تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 645 از 1135 اولاول ... 145545595635641642643644645646647648649655695745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستانی که فکر میکنن اینترنت وایرلس هیچ امکاناتی نمی خواد و میتونن راحت با لپتاپ یا تبلتشون امواج رو دریافت کنن ، باید عرض کنم که .. زرشک
    آقایون / خانوما توجه کنین اینترنت وایرلس زمانی به درد می خوره که شما نتونین ADSL رو راه اندازی کنین... حالا چرا؟
    1. ی دکل باید بخرین 200 300 تومن
    2. دکل باید رو پشت بوم خونتون نصب بشه تا بتونه به فرستنده دید داشته باشه ، که اگه نداشته باشه باید رو پشت بوم آپارتمان همسایتون نصب بشه
    3. حالا اگه هم همسایتون ی آپارتمان داشت که این روش نصب بشه ، نباید فاصله اش با شما بیشتر از 100 متر باشه به دلیل افت سرعت وحشتناک در کابل های بسیار بلند ( مثلا ماتریکس در صورت فاصله بیش از 100 متر به شما خدمات نمیده )
    4. این کابل که اومد تو خونتون یا باید عادی وصلش کنین به لپ تاپتون ، یا اگه بخواین وایرلس استفاده کنین باید ی access point یا مودم dsl داشته باشین تا بشه به صورت بی سیم استفادش کرد
    5. سرعت اینترنت وایرلس هر شرکت برابر هست با سرعت adsl همون شرکت ( با توجه به سرویس انتخابی )
    6. اگه فکر کردین اگه اینترنت وایرلس داشته باشید دیگه در زمان های خاص که دولت شیر فلکه ی اینترنت رو میبنده شما که به مخابرات کاری ندارین پس براتون مشکلی پیش نمیاد بازم با عرض شرمندگی باید عرض کنم .. زرشک
    7. راستی عید همگی مبارک باشه
    8. همین
    روزای بارونی و برفی رو فراموش کردین که با افت شدید سرعت مواجه میشن.... شاید هکرای منطقه حسابی از خجالتتون در بیان...

2. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من از مرکز مخابرات دستغیب از سرویس شاتل استفاده میکنم و راضی نیستم.
    کسی میدونه تو این مرکز کدوم شرکت خدمات بهتری ارائه میده.
    مخصوصا برای دانلود شبانه.

4. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به به اقا احد مرکزمون هم که یکی هست والا من اسیاتک دارم خدایش راضیم خیلی شبانه دانلود نمیکنم اما مثلا دیشب یک گیگ و سیصد مگ دانلود داشتم

ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2

6. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به به اقا احد مرکزمون هم که یکی هست والا من اسیاتک دارم خدایش راضیم خیلی شبانه دانلود نمیکنم اما مثلا دیشب یک گیگ و سیصد مگ دانلود داشتم

ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
    خیلی مخلصیم.
    اقا داداشم پارسال از این اسیاتک سرویس می گرفت.تو محدوده دستغیب هم بود.
    میگفت شبانه همش قطعی داره.والا من موندم چکار کنم.
    از طرفی میگن ماتریکس تو این محدوده خوبه.حالا راست و دروغشو نمیدونم.

8. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

کلا شاتل کسی پیدا نمیشه که راضی باشه مگر این که تازه کار و نوب باشه

10. 4 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

روزای بارونی و برفی رو فراموش کردین که با افت شدید سرعت مواجه میشن.... شاید هکرای منطقه حسابی از خجالتتون در بیان...
    اتفاقا -- نشدن یا به سختی -- شدن از مزیت هاشه
    البته تا قبل اینکه برسه به مودم یا اکسس پوینت

12. این کاربر از mash2mash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان من خط مرکز حافظ دارم با پیش شماره 225 که کافو نوری هست می خواستم ببینم می شه برم از این مرکز خط دیگه ای بگیرم که کافو نوری نباشه ؟

14. این کاربر از internet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

قبض تلفن رو پرداخت کردم الان که تماس می گیرم می ره روی پیغام گیر که به خاطر پرداخت نکردن آبونمان امکان شماره گیری وجود نداره به نظرتون مشکل از چیه؟
    قبض هم پرداخت شده و با سامانه 1818 هم که تماس می گیرم می گه حساب شما تسویه شده است کسی چنین مشکلی داشته؟

16. این کاربر از internet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

دوستان من خط مرکز حافظ دارم با پیش شماره 225 که کافو نوری هست می خواستم ببینم می شه برم از این مرکز خط دیگه ای بگیرم که کافو نوری نباشه ؟
    نه فکر کنم داشته باشت چون همه را فیبر نوری کردن احتمالا..
    قبض تلفن رو پرداخت کردم الان که تماس می گیرم می ره روی پیغام گیر که به خاطر پرداخت نکردن آبونمان امکان شماره گیری وجود نداره به نظرتون مشکل از چیه؟
    قبض هم پرداخت شده و با سامانه 1818 هم که تماس می گیرم می گه حساب شما تسویه شده است کسی چنین مشکلی داشته؟
    فکر کنم بادید برید دفاتر خدمات ارتباطی

18. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستانی که فکر میکنن اینترنت وایرلس هیچ امکاناتی نمی خواد و میتونن راحت با لپتاپ یا تبلتشون امواج رو دریافت کنن ، باید عرض کنم که .. زرشک
    آقایون / خانوما توجه کنین اینترنت وایرلس زمانی به درد می خوره که شما نتونین ADSL رو راه اندازی کنین... حالا چرا؟
    1. ی دکل باید بخرین 200 300 تومن
    2. دکل باید رو پشت بوم خونتون نصب بشه تا بتونه به فرستنده دید داشته باشه ، که اگه نداشته باشه باید رو پشت بوم آپارتمان همسایتون نصب بشه
    5. سرعت اینترنت وایرلس هر شرکت برابر هست با سرعت adsl همون شرکت ( با توجه به سرویس انتخابی )
    6. اگه فکر کردین اگه اینترنت وایرلس داشته باشید دیگه در زمان های خاص که دولت شیر فلکه ی اینترنت رو میبنده شما که به مخابرات کاری ندارین پس براتون مشکلی پیش نمیاد بازم با عرض شرمندگی باید عرض کنم .. زرشک
    7. راستی عید همگی مبارک باشه
    8. همین
    با دروود
    دوست گرامی می توانم بپرسم شما اینهمه دانش فزاینده و فراتر از هوش بشری را از کجا آورده اید؟دکل؟!مگر هر کسی که می خواهد سرویس دریافت کند،می خواهد به شعاع اطرافش هم سرویس بدهد و فرستنده هم باشد که نیاز به دکل باشد؟!چه اینکه اگر در محدوده جغرافیایی شما پوشش شبکه ای در محدوده فرکانسی 2 گیگاهرتز باشد بودن هیج افزاری تنها با یک کارت شبکه وا فای(بسیم)می توانید سرویس را دریافت کنید!
    در مود سرعت هم باید به شما و دیگر دوستان که به سبب اطلاعات شما ،در اندیشه شان دچار دشواری دشه اند عرض کنم که به چند جهت تنها در ایران،کیفیت پوشش بسیسم از پوشش مخابراتی و کابلی برتری دارد:
    1: نبودن سویچ ها و مفصل ها بین فیبرهای نوری و تعداد کمی سوییچ و یا AP جهت جابجایی سیگنال تا مرکز فرستنده!
    2: دستکاری و سنگ اندازی نشدن بوسیله شرکت مخابرات که از چند سال پیش تا کنون خود را ریقیبی جدی برای شرکت های فراهم کننده سرویس های اینترنتی می داند.
    3: همه چیز در دست شرکت مادر و فروشنده است بنابراین نیازی نیست تا برای هر چیزی به مخابرات برویدو یا شکرت اصلی هم همه چیز را به گردن مخابرات بیندازد!بنابراین شما با یک شرکت روبرو هستید و بس!پس در ایران این گزینه ها نسبت به شبکه کالبی برتری زیادتری دارند!
    Last edited by saeed258s; 20-08-2012 at 15:34. دليل: ویاریش های املایی

20. 2 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •