سلام
این زبان فارسی داخل قسمت زبان های نرم افزار قرار گرفته است ؟؟ یا اینکه کلا یه نرم افزار فارسی کسپر ارائه دادند ؟؟
سلام
این زبان فارسی داخل قسمت زبان های نرم افزار قرار گرفته است ؟؟ یا اینکه کلا یه نرم افزار فارسی کسپر ارائه دادند ؟؟
سلام
به صورت پیشفرض فارسی نصب میشه و برنامه کاملا به فارسی ترجمه شده و زبان انگلیسی هم در کنار زبان فارسی هست و با کلید های shift+f12 و shift+f5 میتونید بین زبان انگلیسی و فارسی سوییچ کنید
موفق باشید.
ترجمه فارسی کسپر کار بسیار خوبی است که شروع شده ولی به نظرم میشد بهتر از این پیغام ها ترجمه بشن, خیلی از پیغام ها کلمه به کلمه ترجمه شده و منظور رو به خوبی نمیرساند , ضمنا میشد از معادل های مشابه کلمات به غیر از آنچه که در گوگل ترنسلیتهست استفاده میشد (شوخی ) , شاید اگر من از کسپر انگلیسی استفاده نکرده بودم خیلی از این کلمات رو نمیدونستم یعنی چی ! lمثلا پایگاه داده شاید ترجمه کلمه به کلمه Database باشه ولی به نظر من بروزرسانی برای ترجمه این کلمه خیلی بهتر بود
من هنوز با کسپر فارسی کار نکردم و بیشتر از این نمیتونم نظر بدم
به نظرم کسپر رو بدن دست بچه های انجمن خودمون خیلی بهتر از این ترجمه میکنیم
اگه حال داشته باشم این مخرب ZeroAcces رو سیستمم اجرا میکنم و سیستم رو آلوده میکنم ببینم کسپر چی کار میکنه فعلا که حالش رو ندارم![]()
سلام
متوجه منظورم نشدید دوست عزیز
منظورم اینه که اگه کسپراسکای را از سایت اصلی دانلود کنیم زبان فارسی در قسمت زبان های برنامه قرار دارد یا نه ؟؟؟
سلام
متوجه منظورم نشدید دوست عزیز
منظورم اینه که اگه کسپراسکای را از سایت اصلی دانلود کنیم زبان فارسی در قسمت زبان های برنامه قرار دارد یا نه ؟؟؟
اگه از سایت اصلی دانلود کنید زبانش فقط انگلیسیه. کسپر تا حالا به زبان های زیادی مثل چینی ، روسی ، فرانسوی و... ترجمه شده اما متاسفانه برای استفاده از هر زبان باید کسپرسکی مخصوص به همون زبان را دانلود کرد . بهتر بود که کسپر هم مانند avast قسمتی با نام انتخاب زبان داشت که میشد با یک نسخه به هر زبانی سوییچ شد
فعلا که در سایت اصلی کسپرسکی نسخه فارسی قرار نگرفته همینجور که کاربر mrk 74 گفتن باید نسخه مخصوص هر زبان جدا دانلود کنید.
Last edited by kases; 08-07-2012 at 16:10.
WHAT IS PANDA CLOUD ANTIVIRUS ?
There are many anti-virus software’s such as Kaspersky or Avast which will occupy lot of hard disk space but Panda sits in the cloud and saves space of your computer. Essentially though it offers the same protection as the others will, give or take a few anomalies. However the main motto behind Panda is very community-driven,whenever threat is found the detail will be updated immediately to all other antivirus’s connected with the cloud rather than relying on software updates.After installation the Green button shows that your computer is safe.Recently AV test score of panda antivirus is announced which shows the following result,
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This clearly shows Panda cloud shows maximum result compared to other free services. There is also a PRO version of this antivirus which includes behavioral blocking of suspicious actions and provides PC Vaccine and USB Vaccine to protect computers against dangerous autorun actions. Panda Security has a new security model based on ultra-light client architecture to process and block malware more effectively than traditional antivirus which rely on locally installed virus signature files. Traditional anti-viruses intercept each and every file in different layers and scan them locally using several available techniques, with a considerable drain on the computer’s memory and resources and negative effects on performance but with panda you save time as well as busy resource.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ESET Smart Security 6 BETA
و بازمانده ها:
*عکس ها تو پیکوفایل بود، الان ریختم تو ایران-فروم....
pd.exe رو اول تو وین مجازی اجرا کردم اتفاقی نیافتاد! بعد اومدم تو سندباکس اجرا کردم که پیغام زیر اومد و بعد هم دیگه خبری نشد! (خودش هم خودشو پاک کرد...)
درکل خودمم نفهمیدم چی شدولی میدونم که کاری نکرد...
Last edited by I-Tech; 08-07-2012 at 17:11.
سلام
کدوم فایل هست ؟؟؟ الان فک کنم 10 14 تایی هست کدومش میشه ؟؟؟
اینه : pd.exe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)