در فضای data aera تعداد زیادی بلاک مشکل داره و هارد بدسکتور داره
با نرم افزار hdd regenerator از طریق داس در مود scan and rerpair یک اسکن کامل بکنید
در فضای data aera تعداد زیادی بلاک مشکل داره و هارد بدسکتور داره
با نرم افزار hdd regenerator از طریق داس در مود scan and rerpair یک اسکن کامل بکنید
با سلام هارد اکسترنال من سی گیت پورت اتصال ان شکسته و به داخلش رفته نمی دانم چکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟ من هارد را باز کردم لازم شد می توانم تصویر هم بفرستم . فقط نمی دانم آیا باید پایه سوکت را لحیم کنم یا بچسبانم چون خیلی ظریف است می ترسم بورد هارد را بسوزانم
Last edited by barbodghanbari; 06-04-2013 at 16:01.
با سلام . هارد رو با برنامه که فرمودین اسکن کردم ولی متاسفانه سرعت اسکن اونقدر پایینه نتونستم اسکن کامل بکنم . 7 ساعت گذاشتم اسکن کنه حدود 200 مگ اسکن کرد و 50 تا بد سکتور رو ریکاوری کرد . اسکن کامل با اسن سرعت بخواد انجام شه شاید 1 هفته طول بکشه ! یه نکته عرض کنم ساتا کنترلر سیستم روی ahci mode تنظیم شده و دفعه ی اول که وارد hdd regenetor شدم اسکن ارور داد و گفت که باید ساتا کنترلر رو روی compatible mode تنظیم کنید عوض کردم و اسکن راه افتاد . ولی روی compatible mode که میزارم ویندوز بالا نمیاد همینطور توی محیط ویندوز که برنامه hdd regenetor رو باز میکنم اسکن کنه بازم میگه ساتا کنترلر رو عوض کنید و بزارید compatible mode برای پرفورمنس بهتر . ممکنه مشکل کندی هارد بخاطر این باشه ؟
بله اون باید رو حالت IDE باشه رو حالت AHCI نمیتونه اسکن کنه
بهتره بزارین یک هفته هم شده اسکن کنه و بدسکتور ها رو ریکاوری کنه
الان میزارین رو اسکن دوباره بدسکتورهای اولیه رو میگیره یا نه
با سلام هارد اکسترنال من سی گیت پورت اتصال ان شکسته و به داخلش رفته نمی دانم چکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟ من هارد را باز کردم لازم شد می توانم تصویر هم بفرستم . فقط نمی دانم آیا باید پایه سوکت را لحیم کنم یا بچسبانم چون خیلی ظریف است می ترسم بورد هارد را بسوزانم
سلام .
پيشنهاد ميدم ببريد پيش كسي كه تجربه لحيم كاري داره .
با تشکر دوست عزیز
اگه بخوام بزارم 1 هفته اسکن کنه باید با برنامه ای که تحت ویندوز کار کنه اسکن کنم چون یک لپ تاپ بیشتر ندارم و لازمش دارم . hdd regenator تو ویندوز میزارم اسکن میگه نسخه demo هست و نمیتونه اسکن کنه البته دسترسیش به اینترنت رو بستم و برنامه هم رجیستر شده هست . اگه برنامه ی دیگه معرفی کنید ؟
االان شما بزارین رو اسکن اون بدسکتورهای اولی رو که ریکاوری کرده دوباره به عنوان بدسکتور میشناسه یا نه اینو تست کنید
برای تمیز کردن هد هارد باید چکار کرد؟
هد هارد که کثیف نمیشه منظورتون پلاتر است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)