آخه الان من 1ماهه که اینطوریه وضعم 10 ماه پیش امپراطوری داشتم. یادش بخیر. شب و روز 1.1Mb
تو این ساعت این بهترین حالتشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه الان من 1ماهه که اینطوریه وضعم 10 ماه پیش امپراطوری داشتم. یادش بخیر. شب و روز 1.1Mb
تو این ساعت این بهترین حالتشه.
اینقدر خودتو در گیر این سایت نکن خیلی واقعی نیست من بارها تو این تایپیک راجبش بحث کردم
![]()
Last edited by mtx891; 10-09-2010 at 23:40.
موافقم. من داشتم 120 دانلود میکردم. دانلودو قطع کردم رفتم تست گرفتم. نشون داد 0.6 در صورتی که باید نشون بده 0.9 .![]()
دوستان سلام
من اگه بخوام یه عکس از تو PC خودم بزارم اینجا چیکار کنم ؟؟
موقع ارسال پست رویکلیک کن بعد عکست رو که قبلا توی سایتهای آپلود عکس ،آپلود کردی وارد قسمت مشخص شده بکن و ok کن
اینم یه سایت اپلود عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان
دیشب جاتون خالی بود تونستم حدود 1.1 گیگ دانلود کنم خودم هم باورم نشد ولی با این اوصاف به یه نتیجه خوب رسیدم که شاتل سرویسش واقعا پایدار و تو حد قابل قبولیه اینم تصویرش
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
ببخشید یکی از فایل هارو صبح دانلود کردم و بخاطر اشتباه از همه عذر می خوام
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
البته به خاطر این بود که 5 مگ از فایل باقی مونده بود و وقتی صبح بلند شدم گفتم اینو بزارم تموم شه تا ازش استفاده کنم (آخرین فایل RAR بود !!!!!)
Last edited by baran1059; 11-09-2010 at 10:57. دليل: 1
سلامسلام به همه دوستان
دیشب جاتون خالی بود تونستم حدود 1.1 گیگ دانلود کنم خودم هم باورم نشد ولی با این اوصاف به یه نتیجه خوب رسیدم که شاتل سرویسش واقعا پایدار و تو حد قابل قبولیه اینم تصویرش
خب من وقتی اندیشه بودم هر شب اگه خیلی کم دانلود میکردم 1.2 گیگ دانلود داشتم و بیشتر اوقات 1.5 یا 1.6 دانلودم شبانم بود البته دیشب سرعت شاتل خوب بود و حدود 1.1 دانلود کردم ولی هنوز با اندیشه خیلی فاصله داره
دوست عزیز اندیشه با اینکه سرعت رو کشیده پایین آمار منو داشته باش:
دیشب سرعت تا ساعت 4 رو 60 بسته شده بود!تف
یادش بخیر قبل تابستون هرشب بالای 1.7 دانلود داشتیم
Last edited by foa.neh; 11-09-2010 at 11:18.
منم اون موقع که پارس داشتم راضی بودم تا موقعی که اختلاف سرعتش با اندیشه رو فهمیدم کات کردم.دیشبم از ساعت 1 تا 6 900mb دانلود کردم.
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
میشه بگین اسم این برنامه ای که براتون این آمارو نشون میده چیه؟اینها فقط مریوط به 1 تا 6 صبح هستن؟
نه کل شب و روزه من روزا فقط page باز مینکم که خیلی بشه 50 مگ میشه اگرم بازی آنلاین کنم میشه -150 مگ
برنامهdu meter سرچ کن پیدا نشد بگو آپ کنم!من از همین انجمن گرفتمشi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)