من با این ترکیب خیلی خوب باری میکنم جلوی خیلی از تیمها جواب میده 4 تا مدافعا هم ار زمین من بیرون نمیرن
![]()
من با این ترکیب خیلی خوب باری میکنم جلوی خیلی از تیمها جواب میده 4 تا مدافعا هم ار زمین من بیرون نمیرن
![]()
من یه یه مشکلی برخوردم !
یه تیم تو مستر لیگ درست کردم . آرم تیمم رو از زو هازد انتخاب کردم ... بعد 2 تا بازی دیشب انجام دادم آرم هم بود . ولی الان که دارم بازی می کنم نوشته no data !!
چیکار کنم آرم تیمم برگرده ( محل آرم رو هم تغییر ندادم !)
سلام به همگی
دوتا سوال داشتم.
بهترین رزولوشن بازی ساکر 9 برای مانیتور 19 اینچ چی هست ؟؟
و دوم اینکه چیکار باید بکنیم تا گزارشگر بازی تو bal موقع گزارش اسم مارو هم بیاره ؟؟
60 یا 70 درصد. البته با پای راست هم یه ضربه آزاد هست که البته مشابه آینه رو با پای چپ گذاشتی ولی یکمی هم به گوشه متمایل میشه تقریبا همه شگرد هایی که گفتی کل شگردهایی هست که تا به حال انواع و اقسام گل کردم
اسم خودت رو که نمیتونه صدا کنه من مثلا اسمم رو گذاشته بودم فرناندو بعد توی Commentary Name هم فرناندو انتخاب کرده بودم اسمم رو صدا میزد. یا مثلا اسمت هرچی هست توی لیست الفبایی Commentary name بگرد ببین وقتی تلفظ میکنه کدومش شبیه میشه
و قلی جان در مورد سوال شما بگم وقتیوارد یه کاپ یا لیگ میشه قبلش یه تنظیمات میاره که درجه سختی یا مدت زمان هر بازی نوع توپ پایین ترین گزینه رو NO میزنی اون گزینه که همون Fatigue هست مربوط میشه به خسته شدن اگه آره بزنی بازیکنا خستگی سرشون میشه ولی اگه نه بزنی اصلا خسته نمیشن مثه فیفا های قبل از 09 که خستگی نداشت توشون
رزولوشن مناسب مانیتور 19 اینچ ؟؟![]()
اونایی که اسمشون حسینه اگه hysen رو انتخاب کنن تلفظش خیلی شبیه حسین هست .
من هم چنان مشکوکم ایا ورژنی از pes2009 نیست که توی become legend بشه دفاع یا دروازه بان شد اخه من عشق دروازه بانیم پچی چیزی اگه هست بزارید
دوستانی که تو کار face واردن فیسای ایرانی هارو برامون بزارن
Last edited by مهدي.ف; 20-02-2009 at 13:09.
بله اگ ورژن بازیت با کرک هم خوانی نداشته باشه بازیت قاط میزنه دروازه هم وای میاستی برای من یه بار پیش اومد دروازبان شدم
1440 در 9000
سلام به همه دوستان.سوال من اينكه در زمان تك به تك به مهاجم حريف چطور ميشه از جلو امدن دروازه بان جلوگيري كرد؟وبهترين دروازه بان در Pro Evolution Soccer 2009 كيه؟
از قرار معلوم با نصب پچ 1.3 امکان استفاده از kitserver وجود نخواهد داشت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)