تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 645 از 773 اولاول ... 145545595635641642643644645646647648649655695745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به دوستان گل.
    اقا ما یه راهنمایی می خواستیم برای خرید 3D

کم و بیش دورادور اشنا بودیم و پی مارک هارو گرفتیم ولی الان کاملاً گیج شدم.

با بودجه ای حدود 2 میلیون تومن به چند مورد کیس خوب رسیدم
    دوست دارم هم نطر و اگر پیشنهادی دارید حتماً بگید.

اولبن انتخابم
    Sharp Quattron 3D - 40LE8300x
    مادیران با یک سنمای 3D و 2 عینک 1980 میده.

دومین انتخابم
    Sony 40NX720
    که از بانه 1500 قیمت دارم

سومین انتخاب
    Philips 40 PFL7605
    باز از بانه 1650 قیمت دارم

حالا اگر انتخاب دیگه ای به دهنتون میرسه حتماً بگید، ممنون میشم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام به دوستان گل.

اولبن انتخابم

دومین انتخابم
    Sony 40NX720

سومین انتخاب
    Philips 40 PFL7605

به نظرم شما ال جی 47lw57000 بگیر + یک سینمای خانگی که حدودا برات 2.700 درمیاد
    که تقریبا بعد از 20 ال یک ماه 700 تومان بهت بر میگردونن

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به دوستان گل.

اولبن انتخابم

دومین انتخابم
    Sony 40NX720

سومین انتخاب
    Philips 40 PFL7605

درموردفیلیپس و شارپ اطلاعات کافی ندارم. انتخاب دومت-سونی- خوبه. پلاسماپاناسونیک st30 هم خوبه. 42" با2تاعینک 3بعدی 1800.

4. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

14 یک دنیا سوال ...

سلام بر دوستان و اساتید عزیز

من چند وقت پیش قبل از اینکه سری جدید پلاسماهای پاناسونیک با گارانتی بانیان وارد ایران بشه یه V20 برای یکی از آشنایان گرفتم که کاملاً راضیه ...

حالا بعد مدتها استفاده از LCD سامسونگ قصد دارم یه پلاسما پاناسونیک هم برای منزل بگیرم که البته بیشتر خوراک بازی برادم میشه ... حالا برای انتخاب بین مدلهای مختلف موندم ...

سوال اولم اینه که قیمت سری جدید پلاسماهای پاناسونیک بانیان تثبیت شده یا باید بیشتر منتظر موند و انتظار بیشتر مفید فایدس ؟؟؟ ...

بعضی از دوستان گفتن که انگار کیفیت تصویر سری جدید نسبت به گذشته افت داشته که البته دلیل اونو اشباء رنگ قید کردن که البته یه سری دیگه از دوستان گفتن با پایین آوردن حجم رنگ مشکل کاملاً حله و مسئله به این بزرگیا هم نیست ... حالا واقعاً مسئله چیه ؟ سری جدید ارزش خرید داره یا بریم سراغ سری افسانه ای 20 !

تو مدل های جدید یه سری U داره که Full HD هست و یه سری X که HD که بقیه مشخصاتشون کاملاً یکی هستن ... از اونجایی که من 42 میخوام بخرم ... قیمتا 995 و 1300 بوده تا اونجا که تونشستم از نمایندگی ها بپرسم (البته یه خورده بالا پایین داشت) ... حالا میخواستم بپرسم با توجه به اینکه این دو سری NeoPDP نیستن و سایر ویژگی های خفن سری ST و VT رو ندارن ... با توجه به قیمت ، به صرفه هستن در مقایسه با سایر رقبا و مدلهاشون در همین محدوده قیمتی ... مثلاً LG و Samsung ؟!

شنیدم پلاسما های HD نه Full HD رزولوشن کامل HD ندارن و 1024*768 هستن ... این درسته ؟

خلاصه اصلاً سری جدید و مخصوصاً مدل های U و X نسبت به قیمت ارزش خرید دارن یا بریم سراغ VT30 یا ST30 که البته اونم باید سوال کنم که نسبت به سری V20 چی ؟

در ضمن یه سوالی هم داشتم در مورد این ویژگی تبدیل تصاویر 2D به 3D پلاسماهای پاناسونیک VT30 و ST30 که آیا کاربردی هست یا حرفه فقط ...

یک دنیا ممنون فقط بابت وقتی که برای خوندن عرایض بنده صرف کردید ... اگه راهنمایی هم بفرمایید ممنون تر میشم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرين قيمت بانه ديروز
    42st30 1250
    42st30 با بلوري 1550
    42x30 700
    در ضمن 42 اينچ vt30 ديروز جمهوري اومده بود تو يكي دو تا از نمايندگي ها قيمت 2300
    فروشنده ميگفت تنها فرقش با st30 ژاپني بودنشه وگرنه بقيه مشخصاتشون يكيه حالا واقعيت داره يا نه بزرگان بگن...
    Last edited by test14; 25-10-2011 at 09:18.

7. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید تلویزیون سونی 46ex720 رو از بانه دارم
    اگه ممکنه دوستانی که وارد هستن راجع به کیفیت تصاویر HD این مدل (46ex720) در مقایسه با 46nx720 و سامسونگ مدل (46D6920(46D6000 یه توضیحی بدن
    در ضمن یه توضیحی هم راجع به تصاویر 3d این مدل در مقایسه با مدل های بالا بدید که این تصاویر (3d) در کدوم مدلها بهتر هست و آیا تصاویر 3d این مدل قابل قبوله یا نه
    این رو هم باید اضافه کنم که تصاویر HD برام مهمتر از تصاویر 3d است یعنی اولویت برام تصویر HD است
    با تشکر از دوستان
    Last edited by arashkhan56; 25-10-2011 at 14:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان و اساتید عزیز

من چند وقت پیش قبل از اینکه سری جدید پلاسماهای پاناسونیک با گارانتی بانیان وارد ایران بشه یه V20 برای یکی از آشنایان گرفتم که کاملاً راضیه ...

حالا بعد مدتها استفاده از LCD سامسونگ قصد دارم یه پلاسما پاناسونیک هم برای منزل بگیرم که البته بیشتر خوراک بازی برادم میشه ... حالا برای انتخاب بین مدلهای مختلف موندم ...

سوال اولم اینه که قیمت سری جدید پلاسماهای پاناسونیک بانیان تثبیت شده یا باید بیشتر منتظر موند و انتظار بیشتر مفید فایدس ؟؟؟ ...

بعضی از دوستان گفتن که انگار کیفیت تصویر سری جدید نسبت به گذشته افت داشته که البته دلیل اونو اشباء رنگ قید کردن که البته یه سری دیگه از دوستان گفتن با پایین آوردن حجم رنگ مشکل کاملاً حله و مسئله به این بزرگیا هم نیست ... حالا واقعاً مسئله چیه ؟ سری جدید ارزش خرید داره یا بریم سراغ سری افسانه ای 20 !

تو مدل های جدید یه سری U داره که Full HD هست و یه سری X که HD که بقیه مشخصاتشون کاملاً یکی هستن ... از اونجایی که من 42 میخوام بخرم ... قیمتا 995 و 1300 بوده تا اونجا که تونشستم از نمایندگی ها بپرسم (البته یه خورده بالا پایین داشت) ... حالا میخواستم بپرسم با توجه به اینکه این دو سری NeoPDP نیستن و سایر ویژگی های خفن سری ST و VT رو ندارن ... با توجه به قیمت ، به صرفه هستن در مقایسه با سایر رقبا و مدلهاشون در همین محدوده قیمتی ... مثلاً LG و Samsung ؟!

شنیدم پلاسما های HD نه Full HD رزولوشن کامل HD ندارن و 1024*768 هستن ... این درسته ؟

خلاصه اصلاً سری جدید و مخصوصاً مدل های U و X نسبت به قیمت ارزش خرید دارن یا بریم سراغ VT30 یا ST30 که البته اونم باید سوال کنم که نسبت به سری V20 چی ؟

در ضمن یه سوالی هم داشتم در مورد این ویژگی تبدیل تصاویر 2D به 3D پلاسماهای پاناسونیک VT30 و ST30 که آیا کاربردی هست یا حرفه فقط ...

یک دنیا ممنون فقط بابت وقتی که برای خوندن عرایض بنده صرف کردید ... اگه راهنمایی هم بفرمایید ممنون تر میشم ...
    اول از همه توصیه من به شما:
    اگر از کنتراست ال سی دی که داری راضی هستی و عمق رنگ مشکی و کنتراست تصویر برای شما زیاد مهم نیست و فیلمهای کیفیت بالا مثل hd و full hd نگاه نمیکنی سراغ خریدن پلاسما نرو... چون زمانی از تصویر یک پلاسما لذت واقعی میبری که کیفیت تصویر و کنتراست اولویت اول شما باشد.
    پنلهای st30 و vt30 تنها پنلهای نئوپلاسما هستن موجود در ایران هستن اگر میخواهی یک پلاسما ارزان قیمت بخری برو سراغ یکی از مدلهای سامسونگ که در سری ارزان قیمت به نظر بنده بهتر است.
    کیفیت تصویر st30 و vt30 با بقیه پلاسماهای پاناسونیک که تکنولوژِی قدیمی دارند مثل سری x و u تفاوت زیادی دارد.
    کیفیت تصویر st30 در مکانهای پرنور بهتر از v20 است در محیط کم نور کیفیت v20 به st30 برتری دارد.
    پلاسماهای hd همگی رزولوشن 1024x768 دارند که برای برنامه های sd فوق العاده است چون یک رزولوشن با نسبت تصویر 4:3 واقعی هست و کار بزرگنمایی و کشیدگی تصویر بسیار کمتر بر آن اعمال میشود.
    تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی بیشتر حالت fun و سرگرمی دارد چیز بدی نمیباشد ولی با سه بعدی واقعی فرسنگها فاصله دارد و فقط برای سرگرم شدن به صورت کوتاه مدت جالب هست.

10. 5 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان ...
    مدلی بهتر از ex520 در سایز 32 از نظر کیفیت ولی با قیمت یکسان چیزی هستش ؟؟؟ برندش مهم نیست ...

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

2 Down with LCD's

اول از همه توصیه من به شما:
    اگر از کنتراست ال سی دی که داری راضی هستی و عمق رنگ مشکی و کنتراست تصویر برای شما زیاد مهم نیست و فیلمهای کیفیت بالا مثل hd و full hd نگاه نمیکنی سراغ خریدن پلاسما نرو... چون زمانی از تصویر یک پلاسما لذت واقعی میبری که کیفیت تصویر و کنتراست اولویت اول شما باشد.
    پنلهای st30 و vt30 تنها پنلهای نئوپلاسما هستن موجود در ایران هستن اگر میخواهی یک پلاسما ارزان قیمت بخری برو سراغ یکی از مدلهای سامسونگ که در سری ارزان قیمت به نظر بنده بهتر است.
    کیفیت تصویر st30 و vt30 با بقیه پلاسماهای پاناسونیک که تکنولوژِی قدیمی دارند مثل سری x و u تفاوت زیادی دارد.
    کیفیت تصویر st30 در مکانهای پرنور بهتر از v20 است در محیط کم نور کیفیت v20 به st30 برتری دارد.
    پلاسماهای hd همگی رزولوشن 1024x768 دارند که برای برنامه های sd فوق العاده است چون یک رزولوشن با نسبت تصویر 4:3 واقعی هست و کار بزرگنمایی و کشیدگی تصویر بسیار کمتر بر آن اعمال میشود.
    تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی بیشتر حالت fun و سرگرمی دارد چیز بدی نمیباشد ولی با سه بعدی واقعی فرسنگها فاصله دارد و فقط برای سرگرم شدن به صورت کوتاه مدت جالب هست.
    بابت توجه و راهنماییت ممنونم دوست عزیز ...

راستشو بخوای من اوایل اصلاً دید خوبی نسبت به پلاسما نداشتم ، مخصوصاً بخاطر مصرف برق نجومی مدل های قدیمی تر که اونم از این ور و اون ور شنیده بودم ... این شد که اون موقع ها LCD رو ترجیح دادم ... اما از زمانی که فرصت کردم و کاملاً تصادفی کیفیت نهایی تصویر LCD و Plasma رو مقایسه کردم کلاً همه چیز عوض شد .
    با توجه به اینکه مدتها چشمم به قالب بصری LCD عادت کرده بود ، وقتی با Plasma مواجه شدم که خونه یکی از آشنایان باهاش رو یکی از کانال های S2 ماهواره فوتبال نگاه میکردن (منم که علاقه ای به فوتبال ندارم "روم به دیوار") جذب واقعیت بصری Plasma شدم و یه جورایی خاطرات دوران کودکیم برام زنده شد ... انگار تازه دوباره یادم اومد تلویزیون یعنی چی ! نمیدونم چطوری بگم اما انگار اون CRT ها یه روحی داشتن که در کالبد Plasma دمیده شده و واقعیت بصری ویژگی مشترک این دو نسل TV هاست که LCD ها (حالا هم به قولی LED ها یا همون LCD های LED Back-light) فاقد اونن ... یه جورایی تصنع بصریه به جای واقعیت ...

میخوام بگم که Plasma ها دیگه برای شخص من فراتر از اختلافشون با LCD ها تو کنتراست و آستانه رنگ سیاه و ریفرش ریت و هرتز تصویر و کیفیت رنگه ... یه جورایی میتونم بگم تلویزیون یا CRT یا Plasma ... و LCD بهتره فقط به عنوان مانیتور استفاده بشه ... نظر شخصیه البته

پس سری V20 هم NeoPDP نیست یا منظورتون محدوده سری 30ـه و U و X ؟
    راستی اگه سایتی میشناسین که V20 رو با VT30 مقایسه کرده باشه لطف کنید و لینک کنید ... چون من ندیدم این دوتارو با هم مقایسه کنن ، بیشتر V20 با ST30 مقایسه شده ...

راستی فرق VT20 با V20 چیه ، فقط 3D و 2D ؟

بازم یک دنیا ممنون .
    Last edited by M8CRX; 26-10-2011 at 02:45.

13. این کاربر از M8CRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نظرم شارپ میتونه انتخاب خوبی باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •