانلود میکردی که اینجوری سیاهش کردی !!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)