روزای بارونی و برفی رو فراموش کردین که با افت شدید سرعت مواجه میشن.... شاید هکرای منطقه حسابی از خجالتتون در بیان...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
روزای بارونی و برفی رو فراموش کردین که با افت شدید سرعت مواجه میشن.... شاید هکرای منطقه حسابی از خجالتتون در بیان...
دوستان من از مرکز مخابرات دستغیب از سرویس شاتل استفاده میکنم و راضی نیستم.
کسی میدونه تو این مرکز کدوم شرکت خدمات بهتری ارائه میده.
مخصوصا برای دانلود شبانه.
به به اقا احد مرکزمون هم که یکی هست والا من اسیاتک دارم خدایش راضیم خیلی شبانه دانلود نمیکنم اما مثلا دیشب یک گیگ و سیصد مگ دانلود داشتم
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
خیلی مخلصیم.
اقا داداشم پارسال از این اسیاتک سرویس می گرفت.تو محدوده دستغیب هم بود.
میگفت شبانه همش قطعی داره.والا من موندم چکار کنم.
از طرفی میگن ماتریکس تو این محدوده خوبه.حالا راست و دروغشو نمیدونم.
کلا شاتل کسی پیدا نمیشه که راضی باشه مگر این که تازه کار و نوب باشه
اتفاقا -- نشدن یا به سختی -- شدن از مزیت هاشه
البته تا قبل اینکه برسه به مودم یا اکسس پوینت
دوستان من خط مرکز حافظ دارم با پیش شماره 225 که کافو نوری هست می خواستم ببینم می شه برم از این مرکز خط دیگه ای بگیرم که کافو نوری نباشه ؟
قبض تلفن رو پرداخت کردم الان که تماس می گیرم می ره روی پیغام گیر که به خاطر پرداخت نکردن آبونمان امکان شماره گیری وجود نداره به نظرتون مشکل از چیه؟
قبض هم پرداخت شده و با سامانه 1818 هم که تماس می گیرم می گه حساب شما تسویه شده است کسی چنین مشکلی داشته؟
نه فکر کنم داشته باشت چون همه را فیبر نوری کردن احتمالا..
فکر کنم بادید برید دفاتر خدمات ارتباطی
با دروود
دوست گرامی می توانم بپرسم شما اینهمه دانش فزاینده و فراتر از هوش بشری را از کجا آورده اید؟دکل؟!مگر هر کسی که می خواهد سرویس دریافت کند،می خواهد به شعاع اطرافش هم سرویس بدهد و فرستنده هم باشد که نیاز به دکل باشد؟!چه اینکه اگر در محدوده جغرافیایی شما پوشش شبکه ای در محدوده فرکانسی 2 گیگاهرتز باشد بودن هیج افزاری تنها با یک کارت شبکه وا فای(بسیم)می توانید سرویس را دریافت کنید!
در مود سرعت هم باید به شما و دیگر دوستان که به سبب اطلاعات شما ،در اندیشه شان دچار دشواری دشه اند عرض کنم که به چند جهت تنها در ایران،کیفیت پوشش بسیسم از پوشش مخابراتی و کابلی برتری دارد:
1: نبودن سویچ ها و مفصل ها بین فیبرهای نوری و تعداد کمی سوییچ و یا AP جهت جابجایی سیگنال تا مرکز فرستنده!
2: دستکاری و سنگ اندازی نشدن بوسیله شرکت مخابرات که از چند سال پیش تا کنون خود را ریقیبی جدی برای شرکت های فراهم کننده سرویس های اینترنتی می داند.
3: همه چیز در دست شرکت مادر و فروشنده است بنابراین نیازی نیست تا برای هر چیزی به مخابرات برویدو یا شکرت اصلی هم همه چیز را به گردن مخابرات بیندازد!بنابراین شما با یک شرکت روبرو هستید و بس!پس در ایران این گزینه ها نسبت به شبکه کالبی برتری زیادتری دارند!
Last edited by saeed258s; 20-08-2012 at 15:34. دليل: ویاریش های املایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)