تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 645 از 1126 اولاول ... 145545595635641642643644645646647648649655695745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام طی مشکلی که با هاردم پیدا کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تصمیم گرفتم یه تست با hd tune از هارد بگیرم که نتیجه اش این شد :

البته این تست رو از هارد توی باکس گرفتم . هارد رو از باکس در اوردم و روی کامپیوتر دیگه تست کردم کند بود و نمیشد اطلاعات رو کپی کرد . و الان هم نمیدونم اگه قرار باشه هارد رو بدم گارانتی اطلاعات رو باید چطور بردارم ازش
    در ضمن هارد برای لپ تاپ بوده که اصلا استفاده ازش نشده و گارانتی هماهنگ داره اگه بخوام ببرم گارانتی باید هارد رو بزارم تو لپ تاپ تا قبول کنند چون بفهمند لپ تاپ باز شده گارانتی باطل میشه . شما بیزحمت راهنمایی کنید 1. چطور اطلاعات رو بردارم از رو هارد ؟ 2. هارد 100 % مشکل سخت افزاری داره و هیچ جوری نمیشه نرم افزاری حل بشه ؟ (فرمت هارد ntfs هست و سیستم عامل ویندوز 7)
    در فضای data aera تعداد زیادی بلاک مشکل داره و هارد بدسکتور داره
    با نرم افزار hdd regenerator از طریق داس در مود scan and rerpair یک اسکن کامل بکنید

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام هارد اکسترنال من سی گیت پورت اتصال ان شکسته و به داخلش رفته نمی دانم چکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟ من هارد را باز کردم لازم شد می توانم تصویر هم بفرستم . فقط نمی دانم آیا باید پایه سوکت را لحیم کنم یا بچسبانم چون خیلی ظریف است می ترسم بورد هارد را بسوزانم
    Last edited by barbodghanbari; 06-04-2013 at 16:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در فضای data aera تعداد زیادی بلاک مشکل داره و هارد بدسکتور داره
    با نرم افزار hdd regenerator از طریق داس در مود scan and rerpair یک اسکن کامل بکنید
    با سلام . هارد رو با برنامه که فرمودین اسکن کردم ولی متاسفانه سرعت اسکن اونقدر پایینه نتونستم اسکن کامل بکنم . 7 ساعت گذاشتم اسکن کنه حدود 200 مگ اسکن کرد و 50 تا بد سکتور رو ریکاوری کرد . اسکن کامل با اسن سرعت بخواد انجام شه شاید 1 هفته طول بکشه ! یه نکته عرض کنم ساتا کنترلر سیستم روی ahci mode تنظیم شده و دفعه ی اول که وارد hdd regenetor شدم اسکن ارور داد و گفت که باید ساتا کنترلر رو روی compatible mode تنظیم کنید عوض کردم و اسکن راه افتاد . ولی روی compatible mode که میزارم ویندوز بالا نمیاد همینطور توی محیط ویندوز که برنامه hdd regenetor رو باز میکنم اسکن کنه بازم میگه ساتا کنترلر رو عوض کنید و بزارید compatible mode برای پرفورمنس بهتر . ممکنه مشکل کندی هارد بخاطر این باشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام . هارد رو با برنامه که فرمودین اسکن کردم ولی متاسفانه سرعت اسکن اونقدر پایینه نتونستم اسکن کامل بکنم . 7 ساعت گذاشتم اسکن کنه حدود 200 مگ اسکن کرد و 50 تا بد سکتور رو ریکاوری کرد . اسکن کامل با اسن سرعت بخواد انجام شه شاید 1 هفته طول بکشه ! یه نکته عرض کنم ساتا کنترلر سیستم روی ahci mode تنظیم شده و دفعه ی اول که وارد hdd regenetor شدم اسکن ارور داد و گفت که باید ساتا کنترلر رو روی compatible mode تنظیم کنید عوض کردم و اسکن راه افتاد . ولی روی compatible mode که میزارم ویندوز بالا نمیاد همینطور توی محیط ویندوز که برنامه hdd regenetor رو باز میکنم اسکن کنه بازم میگه ساتا کنترلر رو عوض کنید و بزارید compatible mode برای پرفورمنس بهتر . ممکنه مشکل کندی هارد بخاطر این باشه ؟

بله اون باید رو حالت IDE باشه رو حالت AHCI نمیتونه اسکن کنه
    بهتره بزارین یک هفته هم شده اسکن کنه و بدسکتور ها رو ریکاوری کنه
    الان میزارین رو اسکن دوباره بدسکتورهای اولیه رو میگیره یا نه

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام هارد اکسترنال من سی گیت پورت اتصال ان شکسته و به داخلش رفته نمی دانم چکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟ من هارد را باز کردم لازم شد می توانم تصویر هم بفرستم . فقط نمی دانم آیا باید پایه سوکت را لحیم کنم یا بچسبانم چون خیلی ظریف است می ترسم بورد هارد را بسوزانم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    پيشنهاد ميدم ببريد پيش كسي كه تجربه لحيم كاري داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله اون باید رو حالت IDE باشه رو حالت AHCI نمیتونه اسکن کنه
    بهتره بزارین یک هفته هم شده اسکن کنه و بدسکتور ها رو ریکاوری کنه
    الان میزارین رو اسکن دوباره بدسکتورهای اولیه رو میگیره یا نه
    با تشکر دوست عزیز
    اگه بخوام بزارم 1 هفته اسکن کنه باید با برنامه ای که تحت ویندوز کار کنه اسکن کنم چون یک لپ تاپ بیشتر ندارم و لازمش دارم . hdd regenator تو ویندوز میزارم اسکن میگه نسخه demo هست و نمیتونه اسکن کنه البته دسترسیش به اینترنت رو بستم و برنامه هم رجیستر شده هست . اگه برنامه ی دیگه معرفی کنید ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با تشکر دوست عزیز
    اگه بخوام بزارم 1 هفته اسکن کنه باید با برنامه ای که تحت ویندوز کار کنه اسکن کنم چون یک لپ تاپ بیشتر ندارم و لازمش دارم . hdd regenator تو ویندوز میزارم اسکن میگه نسخه demo هست و نمیتونه اسکن کنه البته دسترسیش به اینترنت رو بستم و برنامه هم رجیستر شده هست . اگه برنامه ی دیگه معرفی کنید ؟
    االان شما بزارین رو اسکن اون بدسکتورهای اولی رو که ریکاوری کرده دوباره به عنوان بدسکتور میشناسه یا نه اینو تست کنید

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای تمیز کردن هد هارد باید چکار کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

برای تمیز کردن هد هارد باید چکار کرد؟
    هد هارد که کثیف نمیشه منظورتون پلاتر است ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •