تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 645 از 1049 اولاول ... 145545595635641642643644645646647648649655695745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    چند وقت پیش یک پرژه های شیطانی تو ذهنم داشتم , برای تلویزیون و سینماش ولی خانواده تا نیمه راه همراهی کردن و فقط تلویزیون st30 خریداری شد با این که برای سینماش بچه های سایت مخصوصا اقا رایان رو خیلی اذیت کردم و کلی وقت گذاشتم برای این منظور ولی نیمه کاره موند حالا می خواستم یه ست جمع کنم ولی قیمت ها فضایی یه چیزی اون ور تر شده چون 426 جامو و 1612 تو فکرش بودم ولی الان همین 426 شده 900 (اون موقع 450بود) گفتم فعلا از فکر خرج سنگین بیرون بیام یه چیز ارزون بگیرم و از این صدای قار قارک تلویزیون در بیام زیر 1تومن چی میتونم بگیرم
    متاسفانه این ووفرای کوچیک کلا میدرنج و به فنا میده مید بیس هم که خدا بیمرزش اصلا نمی تونم صداش رو تحمل کنم, ازین بدتر صدای بعضی از این سابا بیشتر رو مخه تا تنین به صدا بده اصلا دقت نداره (این ست های سامسونگ که وحشتناکه صداش رو شنیدم فقط تیس تیس و گوم گوم همین).اگه ستی بشه جم کرد وجود ساب مهم نیست در اینده میرم صدای ساب ها رو گوش می کنم یدونه اکتیو خوب میخرم فعلا 100 تا 20کیکو هرتز رو به کمک شما دوستان درست کنم بعد ته موندش رو راه میندازم
    الان 1612 به چه قیمتی رسیده عزیزان
    همه حرفام رو زدم که هی پست نزنم میبخشین زیاد شد
    سلام.حیف شد که اون زمان که قیمت ها عالی بود نتونستی سیستم جمع کنی.حالا با این شرایط موجود و قیمت ها و سیستم های موجود بهترین گزینه زیر یک تومن پکیج 1312 دنون هستش که فکر کنم 800 الی 900 قیمت داره.
    آمپ 1612 هم فکر کنم نزدیک به 800 قیمتش باشه.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان اگر جايي آمپ با hdmi 1.4 و يا پشت ويتريني سراغ دارند لطف كنند آدرس بدهند

همچنين نيازمند يك ساب ووفر اكتيو

هر دو در رده متوسط

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام؛
    بعضی وقت ها از مرکز مشکلاتی وجود داره و تصویر مشکل پیدا می کنه و ربطی به گیرنده دیجیتال نداره و هر گیرنده ای باشه فرقی نمی کنه. من تو این دو هفته ای که این گیرنده را دارم با این مشکل مواجه نشدم. فقط یکبار پرس تی وی ، صداش قطع و وصل می شد. که پس از مدتی هم درست شد. اون هم احتمالا یا به خاطر اشکال مرکزی بوده، یا اشکال اطلاعات ارسالی پرس تی وی. .این چیزها رو خود آدم متوجه میشه که کجا اشکال از گیرنده است و کجا اشکال از مرکزه و ربطی به گیرنده نداره. وقتی مرکز مشکل پیدا می کنه مگه میشه گیرنده درست نشون بده. مسلمه که نمیشه.

5. این کاربر از alinababa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام؛
    بعضی وقت ها از مرکز مشکلاتی وجود داره و تصویر مشکل پیدا می کنه و ربطی به گیرنده دیجیتال نداره و هر گیرنده ای باشه فرقی نمی کنه. من تو این دو هفته ای که این گیرنده را دارم با این مشکل مواجه نشدم. فقط یکبار پرس تی وی ، صداش قطع و وصل می شد. که پس از مدتی هم درست شد. اون هم احتمالا یا به خاطر اشکال مرکزی بوده، یا اشکال اطلاعات ارسالی پرس تی وی.این چیزها رو خود آدم متوجه میشه که کجا اشکال از گیرنده است و کجا اشکال از مرکزه و ربطی به گیرنده نداره. وقتی مرکز مشکل پیدا می کنه مگه میشه گیرنده درست نشون بده. مسلمه که نمیشه.
    اگر مشکل از آنتن و کابل آنتن نباشه، ممکنه دستگاهتون ایراد پیدا کرده باشه. به هیچ وجه من این مورد رو تو گیرندم مشاهده نکردم.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان اگر جايي آمپ با hdmi 1.4 و يا پشت ويتريني سراغ دارند لطف كنند آدرس بدهند

همچنين نيازمند يك ساب ووفر اكتيو

هر دو در رده متوسط
    هر آمپلي فايري كه از 3D پشتيباني ميكنه HDMI 1.4
    اكثر فروشگاه هاي هاي فاي فروش جمهوري آمپ سينمايي دارن و همينطور ساب ووفر

شما بايد بودجه مشخص كني تا دوستان كه تو اون رنج خريد كردند بتونن راهنمايت كنند

8. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من farassoo fdr212 دارم 720p avi mkv پخش می کنه ولی Full HD 1080 پخش نمی کنه فقط full HD فرمت ts پخش می کنه و فرمت avi mkv 1080 پخش نمیشه وگرنه همه چی عالیه

زیرنویس srt هم درست نشون میده 110 خریده بودم 8 ماه پیش

سیگنال هم باید 74% کمتر نشه وگرنه شبکه ها تیک می زنن
    Last edited by personal_68; 26-06-2012 at 02:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.حیف شد که اون زمان که قیمت ها عالی بود نتونستی سیستم جمع کنی.حالا با این شرایط موجود و قیمت ها و سیستم های موجود بهترین گزینه زیر یک تومن پکیج 1312 دنون هستش که فکر کنم 800 الی 900 قیمت داره.
    خیلی ممنون بابت راهنمایی
    سپسیفیکشن هاش رو نگاه کردم بد بختی ووفرش 3اینچه که 7 و خورده ای میشه .جایی هست بتونم صداش رو گوش کنم مثلا اکوستیک داره
    پلیر چی بگیرم نمی خوام زیاد براش خرج کنم چون فیلم ارجینال نمی بینم گاهی یه دی وی دی کپی و بیشتر فلش وهارد و فرمت mkv

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنمایی
    سپسیفیکشن هاش رو نگاه کردم بد بختی ووفرش 3اینچه که 7 و خورده ای میشه .جایی هست بتونم صداش رو گوش کنم مثلا اکوستیک داره
    پلیر چی بگیرم نمی خوام زیاد براش خرج کنم چون فیلم ارجینال نمی بینم گاهی یه دی وی دی کپی و بیشتر فلش وهارد و فرمت mkv
    فکر کنم اکوستیک داشته باشم.تماس بگیرید اگر داشت برید و گوش کنید.
    برای پلیر هم می تونی پایونیر تهیه کنید که تصویر خوبی داره اگر هم دنبال فرمت mkv هستید باید برید سراغ ال جی.سونی هم فکر کنم یه مدل داره که ساپورت mkv دارند ولی لازم به ذکره که این دی وی دی پلیرها فرمت mkv رو ساپورت می کنند ولی از رزولوشن HD و Full HD پشتیبانی نمی کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فکر کنم اکوستیک داشته باشم.تماس بگیرید اگر داشت برید و گوش کنید.
    برای پلیر هم می تونی پایونیر تهیه کنید که تصویر خوبی داره اگر هم دنبال فرمت mkv هستید باید برید سراغ ال جی.سونی هم فکر کنم یه مدل داره که ساپورت mkv دارند ولی لازم به ذکره که این دی وی دی پلیرها فرمت mkv رو ساپورت می کنند ولی از رزولوشن HD و Full HD پشتیبانی نمی کنند.
    من دو هفته پیش سینما BCS-717‎ پایونیر گرفتم 895 تومن ، mkv های تا حجم 4 گیگ رو از هم از روی دی وی دی و هم از usb به روونی اجرا میکنه. ولی در کل از خریدم راضی نیستم صدای 1312 به طور قابل توجهی از BSC717 شفاف تره ولی خوب گرون تر هم هست و حتما نیاز به یک پلیر هم داره من هم نمی خواستم زیاد شلوغش کنم 1312 نگرفتم .

13. این کاربر از danavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    1612 دنون چه فرقی با 1312 داره؟ من یه جا مقاله ای خوندم که نوشته بود دنون برای کاهش قیمت میلیونی در مورد 1312 خیلی از پورت هاشو حذف کرده و از کیفیت هم زده به نظر شما درسته؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •