تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 645 از 691 اولاول ... 145545595635641642643644645646647648649655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بازم سلام دوستان من به یه مشکلی خوردم من 2 تا اسب داشتم 1 گربه کم بیش به همشونم میرسیدم همچی رو به راه بود که یه زنی از خدا بی خبر مثل عجل نازل شد هر 3 تاشون رو گرفت گفت از سمت دولته !!!
    حریان چی بید ؟؟؟؟
    دوست خوبم این مشکل زمانی براشون پیش میاد که باهاشون بازی و توجه نکنین و به همه ی نیاز هاشون رسیدگی نکنین وقتی نیاز به تفریح (الان اسمش رو یادم نمیاد تو بازی )ان ها کم بشه میان و میبرنشون
    حتی درموردتربیت بچه ها هم در خانوادتون اینگونه است که اگر social او کم بشه میبرنش پرورشگاه

2. 3 کاربر از amirhasan.king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

فک کنم منظورتون همون شهریه که پتز اضافه می کنه.
    آره منظورم شهرداریه.
    تربیت حیوونا تو بازی برا سگ و گربه شامل مهارت شکار می شه و برا اسب مهارت دو و پرش می شه.دیگه می مونه آب غذا دادن و حرف زدن باهاشون واینا.
    شاید به خاطر کمبود تو موردایی که گفتم بوده.
    این سوال آخریتون هم نفهمیدم لطفا بیشتر توضیح بدین یا یه عکس بزارین.
    راستی زامبیا فقط شبایی که ماه کامله می یان؟اولش فقط وقتی ماه کامل بود سر کلشون پیدا می شد ولی الان همیشه هستن.شاید یه باگی چیزیه.
    تو سیو قبلیم هم همین جور شد.همیشه بودن.یه شب هم پنج شیشتاشون اومدن تو حیات خونم و یه ضبط هم اوردن و گذاشتن اون وسط و آهنگ گذاشتن و شروع کردن رقصیدن!!!!!!
    ببین مثلا یه زمین میخوای بخری بعد میزنه 60.60 میخری میری برای ساخت و ساز ولی میبینی 50.50 میشه ساخت و یه ردیف از هر طرف مثلا عقب تره (مربع هایه ساخت رو نداره) ولی بخوای بازی کنی تو کل 60.60 خونت حساب میشه ولی نمیتونی هیچ چیزی بزاری اونجا !!!

م م نون

ببینم رضا جان کدوم پک ها رو داری ؟ زامبی مال سوپر نجرال که با زامبی هست

حالا با حالن ؟ من گفتم یه بکس پک سوپرنچرال معمولی رو برام دنلود کنه حس زامبی نبود

چیز بد تر زامبی این موجودات نیمه گیاه نمیه انسانن خیلی بیریخت بودن من موندم این سازنده هاایه سیمز چه مخ خلاقی دارن این چیزا رو تو بازی میزارن

راستی با اومدن این پک ها فرقی تو تخصص دزدی ایجاد نشده من اون اول که فقط سیمز بود یه سیم ها رو تا لول 10 بردم ولی خیلی زور میزد از پشت پنجره تو خونه ملت رو نگاه میکرد

راهی نیست بشه خودم بفرستمش دزدی قیر مواقعی که سر کاره تا مثلا یه چیزی کش بره بیاره دی:

4. 2 کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

ببین مثلا یه زمین میخوای بخری بعد میزنه 60.60 میخری میری برای ساخت و ساز ولی میبینی 50.50 میشه ساخت و یه ردیف از هر طرف مثلا عقب تره (مربع هایه ساخت رو نداره) ولی بخوای بازی کنی تو کل 60.60 خونت حساب میشه ولی نمیتونی هیچ چیزی بزاری اونجا !!!

م م نون

ببینم رضا جان کدوم پک ها رو داری ؟ زامبی مال سوپر نجرال که با زامبی هست

حالا با حالن ؟ من گفتم یه بکس پک سوپرنچرال معمولی رو برام دنلود کنه حس زامبی نبود

چیز بد تر زامبی این موجودات نیمه گیاه نمیه انسانن خیلی بیریخت بودن من موندم این سازنده هاایه سیمز چه مخ خلاقی دارن این چیزا رو تو بازی میزارن

راستی با اومدن این پک ها فرقی تو تخصص دزدی ایجاد نشده من اون اول که فقط سیمز بود یه سیم ها رو تا لول 10 بردم ولی خیلی زور میزد از پشت پنجره تو خونه ملت رو نگاه میکرد

