سلام چند تا سوال دارم و بسیار ممنون میشم جواب بدید. یکی اینکه من دیپلمم رو سال ۷۹ گرفتم و فکر می کنم معدل دیپلم اون سال ها در فراگیر پیام نور مقطع کارشناسی نقشی نداره. البته معدل دیپلم و کتپی دیپلم و پیش دانشگاهیم تا جایی که یادمه ۱۸/۱۳ و ۱۸/۷۳ و ۱۹/۳۱ بود اما مشکل اینه که نمیدونم کدوم معدل برای چی بود و ممکنه یه موقع درصد ها رو هم مثلا یه درصد بالا پایین یادم باشه. و بنا به دلایلی الان دسترسی به هیچ مرکی که معدل روش هست ندارم. میخواهم بدونم اگر معدل رو اشتباه بزنم با این اینکه معدل ما متاسفانه نقشی نداره در قبولی چون مال قبل از سال ۸۴ هست باز هم ممکنه برای ثبت نام گیر بدن؟ در ضمن دیپلمم ریاضی هست و میخوام مهندسی نرم افزار شرکت کنم. سوال بعد اینکه کسی می تونه یه براوردی بده که من رشته مهندرسی نرم افزار رو مثلا برای واحد شمیرانات یا واحد های دیگه با چه معدلی احتمال زیاد می تونم قبول بشم؟ مثلا کسی اگر قبول شده معدلش رو بگه ممنون میشم. سوال بعد اینکه نیازی به الویت بندی کد رشته های انتخابی موقع ثبت نام هست یا نه؟ در کارنامه میگن این جاها میتونی بری و اینجا ا نمی تونی بری؟ یعنی این طوری نیست که محل سوم قبولی شدیم دیگه رشته محل ۴ تا بیستم اصلا بررسی نشه یا نتونیم ثبت نام کنیم؟