اصلا تاثیر داره اینا؟ گیم پلی آخه چجوری ممکنه عوض شه؟
اصلا تاثیر داره اینا؟ گیم پلی آخه چجوری ممکنه عوض شه؟
مثل اینکه هنوز ژاپنی ها رو نشناختی !!!( سازندش ژاپنی هست )
من با این تنظیمات کاملا احساس کردم بازی روون تر و بهتر شده :
گیم پلی 0.7.5
فیزیک : ئmod 2 :realsti
animation boost و *2 هر دو تاشون تیک خورده .
خوب منم استفاده کردم و تغییر رو واقعا حس کردمولی هنوز نمی تونم بگم بهتر شده یا بدتر؟!! ولی تغییر کرده.
یه چیز دیگه اینکه صدای گزارشگر قطع شده...چجوری بیارمش؟
چطوری ازش استفاده کنم؟
یه خورده بازی کنی می فهمی تغییرات خوب بوده !
در مورد صدای گزارشگر هم حین بازی start رو بزن و از منو گزینه ی sound settinds رو انتخاب کن و صدای گزارشگر ( commentary ) رو زیاد کن .
تو همون لینک دانلود نحوه ی استفاده ازش هم هست .
این فقط با پچ 1.3 کونامی کار میکنه؟ ما که از پچ 1.2 استفاده میکنیم چیکار کنیم؟ آخه کرک سالم واسه پچ 1.3 خود کونامی نیست که؟
دوست عزیز تنظیمات رو چجوری بزارم؟
من بلد نیستم با این کار کنم... بگو خودت چی گذاشتی منم همونو بزارم...
شما اگه یکی از پچ های جدید PESEDIT رو نصب کنی ( ورژن 2.0 به بالا ) ورژن بازیت 1.03 و ورژن دیتاپک 7.00 میشه .
بلدی نمی خواد دیگهتنظیماتش سلیقه ای هست . تو تب اول اون پایین چهارتا گیم پلی داره ( که یکیش دیفالت خود کونامی هست ) که می تونی یکیشون رو انتخاب کنی . تو تب دوم هم می تونی فیزیک و سرعت رو تنظیم کنی ( تو بازی همشون رو امتحان کن تا ببینی جه طوری هستن ) در ضمن توصیه می کنم اون دو تا گزینه پایین تو همین تب رو تیک بزنید . البته اگه احساس کردید بازی لگ دار شده ! دومی ( 2* ) رو تیکش رو بردارید چون همون طور که خودش گفته سیستم قوی می خواد !
رفقا الان من بازی و اجرا می کنم close میشه و میگه kload.dll و پیدا نمی کنه. کسی میدونه مشکل از کجاس؟ باید reinstall کنم؟
دقیقا چه Error ای میده ؟ ( عکسش رو بذار )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)