راهی نیست بشه خودم بفرستمش دزدی قیر مواقعی که سر کاره تا مثلا یه چیزی کش بره بیاره دی:
    من همه پک ها رو تا سوپرنچرال دارم.
    می خواستم اون 3 تا آخری رو هم بگیرم یارو گفت بعد سیزده می یارم.
    این چیزی که گفتم یه باگه.وقتی که ماه کامله بین ساعت 8 تا 10 شب اگه بازی رو سیو کنین این اتفاق می افته.با پچ 1.39 هم درست می شه ولی دیگه سیو قبلی رو کاریش نمی شه کرد به جز اینکه تو قسمت Edit town خونواده رو کپی کرد و دوباره بازی رو شروع کرد.
    راستی اون مشکلی که اول گفتی هم قبلنا برام اتفاق افتاده بود.همه دردسرش هم اینه که نمی شه از در تا خیابون راه درست کرد.(یه ردیف مونده به خیابون می مونه)خودمم خیلی سعی کردم درستش کنم نشد.
    یه چیز جالب دیگه:
    خونه پری ها رو تا حالا دیدین؟یه خونه کوچیکه.از قدشونم کوچیک تره.وقتی می رن توش تبدیل به نور می شن.

قبلا می شد دزدی کرد.رو یه چیزی مثلا نیمکت تو پارک کلیک کنین گزینش می یاد.ولی لول چند باید باشین تا گزینش بیاد رو یادم نیست.

6. 2 کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

بچه ها پچ یونویر سیتی رو دان کنید خیلی باحال هست من که باحاش حال کردم و یکم خوش گذشت بهم
    رفقا یک سایتا یی بود که چیزای اضافه ی سیمز رو دان می کردیم مثل لباای اینا بهم م یگید یادم رفته
    ممنون

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

من همه پک ها رو تا سوپرنچرال دارم.
    می خواستم اون 3 تا آخری رو هم بگیرم یارو گفت بعد سیزده می یارم.
    این چیزی که گفتم یه باگه.وقتی که ماه کامله بین ساعت 8 تا 10 شب اگه بازی رو سیو کنین این اتفاق می افته.با پچ 1.39 هم درست می شه ولی دیگه سیو قبلی رو کاریش نمی شه کرد به جز اینکه تو قسمت Edit town خونواده رو کپی کرد و دوباره بازی رو شروع کرد.
    راستی اون مشکلی که اول گفتی هم قبلنا برام اتفاق افتاده بود.همه دردسرش هم اینه که نمی شه از در تا خیابون راه درست کرد.(یه ردیف مونده به خیابون می مونه)خودمم خیلی سعی کردم درستش کنم نشد.
    یه چیز جالب دیگه:
    خونه پری ها رو تا حالا دیدین؟یه خونه کوچیکه.از قدشونم کوچیک تره.وقتی می رن توش تبدیل به نور می شن.

قبلا می شد دزدی کرد.رو یه چیزی مثلا نیمکت تو پارک کلیک کنین گزینش می یاد.ولی لول چند باید باشین تا گزینش بیاد رو یادم نیست.
    چ چو چی چا چو ؟؟؟چی چی ؟ من تا پتز رو دارم بقیه پک هارو یه دوستام برام دنلود کرده امروز برام پست کرده تا بیات اصفهان
    فقط اون پک تخیلی کیتی رو دنلود نکردم
    پری ؟؟؟ پری کجا بوده ؟؟ اسب تک شاخ شنیدم این نمیه آدم گیاه ها رو دیدم ولی این یکی رو دیگه نشنیده بودم

راستی چجوری میشه سیو ها رو از یه سیستم برد رو یه سیستم دیگه یه خونوادست رو لب تاب خواهرم میخوام بیارمش رو لب تاب خودم حسش نیست از اول بشینم سیم بسازم کلا با ساختن حال نمی کنم بر عکس خواهرم خونه بسازه سیم بسازه (البته علایقشون رو باز میده به من )

بچه ها پچ یونویر سیتی رو دان کنید خیلی باحال هست من که باحاش حال کردم و یکم خوش گذشت بهم
    رفقا یک سایتا یی بود که چیزای اضافه ی سیمز رو دان می کردیم مثل لباای اینا بهم م یگید یادم رفته
    ممنون
    بگو چیا داخل پچش هست ؟؟ الان باید این آدم گیا ها رو بتونی درست کنی ها

9. این کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

»نظورم این چیزای ساده بود که مثل لباس و وصایل به بازی می ریختیم و یا مدل موهاااااا

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

چ چو چی چا چو ؟؟؟چی چی ؟ من تا پتز رو دارم بقیه پک هارو یه دوستام برام دنلود کرده امروز برام پست کرده تا بیات اصفهان
    فقط اون پک تخیلی کیتی رو دنلود نکردم
    پری ؟؟؟ پری کجا بوده ؟؟ اسب تک شاخ شنیدم این نمیه آدم گیاه ها رو دیدم ولی این یکی رو دیگه نشنیده بودم

راستی چجوری میشه سیو ها رو از یه سیستم برد رو یه سیستم دیگه یه خونوادست رو لب تاب خواهرم میخوام بیارمش رو لب تاب خودم حسش نیست از اول بشینم سیم بسازم کلا با ساختن حال نمی کنم بر عکس خواهرم خونه بسازه سیم بسازه (البته علایقشون رو باز میده به من )

بگو چیا داخل پچش هست ؟؟ الان باید این آدم گیا ها رو بتونی درست کنی ها
    پک کتی پری جنتا ساختمون و لباس و وسیله اضافه می کنه.تا اونجایی که دیدم خیلی کم وسیله اضافه کرده.اصلا نمی دونم چجوری اسمشو گذاشتن پک!!!!!

این موجودایی که گفتم تو سوپرنچراله.یه خونشون تو پارک کنار مرکزی شهر مون لایت فالز هست.سعی می کنم یه عکس ازش بزارم.
    سیوا تو My Documents\Electronic Arts هست.حجم فلدرش هم زیاده.از من 3 گیگه.همش هم به خاطر ذخیره WorldCaches هست که تو یه پوشه به همین اسمه.کلا اگه یه زمانی تو یه شهری رفتین و یه مدت توش بازی کردین بعد رفتین تو یه شهر دیگه و فعلا قصد ندارین برین تو اون شهر WorldCaches مربوط بهش رو پاک کنین تا جا نگیره.(چه ربطی به سوال داشت)خب وقتی برین تو فلدر Electronic Arts اونجا کلی فلدر دیگه می بینین.یکیش Saves هست که مربوط به سیو بازی هاست و بک آپ از سیو های قبلی هم که پاک کردین توش پیدا می شه.
    برا انتقال خونواده ها:
    باید اول بری تو بازی بعد بری تو قسمت edit town .حالا خونواده رو انتخاب کن.یه علامت * هست که مخصوص اشتراک گذاری هست.روی اون کلیک کن تا پیام بده.وقتی داد بیا از بازی بیرون و برو تو

My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Exports
    خب فایلو کپی کن و بریز رو فلش و ببر رو سیستمی که می خوای و بعد نصبش کن.فک کنم برا خونه ها هم بشه همین کارو کرد.
    حالا که بحثش پیش اومد بگم که یه فلدر هم به نام Custom Music هست( یا اگه نیست بسازینش).اونجا می تونیم آهنگایی رو که دوست دارین بریزین و تو بازی یه ضبط بخرین و روش کلیک کنین. یه قسمت اضافه می شه به نام Custom Music که از اونجا می تونین آهنگا رو پخش کنین.
    »نظورم این چیزای ساده بود که مثل لباس و وصایل به بازی می ریختیم و یا مدل موهاااااا
    تو گوگل بزن sim3 mods کلی سایت می یاد.
    یکیش اینه که هیلتره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دو سایت فارسی به درد بخور هم هست که وسیله گذاشتن برا دانلود ولی راهنماهاش و نکاتی که گفتن مفید تره:
    Last edited by رضا جنگنده; 30-03-2013 at 19:32.

12. 2 کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چیز میز :

ماشین :

این دوتا بهترین و معروف ترین سایتای دانلود هستن.

اقا ما نفهمیدیم اخرش چجوری استخر دایره ای شکل بزنیم لطفا یکی به طور کامل توضیح بده ...

موفق باشید ...
    Last edited by camry; 31-03-2013 at 22:46.

14. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا بیاید برای اینکه یکمی اینجا رو شاد کنیم هرکی یه عکس از خونش توی سیمز و سک بازیش بگیره , اپلود کنه و اینجا بذارتش ...

اندازش مهم نیست ...

هرکسی که میخواد این کارو انجام بده یه تشکر کنه ....

ممنون

16. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لطفا یکی به من جواب بده ...

چطوری میتونم یک خونواده درست کنم بدون محدویت افراد ؟ مثلا 20 نفر توی یه خونه زندگی کنن ...
    رمزی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •