دوستان آیا سرعت قند شکن تو شبانه نامحدود پایین اومده؟ عجیبه که چند روزه تو شبانه سرعت وبگردی پایینه ولی سرعت دانلود معمولیه پینگ هم تغییر نکرده![]()
دوستان آیا سرعت قند شکن تو شبانه نامحدود پایین اومده؟ عجیبه که چند روزه تو شبانه سرعت وبگردی پایینه ولی سرعت دانلود معمولیه پینگ هم تغییر نکرده![]()
خیلی جالبه
5 سال عشق و حال کردی یه بار اینطوری شده اومدی شاکی شدی ؟
کدم شرکت نامحدود با ای کیفیت و این قیمت ها میده ؟
بیشتر شرکت ها که اطلا برداشتن نا محدود رو
تو این 5 سال یه بار شد بیای تشکر کنی
من هم نامحدود دارم و به هیچ عنوان سرعتم کم نشده برعکس الان 10 روزی میشه ساعت 4 صبح تا 12 سرعتم 7/8 KB بیشتر هم میشه ، صبح ها خلوته ولی اینکه آخر شب ها سرعت میره بالا واقعا ای ول داره
بازم میگم هر شرکت اینترنتی تو هر مرکزی با مرکز دیگه فرق میکنه
همین پارس آفلاین و شاتل کم فروش تو بعضی مراکز واقعا عالی هستن ، بی خود این همه یوزر که ندارن وگرنه همه جمع میکردن میرفتن
بنده نماینگی آسیاتک داشتم زمانی ولی به جرات میگم تنها شرکتی که تقریبا تو تمام مراکز کیفیتش یکی هست همین فن آواست ، بر عکس همه شرکت ها که حتی تو مراکز یک شهر هم کیفیت هاشون فرق میکنه
امیدوارم همین رویه ادامه پیدا کنه
اون افزایش قیمت هم که میگید برید ببینید شرکت های دیه 1 مگ رو کمتر از 200 چوق نمیفروشن یا سرویس های بالاتر
کدوم شرکت 2 مگ نامحدود داره ؟ یا اگه داره کمتر از 300 تومن میده ؟
مراقب باشید هر کسی اینجا پست میزنه فقط از شرکت بسیار ارزشمند !!!فن آوا تعریف و تمجید کنه !! چون خدای نکرده اگر بخواهید کوچکترین عیب اونرو بگید و حقایق را مطرح کنید میبینید یکدفعه پست تان حذف شد!!
به این می گن یک دمکراسی واقعی !! بهتره اسم تاپیک تغییر کنه چون اصلا نیازی به بررسی سرویس ها و خدمات شرکت معظم !! فن آوا نیست . خدماتش در منتهای درجه فوق العاده ست ، مشتریان همه راضیند!! و خلاصه مو لای درزش نمیره !!
![]()
ببین برادر من شما یک اشتباهی داری میکنی
شما میگی 5 ساله مشتری این سرویس دهنده هستی ولی هیچوقت نیومدی از روزای خوشت بگی اومدی ؟
حالا که اوضاع بر وفق مراد نیست شمشیر عدالت خواهی از نیام بر کشیدی، فرق این شرکت و شرکت های مشابهی که در حال حاضر در کشور.... در حال فعالیت هستند نسبت مشترکین راضی و ناراضی اش است.
بنده به عنوان مثال در شهر خودم اولین نفری بودم که اینترنت پر سرعت داشتم و اون موقع شرکت های زیادی نبود و اولین مشترک صبانت در اون شهر بودم اونم زمانی که سرویس های 64 هم داشتند ! با فراز و نشیب های این شرکت بسیار ساختم، زمانی که خوب بود هیچی نگفتم زمانی هم که بد بود هیچی نگفتم ! تا چند ماه پیش که شروع کرد به دزدی و در دنیای مدرن عدم رعایت به حقوق مشتری معنایی ندارد و این فعالیت Online Marketing در ایران جا نیافتاده و سپس با یک تحقیق جامع و رفتن به نمایشگاه فن آوا را انتخاب کردم.
دو ماه سرویس 512 نا محدود داشتم و الان نزدیک به 1 ماه است که سرویس 1 مگ محدود دارم و بی اغراق بگم یکی از بهترین شرکت هایی است که باهاشون برخورد داشتم و با جناب قلی زاده مسئول نمایندگی مشهد هم آشنا هستم.
پس اگر اینجا شما نمیتونی زیاد حرف خودت را به کرسی بنشونی چند دلیل داره : همانطور که گفتم تعداد کسانی که راضی هستند بسیار بیشتر به نسبت ناراضی ها است برخلاف مثلا تاپیک صبانت که زمانی که من داشتم جدا می شدم هر کامنتی که من می دادم به همراهش 8 9 کامنت منفی دیگر هم بود
دلیل دوم هم این است که مشکل شما مشکل دزدی و کم فروشی و .... نیست یک مشکل منطقه ای یا شخصی است که باید نماینده محلی یا مرکزی حل کنه و اینجا شما فقط داری جو سازی می کنی.
این حرف منم نقل قول نگیرید.
اگر در این 5 یا شش سال از خدمات نه چندان بد ( علیرغم قطعی های زیاد ) فن آوا اسفاده کردم بابتش پول دادم مجانی که نگرفتم بیام اینجا دست بوسی کنم بگم تشکر که چه خدمات خوبی دادید! این وظیفه هر شرکت خدمات رسانی است که در مقابل پولی که می گیره ، خدماتی که تعهد کرده را انجام بده. مشکل جایی پیدا میشه که پول کلانی را بگیره و لی به همان میزان به تعهدات مربوطه عمل نکنه. اینجاست که باید مشتری صداش در بیاد و در خواست اعاده حق و حقوق خودش را بکنه و از طریق رسانه های اجتماعی اقدام به افشاگری جهت تنویر افکار عمومی نماید.
دوستان آیا سرعت قند شکن تو شبانه نامحدود پایین اومده؟ عجیبه که چند روزه تو شبانه سرعت وبگردی پایینه ولی سرعت دانلود معمولیه پینگ هم تغییر نکرده
دوستان من یه مشکلی دارم براتون میگم ببینید به نظرتون ایراد از چیه؟
با مودم دی لینک وقتی کانکت هستم خیلی وقتا چراغ سبزه اما با موبایل که میخوام نت گردی کنم موبایل هم وای فایش روشنه اما میگه ارتباط برقرار نیست.
یه مشکل دیگه خیلی وقتا چراغ مودم قرمز میشه اما یه مودم تی پی لینک دارم همون لحظه به اون میزنم با اون یکی کانکت میشه.
این ایرادا از سمت فن آوا هست یا من؟ مخصوصا قطع شدن ارتباط وای فای با اینکه چراغ مودم سبز هست در طول روز بارها و بارها میفته و وقتی مودم رو روشن خاموش میکنم درست میشه.
Last edited by mojtaba2321; 17-01-2015 at 00:04.
خوب شما اگه مشکل داری جمع کنید از یه شرکتی که فکر میکنید قیمت ها و سرویس هاش بهتره سرویس بگیرید
فن آوا اگه بد بود همه از شرکت های دیگه مهاجرت نمیکردن اینجا
فن آوا شاید تو زمینه اینترنت و تبلیغات نام آشنایی نباشه ولی شرکت خیلی بزرگیه و تو زیمنه های زیادی فعالیت میکنه
شما جمع کنید برید شرکت های دیگه بعد مقابسه کنید
این مشکلی هم که دارید ربطی به فن آوا نداره شاید یوزرهای اون مرکز زیاد شده و پهنای باند کم میاره که معمولا ایم مواقع مدتی طول میکشه تا نمایندگی درخواست پهنای باند بیشتر بده و مشکل حل شه ولی مشکل وقتی سراسری نیست و کسان دیگه مشکل ندارند یعنی مشکل از سرویس دهنده نیست
وقتی یه شرکت 256 نامحدود میفروشه و شما تو تاپیک مربوطه میبینید کاربرا از شهرهای مختلف همگی اعتراض دارند که سرعت از حد تعیین شده هم کمتره و... اون زمانه که مشکل از شرکته در صورتی که الان چنین چیزی نیست
قطعی هم هر مرکز بستگی به فن آوری اون مرکز مخابرات و تجهیزات و سرویس دهیش هست و ربطی به شرکت اصلی نداره ، آپتایم تمامی نت ها تقریبا 100 % ولی این وسط از خطوط زیادی باس رد شن که باعث قطعی میشه
یکی از بچه ها قبلا میگفت فن آوا با دی لینک مشکل داره
علتش مسخص نیست
اگه دقت کنید رو سایتش هم همه جور مودم داره جر دی لینک
من هم تی پی دارم هم دی لینک و با هیچکدوم مشکل ندارم ولی دی لینک وایرلس نداره فکر میکنم تو ارتباط بیسیم دی لینک ها قات میزنه بهتره با پشتیبانی مطرح کنی شاید تظیمات خاصی داره
سلام
امروز با کلی وب گردی و تحقیق اجمالی سرویس 512 نامحدود فن آوا رو خریدم و تا یک هفته دیگه وصل میشه
میخوام بدونم که سرعت دانلود این سرویس چقدره ؟؟
شما که مشترک این شرکت هستید ازش راضی هستید ؟؟
پشیمون میشم یا نمیشم
بیشتر سرعتش برام مهمه چون زیاد دانلود میکنم
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)