تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 645 از 940 اولاول ... 145545595635641642643644645646647648649655695745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

یکی بهم بهترین ترتبیب چیدن یه دفاع 4 نفره بطوری که بازیکنای گوشیه سرجاشون بمونن هی جاشونو با دفاع وسط عوض نکنن

یکی هم دفاع کرئن تک به تک با مدافع رو بهم یاد بده که بتونم راحت با تکل زدن توپو بگیرم با نزارم راحت از من رد شه مثلا با گرفتن l2
    من با این ترکیب خیلی خوب باری میکنم جلوی خیلی از تیمها جواب میده 4 تا مدافعا هم ار زمین من بیرون نمیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه یه مشکلی برخوردم !
    یه تیم تو مستر لیگ درست کردم . آرم تیمم رو از زو هازد انتخاب کردم ... بعد 2 تا بازی دیشب انجام دادم آرم هم بود . ولی الان که دارم بازی می کنم نوشته no data !!
    چیکار کنم آرم تیمم برگرده ( محل آرم رو هم تغییر ندادم !)

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    دوتا سوال داشتم.
    بهترین رزولوشن بازی ساکر 9 برای مانیتور 19 اینچ چی هست ؟؟

و دوم اینکه چیکار باید بکنیم تا گزارشگر بازی تو bal موقع گزارش اسم مارو هم بیاره ؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی عالیه ! معمولا چند درصد از ضربات با فاصله کمتر از 30 مترو میتونی به گل تبدیل کنی ؟غیر از موارد بالا که توی برنامه آموزشی پک کونامی اومده شما از شگرد خاص دیگه ای هم استفاده میکنی؟
    60 یا 70 درصد. البته با پای راست هم یه ضربه آزاد هست که البته مشابه آینه رو با پای چپ گذاشتی ولی یکمی هم به گوشه متمایل میشه تقریبا همه شگرد هایی که گفتی کل شگردهایی هست که تا به حال انواع و اقسام گل کردم

سلام به همگی
    دوتا سوال داشتم.
    بهترین رزولوشن بازی ساکر 9 برای مانیتور 19 اینچ چی هست ؟؟

و دوم اینکه چیکار باید بکنیم تا گزارشگر بازی تو bal موقع گزارش اسم مارو هم بیاره ؟؟
    اسم خودت رو که نمیتونه صدا کنه من مثلا اسمم رو گذاشته بودم فرناندو بعد توی Commentary Name هم فرناندو انتخاب کرده بودم اسمم رو صدا میزد. یا مثلا اسمت هرچی هست توی لیست الفبایی Commentary name بگرد ببین وقتی تلفظ میکنه کدومش شبیه میشه

و قلی جان در مورد سوال شما بگم وقتیوارد یه کاپ یا لیگ میشه قبلش یه تنظیمات میاره که درجه سختی یا مدت زمان هر بازی نوع توپ پایین ترین گزینه رو NO میزنی اون گزینه که همون Fatigue هست مربوط میشه به خسته شدن اگه آره بزنی بازیکنا خستگی سرشون میشه ولی اگه نه بزنی اصلا خسته نمیشن مثه فیفا های قبل از 09 که خستگی نداشت توشون

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسم خودت رو که نمیتونه صدا کنه من مثلا اسمم رو گذاشته بودم فرناندو بعد توی commentary name هم فرناندو انتخاب کرده بودم اسمم رو صدا میزد. یا مثلا اسمت هرچی هست توی لیست الفبایی commentary name بگرد ببین وقتی تلفظ میکنه کدومش شبیه میشه

و قلی جان در مورد سوال شما بگم وقتیوارد یه کاپ یا لیگ میشه قبلش یه تنظیمات میاره که درجه سختی یا مدت زمان هر بازی نوع توپ پایین ترین گزینه رو no میزنی اون گزینه که همون fatigue هست مربوط میشه به خسته شدن اگه آره بزنی بازیکنا خستگی سرشون میشه ولی اگه نه بزنی اصلا خسته نمیشن مثه فیفا های قبل از 09 که خستگی نداشت توشون
    رزولوشن مناسب مانیتور 19 اینچ ؟؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اونایی که اسمشون حسینه اگه hysen رو انتخاب کنن تلفظش خیلی شبیه حسین هست .

7. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

من هم چنان مشکوکم ایا ورژنی از pes2009 نیست که توی become legend بشه دفاع یا دروازه بان شد اخه من عشق دروازه بانیم پچی چیزی اگه هست بزارید

دوستانی که تو کار face واردن فیسای ایرانی هارو برامون بزارن
    Last edited by مهدي.ف; 20-02-2009 at 13:09.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هم چنان مشکوکم ایا ورژنی از pes2009 نیست که توی become legend بشه دفاع یا دروازه بان شد اخه من عشق دروازه بانیم پچی چیزی اگه هست بزارید

دوستانی که تو کار face واردن فیسای ایرانی هارو برامون بزارن
    بله اگ ورژن بازیت با کرک هم خوانی نداشته باشه بازیت قاط میزنه دروازه هم وای میاستی برای من یه بار پیش اومد دروازبان شدم

رزولوشن مناسب مانیتور 19 اینچ ؟؟
    1440 در 9000

در آغاز فعالیت unreal_s2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان.سوال من اينكه در زمان تك به تك به مهاجم حريف چطور ميشه از جلو امدن دروازه بان جلوگيري كرد؟وبهترين دروازه بان در Pro Evolution Soccer 2009 كيه؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

از قرار معلوم با نصب پچ 1.3 امکان استفاده از kitserver وجود نخواهد داشت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •