چه بیکارید شما من داشتم به خودم و این تیم و مصدوماش و مربیش و مدیرانش و ... میخندیدم!!!گل سوم رو که خوردیم tv رو خاموش کردم.سویا و بارسا چیکار کردند دیشب؟
البته از اون خنده ها که از گریه بدتره!
چه بیکارید شما من داشتم به خودم و این تیم و مصدوماش و مربیش و مدیرانش و ... میخندیدم!!!گل سوم رو که خوردیم tv رو خاموش کردم.سویا و بارسا چیکار کردند دیشب؟
البته از اون خنده ها که از گریه بدتره!
دیدید من هی میگم شوستر هیچ کارس شما میگفتین تقصیر شوستره
به هر حال همین شوستر خیر سرش مارو پارسال به زیبایی قهرمان کرد
آخه این بازیکنایی که میرن تو زمین اصلا در حد رئال نیستن متاسفانه مشکل مدیریت داریم
کالدرون هم بازیکن از دست داد هم بازیکن خوب نگرفت
علی جون منم که همیشه گفتم مقصر شوستر نیست!البته قهرمانی پارسال رو هم خیلی نباید بحسابش گذاشت!
البته به نظرم فعلا مقصر اصلی این وضع تیم کالدرون هم نیست!بلکه تیم پزشکی و شانس مضخرفیه که ما داریمه!
من پارسال همیشه بین دوستام از شوستر تعریف میکردم به هر حال چون بازیکن داشت تیم در کل بهتر بودعلی جون منم که همیشه گفتم مقصر شوستر نیست!البته قهرمانی پارسال رو هم خیلی نباید بحسابش گذاشت!
البته به نظرم فعلا مقصر اصلی این وضع تیم کالدرون هم نیست!بلکه تیم پزشکی و شانس مضخرفیه که ما داریمه!
یکی دیگه اینکه تعویض هاشو خیلی قبول داشتم ! (البته الان چون بازیکن نداره...)
تیم پزشکی هم که قربونش برم ! از صنایع سمنان ضعیف تره ! :دي
الان اخبار يه امار داد كه 22تا بازيكن مصدومن كه 12تا استراحت مطلقن بقيه تحت درمانن اين يعني چي؟؟؟![]()
یعنی بد شانسیه رئال مادرید ! :ديالان اخبار يه امار داد كه 22تا بازيكن مصدومن كه 12تا استراحت مطلقن بقيه تحت درمانن اين يعني چي؟؟؟![]()
یعنی امسال بیخیال جام
جام مال بارسایه ماست
تویه فرهنگ لغت یه تغییر بوجود اومده!
مصدومیت= تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا(!!!!!!)
این یعنی اینکه شما دلت میخواد که بن بشی؟!!!!درسته؟!...یعنی امسال بیخیال جام
جام مال بارسایه ماست
هر چی ما نمیخوایم چیزی بگیم،هی میان و ... دیگه صبر ما هم یه حدی داره...
بس کنید دیگه!البته لطفا!
رئال مادريد با تهوز مذاكره كرده است
باشگاه رئال مادريد اسپانيا در كنار ساير گزينه ها در حال مذاكره با مهاجم آرژانتيني منچستر يونايتد است.
به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد مي كوشد تا با جلب رضايت مديربرنامه هاي كارلوس تهوز، اين مهاجم را به خدمت بگيرد.
هيگواين و هاينزه دوستان صميمي تهوز نيز به صورت تلفني با وي صحبت و از او براي انتقال به مادريد دعوت كردهاند.
روزنامه سان لندن ضمن اشاره به تاييد خبر فوق از سوي روزنامه هاي اسپانيايي نوشت: تهوز خود نيز نمي خواهد در فوتبال انگليس بماند و اسپانيا را به هياهوي ليگ برتر ترجيح مي دهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)