سلام بر دوستان و اساتید عزیز
من چند وقت پیش قبل از اینکه سری جدید پلاسماهای پاناسونیک با گارانتی بانیان وارد ایران بشه یه V20 برای یکی از آشنایان گرفتم که کاملاً راضیه
.gif)
...
حالا بعد مدتها استفاده از LCD سامسونگ قصد دارم یه پلاسما پاناسونیک هم برای منزل بگیرم که البته بیشتر خوراک بازی برادم میشه
.gif)
... حالا برای انتخاب بین مدلهای مختلف موندم ...
سوال اولم اینه که قیمت سری جدید پلاسماهای پاناسونیک بانیان تثبیت شده یا باید بیشتر منتظر موند و انتظار بیشتر مفید فایدس ؟؟؟
.gif)
...
بعضی از دوستان گفتن که انگار کیفیت تصویر سری جدید نسبت به گذشته افت داشته که البته دلیل اونو اشباء رنگ قید کردن که البته یه سری دیگه از دوستان گفتن با پایین آوردن حجم رنگ مشکل کاملاً حله و مسئله به این بزرگیا هم نیست ... حالا واقعاً مسئله چیه ؟ سری جدید ارزش خرید داره یا بریم سراغ سری افسانه ای 20 !
تو مدل های جدید یه سری U داره که Full HD هست و یه سری X که HD که بقیه مشخصاتشون کاملاً یکی هستن ... از اونجایی که من 42 میخوام بخرم ... قیمتا 995 و 1300 بوده تا اونجا که تونشستم از نمایندگی ها بپرسم (البته یه خورده بالا پایین داشت) ... حالا میخواستم بپرسم با توجه به اینکه این دو سری NeoPDP نیستن و سایر ویژگی های خفن سری ST و VT رو ندارن ... با توجه به قیمت ، به صرفه هستن در مقایسه با سایر رقبا و مدلهاشون در همین محدوده قیمتی ... مثلاً LG و Samsung ؟!
شنیدم پلاسما های HD نه Full HD رزولوشن کامل HD ندارن و 1024*768 هستن ... این درسته
.gif)
؟
خلاصه اصلاً سری جدید و مخصوصاً مدل های U و X نسبت به قیمت ارزش خرید دارن یا بریم سراغ VT30 یا ST30 که البته اونم باید سوال کنم که نسبت به سری V20 چی ؟
در ضمن یه سوالی هم داشتم در مورد این ویژگی تبدیل تصاویر 2D به 3D پلاسماهای پاناسونیک VT30 و ST30 که آیا کاربردی هست یا حرفه فقط
.gif)
...
یک دنیا ممنون فقط بابت وقتی که برای خوندن عرایض بنده صرف کردید ... اگه راهنمایی هم بفرمایید ممنون تر میشم ...
.gif)