تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 645 از 827 اولاول ... 145545595635641642643644645646647648649655695745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

میشه یه تستی از مدلهای زیر بزارید:

وسترن المنت
    وسترن الترا
    سیگیت اسلیم
    توشیبا اسلیم

هر چهار تا یک ترا

این توشیبا اسلیم تو بازار هست سیگیت اسلیم چی ؟

سایتی سراغ دارید؟
    ata جان ما را دریاب

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام .

اگر هارد اکسترنال از نوع پرتابل هست پیشنهاد میکنم رجیستری ویندوز را طبق روش گفته شده در سایت زیر اصلاح کنید (روش Global Setting را انجام بدهيد).

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد سیستم عاملهای دیگه چی ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقا عطا،شما همیشه از هاردهای وسترن و سیگیت صحبت میکنید،میشه بگین چرا؟چون توی بازار هاردهای توشیبا و بوفالو و سونی هست،میخام بدونم از لحاظ کیفیت و آمار خرابی وضع اینها چجوریه؟
    درضمن بنظرت وجود گارانتی برای هارد الزامی هست؟یا دکوری هست؟مثلا اگه هارد خراب شد،اطلاعاتش را برمگیردونن یا هارد نو میدهن؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. این مدلها را ندارم که برای شما تست بگیرم .
    2. در مورد Toshiba Slim باید در بازار بگردید . Seagate Slim در بازار پیدا میشود .

در مورد سیستم عاملهای دیگه چی ؟
    در مورد سیستم عاملهای دیگه ، اطلاعی ندارم . باید در سایت اصلی و یا انجمنهایی که درباره آن صحبت میکنند مطرح کنید .

آقا عطا،شما همیشه از هاردهای وسترن و سیگیت صحبت میکنید،میشه بگین چرا؟چون توی بازار هاردهای توشیبا و بوفالو و سونی هست،میخام بدونم از لحاظ کیفیت و آمار خرابی وضع اینها چجوریه؟
    درضمن بنظرت وجود گارانتی برای هارد الزامی هست؟یا دکوری هست؟مثلا اگه هارد خراب شد،اطلاعاتش را برمگیردونن یا هارد نو میدهن؟
    1. راهنمایی هایی که برای خرید داده میشه در حد پیشنهاد هست و یک توصیه اجبار کننده نیست ، انتخاب نهایی با کاربر هست .
    2. بدیهی هست که وجود گارانتی برای هارد دیسک الزامی هست . موارد متعددی دیده شده که پس از اولین راه اندازی پس از خرید توسط کاربر ، هارد دیسک خراب شده (و یا از اول خراب بوده) . گارانتیها معمولاً تضمینی برای حفظ و ریکاوری اطلاعات نمیدهند و خودشان هم اطلاعات را ریکاوری نمیکنند (به مراکز تخصصی میفرستند) . اگر اطلاعات ذخیره شده خیلی مهم باشد پیشنهاد میشود که ابتدا ببرید کلینیکهای تخصصی و سپس به گارانتی جهت تعویض ارسال کنید . البته حتماً به کلینیکهای تخصصی یادآوری کنید که تا حد امکان آسیب فیزیکی و ظاهری به هارد اینترنال یا اکسترنال وارد نکنند .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام .

1. میتونید یکی از دو مدل WD my book و یا Seagate Backup plus را بخرید .
    2. مدلهای جدید Backup plus بصورت افقی (خوابیده) طراحی شده اند (امنترین حالت) و مثل مدلهای قدیمی کاتریج جدا شدنی ندارد .
    ممنون
    1.چرا پس جدا کارتیجو عوض برداشتن؟
    2.پس الان چه فرقی با اکسپنشن داره ؟
    3.الان توی بازار این جدیداس یا قدیمیا؟
    4.این جدیدا هم گرم میشن؟
    5.خوابیده بهتر و امن تره اما گرم تر میشه نه؟
    6.دیدی تاحالا این مدل رو ؟باکسش راحت باز میشه؟
    7.هارد داخلش چیه؟
    مرسی ممنون فدات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام

من یک هارد Seagate Backup Plus Drive سه ترابایت دارم ، روی سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکنه ، وقتی به لبتاپم وصلش میکنم تند تند قطع و وصل میکنه (هر چهار پورت usb)، حتی ادابتور و کابل usb هم عوض کردم جوابی نداد !!! به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه !!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

من یک هارد Seagate Backup Plus Drive سه ترابایت دارم ، روی سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکنه ، وقتی به لبتاپم وصلش میکنم تند تند قطع و وصل میکنه (هر چهار پورت usb)، حتی ادابتور و کابل usb هم عوض کردم جوابی نداد !!! به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه !!
    سلام .
    با توجه به اينكه هارد اكسترنال مورد نظر روي سيستمهاي ديگر مشكلي ندارد پس به هر حال مشكل از طرف لپتاپ هست .

1. اگر فقط روي usb3 اين مشكل را داريد توصيه ميكنم پس از تشخيص نوع چيپست ، آخرين ورژن درايور آنرا دانلود و نصب كنيد . نوع چيپست usb3 را ميتونيد به روش گفته شده در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تشخيص بديد.
    2. اگر امكان تعويض و نصب مجدد ويندوز داريد توصيه ميكنم يكبار اينكار را انجام بديد تا مشخص بشه كه ايراد از ويندوز و تنظيمات آن و يا وجود نرم افزارهايي كه موجب اختلال ميشود هست يا خير ! جهت اطمينان توصيه ميكنم فعلاً نرم افزارهاي اضافي (مثلاً انتي ويروس و ...) نصب نكنيد و فقط درايورهاي ضروري را نصب كنيد .

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    تو سایت دیجی نضزات کاربرا برای وسترن المنت میخوندم که موارد زیر را نوشته بودند آیا تایید میفرماپید؟

۱− به نظر میاد تنها تفاوت این هارد با مدل Western Digital Portable ultra My Passport عدم ضد ضربه بودن اون هست و کلاً اگر نیاز به جابجایی ندارید این مدل به صرفه تر هستش برای خرید و همانطور که از اسم Portable My Passport مشخص است اسم Portable به معنی قابل حمل و نقل و ضد ضربه بودن آن است.

۲−مزایاش سبک بودن و بی سر و صدا بودنشه ولی از معایبش اینه که هارد ظریفی هست و آسیب پذیر.اونهایی که دنبال هارد مقاوم تر و امتحان پس داده هستند بهتره مدل my passport بگیرند.

۳− کلا خیلی نازنازیه. اگه حتی یک ذره بیشتر از یک هارد رومیزی می خواید ازش استفاده کنید، به فکر یه چیز محکم تر و جون دار تر باشید. این با کوچیکترین مشکلی، اطلاعاتتون رو براتون هدر میده! هارد سریع و بی سر و صداییه.

۴− سری element سری ضعیف تری هست نسبت به الترا مای پاسپورت

اگه در حین استفاده یه ضربه کوچیک با دست بهش بخوره یا یا در اثر ضربه چند سانتی جابجا بشه آیا مشکل ساز میشه؟

این ضد شوک بودن چیه؟ و به چکاری میاد ؟

المنت usb3منظورمه ضد خش نیست؟

کلا تفاوت بین المنت و الترا مای پاسپورت بجز بحث نرم ازار و قابلیت رمزنگاری توچیه؟

کدوم سرتره شما باشید کدومو میخرید بدون در نظر گرفتن قابلیت رمزنگاری و نرم افزار؟

(تنها دلیل من که از المنت خوشم اومده ظاهر زیبای اونه نسبت به الترا البته نظر منه )

مدل ۱٫۵ ترتا المنت پیدا میشه؟

(منظور از المنت جدیده هست)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام .
    با توجه به اينكه هارد اكسترنال مورد نظر روي سيستمهاي ديگر مشكلي ندارد پس به هر حال مشكل از طرف لپتاپ هست .

1. اگر فقط روي usb3 اين مشكل را داريد توصيه ميكنم پس از تشخيص نوع چيپست ، آخرين ورژن درايور آنرا دانلود و نصب كنيد . نوع چيپست usb3 را ميتونيد به روش گفته شده در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تشخيص بديد.
    2. اگر امكان تعويض و نصب مجدد ويندوز داريد توصيه ميكنم يكبار اينكار را انجام بديد تا مشخص بشه كه ايراد از ويندوز و تنظيمات آن و يا وجود نرم افزارهايي كه موجب اختلال ميشود هست يا خير ! جهت اطمينان توصيه ميكنم فعلاً نرم افزارهاي اضافي (مثلاً انتي ويروس و ...) نصب نكنيد و فقط درايورهاي ضروري را نصب كنيد .
    با تشکر
    من نزدیک 10 هارد دیگه وصل کردم و هیچ کشگلی ندارند ، فقط با همین هارد مشکل دارم !!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر
    من نزدیک 10 هارد دیگه وصل کردم و هیچ کشگلی ندارند ، فقط با همین هارد مشکل دارم !!
    والا فرموديد كه :

روی سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکنه
    اگر مطمئن هستيد كه روي سيستمهاي ديگه مشكلي ندارد پس تنها نتيجه اي كه ميتوان گرفت ؛ اين هست كه هارد اكسترنال به احتمال زياد مشكلي ندارد . اگر از كابل رابط يا usb hub استفاده ميكنيد ، بطور مستقيم به لپتاپ متصل كنيد . حداقل درايور usb3 را آپديت كنيد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •