البته جای سوال اینجا نیست
ولی هر چی اسپلیتر روی خط داری ، بردار
البته جای سوال اینجا نیست
ولی هر چی اسپلیتر روی خط داری ، بردار
من از اوراكل سرويس دارم با 32 تومن 256 نامحدود سرعت دانلود 29-31 در 24 ساعت پينگشم 260 هست
به نظر خودم قيمتاش مفته با اين قيمت سرويس بهتري از isp ديگه ميتونم بگيرم ؟
تاره اين تنها شركتي كه هزينه رانژه خط مجاني هست يعني همون 15 تومن كه همه جا ميگيرن تو سايت تاپيك داره اوراكل ؟
شنیدم تو تمام کشور سرعت اینترنت رو کمتر از قبل کردن![]()
سلام دوستان، من تو منطقه مخابراتی تندگویان تهران هستم و الان از سرویس 128 داتک استفاده میکنم. تازگیا خود مخابرات سرویس adsl ارائه می ده ولی با این تفاوت که من برای این سرویس داتک ماهیانه 21000 پرداخت می کنم ولی مخابرات برای این سرویس از مشتریاش 10000 تومان روی قبض هر ماه اضافه میکنه (ولی با محدودیت حجمی) . هر دوی اینها هم از rate دانلود یکسانی برخوردارن. مثلاٌ من با سرعت 16 نهایتاً دانلود میکنم (هیچ وسیله ای بین مودم و خط تلفن نیست و از اسپلیتر هم استفاده میکنم) و سرویسی هم که مخابرات ارائه میده دقیقاً همین طوره یعنی 15-16 kbps .
خوب واقعاً داتک با این شرایط برای من به صرفه نیست!!!!
در ضمن دوستان من که از شرکت پارس آنلاین سرویس adsl 2+ سرویس گرفتن در حال حاضر دارن با سرعتهای باورنکردنی دانلود می کنن. یکی از دوستان من (مرکز مخابراتی 7 تیر و 128kb) رکورد دانلود ~250kbps رو داره و حداقل سرعت 120kpbs. حتی کس دیگه ای رو هم میشناسم که با همین شرایط ولی از یک مرکز مخابراتی دیگه داره با حداقل سرعت 60 و حداکثر 140 دانلود میکنه.
1- دوستان دیگه که از داتک سرویس 128 میگیرن چه rate دانلودی دارن؟
2- کسی اینجا محدوده ی مرکز مخابراتی تندگویان هست که از پارس آنلاین سرویس بگیره و راضی باشه؟
ممنون![]()
كي گفته سرويس هاي مخابرات محدوديت حجمي دارن من الان 128 مخابرات دارم سرويس هاي مخابرات تماما نامحدود هستن
قیمتی که گفتید برای سه ماه؟![]()
با سلام
من از 2 روز پیش از پارس آنلاین اینترنت گرفتم
سرعت دانلودش خوبه ولی سرعت باز کردن صفحات وبش خوب نیست؟؟
در ضمن من زنگ خور تلفنم زیاده (خطی که ADSL روش رانژه شده)آیا این میتونه علت قطع و وصل مکرر ویا پایین بودن سرعت باشه؟؟؟
کمک
در ضمن من زنگ خور تلفنم زیاده (خطی که ADSL روش رانژه شده)آیا این میتونه علت قطع و وصل مکرر ویا پایین بودن سرعت باشه؟؟؟
من و دوستایی که باهاشون در ارتباط هستم هیچ وقت به خاطر این مسئله که زنگ خور تلفن داشته باشیم نشده مشکل سرعت یا دی سی شدن پیش بیاد![]()
سلام من درخواست جمع آوری سرویس سپنتا رو دادم و میخوام به یه isp دیگه برم. چند ماه تو رزرو شاتل بودم که جدیدا باهام تماس گرفت و گفت جا برام خالی شده. با این توصیفات زیبا از شاتل موندم که ازش سرویس بگیرم یا نه. فن آوا چطوره؟
لایزر هم گفت پورت خالی نداره یه هفته دیگه تماس بگیرم.
سلام من درخواست جمع آوری سرویس سپنتا رو دادم و میخوام به یه isp دیگه برم. چند ماه تو رزرو شاتل بودم که جدیدا باهام تماس گرفت و گفت جا برام خالی شده. با این توصیفات زیبا از شاتل موندم که ازش سرویس بگیرم یا نه. فن آوا چطوره؟
لایزر هم گفت پورت خالی نداره یه هفته دیگه تماس بگیرم.
عزیز من آرت هوم شاتل بودم با اینکه سرعتش کم بود ولی راضی بودم
ولی حالا که اومدم آرت1 با اینکه چند شبه توی شبانه اذیت کرده ولی میتونم بگم بهت که درست میشه مشکل شبانه حالا فوقش شما یه هفته توی شبا یکم کمتر دانلود کن یا به اندازه یه 128 واقعی تو شب دانلود داشته باش نه خط 1مگی که دارن میدن
این هم وضعیت الان سرویس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)