سلام.حیف شد که اون زمان که قیمت ها عالی بود نتونستی سیستم جمع کنی.حالا با این شرایط موجود و قیمت ها و سیستم های موجود بهترین گزینه زیر یک تومن پکیج 1312 دنون هستش که فکر کنم 800 الی 900 قیمت داره.
آمپ 1612 هم فکر کنم نزدیک به 800 قیمتش باشه.
سلام.حیف شد که اون زمان که قیمت ها عالی بود نتونستی سیستم جمع کنی.حالا با این شرایط موجود و قیمت ها و سیستم های موجود بهترین گزینه زیر یک تومن پکیج 1312 دنون هستش که فکر کنم 800 الی 900 قیمت داره.
آمپ 1612 هم فکر کنم نزدیک به 800 قیمتش باشه.
دوستان اگر جايي آمپ با hdmi 1.4 و يا پشت ويتريني سراغ دارند لطف كنند آدرس بدهند
همچنين نيازمند يك ساب ووفر اكتيو
هر دو در رده متوسط
سلام؛
بعضی وقت ها از مرکز مشکلاتی وجود داره و تصویر مشکل پیدا می کنه و ربطی به گیرنده دیجیتال نداره و هر گیرنده ای باشه فرقی نمی کنه. من تو این دو هفته ای که این گیرنده را دارم با این مشکل مواجه نشدم. فقط یکبار پرس تی وی ، صداش قطع و وصل می شد. که پس از مدتی هم درست شد. اون هم احتمالا یا به خاطر اشکال مرکزی بوده، یا اشکال اطلاعات ارسالی پرس تی وی. .این چیزها رو خود آدم متوجه میشه که کجا اشکال از گیرنده است و کجا اشکال از مرکزه و ربطی به گیرنده نداره. وقتی مرکز مشکل پیدا می کنه مگه میشه گیرنده درست نشون بده. مسلمه که نمیشه.
سلام؛
بعضی وقت ها از مرکز مشکلاتی وجود داره و تصویر مشکل پیدا می کنه و ربطی به گیرنده دیجیتال نداره و هر گیرنده ای باشه فرقی نمی کنه. من تو این دو هفته ای که این گیرنده را دارم با این مشکل مواجه نشدم. فقط یکبار پرس تی وی ، صداش قطع و وصل می شد. که پس از مدتی هم درست شد. اون هم احتمالا یا به خاطر اشکال مرکزی بوده، یا اشکال اطلاعات ارسالی پرس تی وی.این چیزها رو خود آدم متوجه میشه که کجا اشکال از گیرنده است و کجا اشکال از مرکزه و ربطی به گیرنده نداره. وقتی مرکز مشکل پیدا می کنه مگه میشه گیرنده درست نشون بده. مسلمه که نمیشه.
اگر مشکل از آنتن و کابل آنتن نباشه، ممکنه دستگاهتون ایراد پیدا کرده باشه. به هیچ وجه من این مورد رو تو گیرندم مشاهده نکردم.
هر آمپلي فايري كه از 3D پشتيباني ميكنه HDMI 1.4
اكثر فروشگاه هاي هاي فاي فروش جمهوري آمپ سينمايي دارن و همينطور ساب ووفر
شما بايد بودجه مشخص كني تا دوستان كه تو اون رنج خريد كردند بتونن راهنمايت كنند
من farassoo fdr212 دارم 720p avi mkv پخش می کنه ولی Full HD 1080 پخش نمی کنه فقط full HD فرمت ts پخش می کنه و فرمت avi mkv 1080 پخش نمیشه وگرنه همه چی عالیه
زیرنویس srt هم درست نشون میده 110 خریده بودم 8 ماه پیش
سیگنال هم باید 74% کمتر نشه وگرنه شبکه ها تیک می زنن
Last edited by personal_68; 26-06-2012 at 02:31.
خیلی ممنون بابت راهنمایی
سپسیفیکشن هاش رو نگاه کردم بد بختی ووفرش 3اینچه که 7 و خورده ای میشه .جایی هست بتونم صداش رو گوش کنم مثلا اکوستیک داره
پلیر چی بگیرم نمی خوام زیاد براش خرج کنم چون فیلم ارجینال نمی بینم گاهی یه دی وی دی کپی و بیشتر فلش وهارد و فرمت mkv
فکر کنم اکوستیک داشته باشم.تماس بگیرید اگر داشت برید و گوش کنید.
برای پلیر هم می تونی پایونیر تهیه کنید که تصویر خوبی داره اگر هم دنبال فرمت mkv هستید باید برید سراغ ال جی.سونی هم فکر کنم یه مدل داره که ساپورت mkv دارند ولی لازم به ذکره که این دی وی دی پلیرها فرمت mkv رو ساپورت می کنند ولی از رزولوشن HD و Full HD پشتیبانی نمی کنند.
من دو هفته پیش سینما BCS-717 پایونیر گرفتم 895 تومن ، mkv های تا حجم 4 گیگ رو از هم از روی دی وی دی و هم از usb به روونی اجرا میکنه. ولی در کل از خریدم راضی نیستم صدای 1312 به طور قابل توجهی از BSC717 شفاف تره ولی خوب گرون تر هم هست و حتما نیاز به یک پلیر هم داره من هم نمی خواستم زیاد شلوغش کنم 1312 نگرفتم .
سلام
1612 دنون چه فرقی با 1312 داره؟ من یه جا مقاله ای خوندم که نوشته بود دنون برای کاهش قیمت میلیونی در مورد 1312 خیلی از پورت هاشو حذف کرده و از کیفیت هم زده به نظر شما درسته؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)