تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 645 از 1219 اولاول ... 1455455956356416426436446456466476486496556957451145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ببخشید وسط بحث اساتید دخالت می کنم ولی توصیه می کنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان از کول پد زیر کنسول هاتون استفاده نکنید ، چون گردش هوای طبیعی داخل کنسول رو مختل می کنه و نه تنها سود نداره بلکه برای کنسول مضر هم هست !!!! کنسول رو در معرض باد مستقیم هم قرار ندید ، دلیلشم خیلی واضحه شما اگه مثلا یه پنکه بخرید بذارید پشت کنسول و وقتی کنسول روشنه ، پنکه روشن کنید درسته پشت کنسول به ظاهر خنکه ولی درونش اساسی گرم می شه چرا که فن های کنسول تلاش می کنن هوای گرم رو از پشت کنسول خارج کنند ولی زور پنکه بیشتره و هوای گرم درون کنسول باقی می مونه ، کول پدم بذارید زیر کنسول دقیقا همین اتفاق ولی در ابعاد خیلی کوچیک تر برای کنسول می افته ... من صرفا نظرم رو گفتم حالا هر کی دوست داره بخره بذاره زیر کنسولش ! هیچ بحث اضافه هم با کسی ندارم ...

تو این چند صفحه چند تا راهنمایی اشتباه دیدم که چون چیز مضری نبود از نظر من ، چیزی نگفتم که یه وقتی منو نخورید ، ولی این موضوع کول پد چیز خطرناکیه واسه کنسول ها بازم از دید شخصی ...
    دوست من نظر شخصی شما محترم. ولی اگه عکس PS3 من که چند صفحه قبل هست رو ببینید متوجه می شید که من Cooling Pad رو زیر اون گذاشتم نه پشتش. زیر PS3 هم هیچ روزنه ای وجود نداره. ممکن هست FAT متفاوت باشه ولی من درباره Slim صحبت میکنم. از اون Cooling Pad هم فقط برای HUB USB استفاده می کنم و اگه تاثیری تو خنک کردن PS3 داشته باشه یک تاثیر خیلی جزئی و موضعی روی بدنه زیری خود PS3 هست پس مشکلی تو جریان هوای سیستم خنک کننده PS3 به وجود نمیاره!

در باره اون راهنمایی های غلط هم لطفاً ما رو از اطلاعاتتون بی بهره نگذارید و تذکر بدید. این جور کلی حرف زدن به کسی کمک نمی کنه!

2. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

دوست من نظر شخصی شما محترم. ولی اگه عکس PS3 من که چند صفحه قبل هست رو ببینید متوجه می شید که من Cooling Pad رو زیر اون گذاشتم نه پشتش. زیر PS3 هم هیچ روزنه ای وجود نداره. ممکن هست FAT متفاوت باشه ولی من درباره Slim صحبت میکنم. از اون Cooling Pad هم فقط برای HUB USB استفاده می کنم و اگه تاثیری تو خنک کردن PS3 داشته باشه یک تاثیر خیلی جزئی و موضعی روی بدنه زیری خود PS3 هست پس مشکلی تو جریان هوای سیستم خنک کننده PS3 به وجود نمیاره!

در باره اون راهنمایی های غلط هم لطفاً ما رو از اطلاعاتتون بی بهره نگذارید و تذکر بدید. این جور کلی حرف زدن به کسی کمک نمی کنه!
    دوست عزیز اگه کول پد خاموش باشه مشکلی نداره و خوب هم هست ، ولی کول پد روشن با توجه به این موضوع که خودتونم فرمودید روزنه ای زیر کنسول وجود نداره درسته که باعث اختلال در گردش هوای کنسول نمی شه ، البته اگه از اون باد های جزئی صرف نظر کنیم که از بقل بدنه به روزنه ها می رسه ،ولی با این حال باید قبول کرد که حرارتی نیز از طریق بدنه از زیر کنسول خاج می شه و کول پد روشن باعث می شه این حرارت به داخل کنسول بر گرده و گرمای داخل کنسول بیشتر بشه که این گرما از طریق فن های پشت کنسول از کنسول خارج می شه ، درست دست بزنی می بینی که زیر کنسول خنکه ولی این حرارت به داخل کنسول برگشته ، سیستم کولینگ چیز ساده ای نیست مطمئن باشید سازندگان کنسول به اندازه کافی در موردش فکر کردن و اگه لازم بود خودشون یه فن می ذاشتن زیر کنسول !!!! بازم نظر شخصی و تست شده ( البته نه روی کنسول ولی چیزی خیلی مشابه کنسول ) از طرف من بوده ...

اینم چند مورد از مواردی که تو صفحات قبل بهش اشاره شده ! که یا بحثش اشتباه بوده یا راه ساده تری هم داشته

کنسول های فت با هارد های وسترن USB3 مشکلی ندارن و اونا رو می شناسن کنسول های اسلیم اونا رو نمی شناسن که برای شناختنش نیازی نیست برید یه هاب بخرید تنها کافی که کابل USB رو کامل نکنید داخل پورت USB پلی استیشن سه آروم آروم بکنید تو تا چراغ هارد روشن شه ، اینجوری یه هابم نمی ره تو پاچتون ...!

در مورد دانگل هم وقتی شما دستگاهتون به صورت -- شده اومد بالا دیگه نیازی بهش نیست و می تونید از کنسول جداش کنید ! و اصلا لازم نیست دائم به کنسول وصل باشه . در ضمن زمزمه هایی در مورد کاستوم فریم ور های دو بوته داره می شه که وقتی دستگاه بالا می آد از شما بپرسه می خواید -- شده برید تو یا از فریم ور اوریجینال استفاده کنید که این اتفاق اگه بیافته خیلی خوبه ... البته این خبرهاشو موقع دروغ آوریلشون من خوندم ! البته هیچ کدوم از سایتا نیومدن بگن دروغ بود !!!

و واقعا چرا باید برای یه کابل HDMI سی هشت هزار تومن پول داد وقتی اون کابل همون کار کابل شیش هزار تومنی رو می کنه ! فقط کافیه کابل شما ورژن 1.3 یا بالاتر باشه ، تاثیر نویز و اینا هم به خاطر نوع ارسال اطلاعات داخل کابل های HDMI اونقدر به چشم نمی آد که شما بخواید این همه هزینه کنید و یه کابل گرون قیمت بخرید ... حالا یکی مایه داره شاید دوست داره پولشو آتیش بزنه به ما چه

کنسول های ریفر و استوک هم به سادگی از روی جعبه و ظاهرشون قابل شناسایی هستن ! که من ساعت هشت صبحی دیگه حال ندارم آموزش شناسایی کنسول ریفر و استوک از آکبند رو برای شما بذارم و اینکارم نمی کنم چون ما هر چی اینجا داستان سرایی کنیم حریف زبون مغازه دارها که به هفت جد آبادشون قسم می خورن کنسول استوکشون آکبنده نمی شیم و خیلی ها می رن اون استوک رو می خرن ! تو بازار من فقط یک جا کنسول فت آکبند دیدم که ایشونم واقعا تو انبارشون نگه داشته بودن و تازه در آوردن و گرون تر از کنسول اسلیم هم می فروختن !!!!

در آخر در هر صورت من هیچی نمی فهمم و هیچ ادعایی هم ندارم ، این موارد بالا هم گفتم که پس فردا نگید می خواست جو بده گفت تو صفحات قبل چیزایی اشتباه دیده ، اینا هم چیزایی بود که تو ذهن من بود از صفحات قبل ...

خوش بگذره بهتون

4. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

2

توصیه می کنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان از کول پد زیر کنسول هاتون استفاده نکنید ، چون گردش هوای طبیعی داخل کنسول رو مختل می کنه و نه تنها سود نداره بلکه برای کنسول مضر هم هست !!!!
    اولا که هیچ ربطی به گردش هوای داخل کنسول نداره چون هوای داخلش نفوذ نمی کنه و فقط و فقط یه سری روزنه های ریز زیرش هست که تا ثیری نداره............پس هیچ ضرری نداره مگه پنکست !!!!!!!!!!!!

کنسول رو در معرض باد مستقیم هم قرار ندید ، دلیلشم خیلی واضحه شما اگه مثلا یه پنکه بخرید بذارید پشت کنسول و وقتی کنسول روشنه ، پنکه روشن کنید درسته پشت کنسول به ظاهر خنکه ولی درونش اساسی گرم می شه چرا که فن های کنسول تلاش می کنن هوای گرم رو از پشت کنسول خارج کنند
    دوما که درمعرض باد مستقیم نیست . اون گرمایی هم که از زیر کنسول می زنه بیرون یا بهتر بگم بعث می شه کف کنسول های اسلیم داغ بشه به خاطر اینه که مینبورد و بند و بساط کنسول چسبیده به کفش ( سیستم انتقال حرارت یعنی یه چیزی شبیه یه تیکه آهن برای انتقال حرارت ) که شما اگر همون کول پد رو بزاری زیرش باعث میشه حرارت از یه حدی بالاتر نره !!!!!!!!!!!!

بعدا شما حرارت رو میخوای به کجا بدی به زمین که گرم تر از خودشه....
    واقعا چرا باید برای یه کابل HDMI سی هشت هزار تومن پول داد وقتی اون کابل همون کار کابل شیش هزار تومنی رو می کنه ! فقط کافیه کابل شما ورژن 1.3 یا بالاتر باشه ، تاثیر نویز و اینا هم به خاطر نوع ارسال اطلاعات داخل کابل های HDMI اونقدر به چشم نمی آد که شما بخواید این همه هزینه کنید و یه کابل گرون قیمت بخرید ...
    سوما که هر چی کابل hdmi جنسش مرغوب تر باشه عمرش طولانی تره اینو که دیگه قبول داری
    من کاری به ورژنش ندارم فقط اینو بگم که هر چی جنس مواد به کار رفته داخلش مرغوب تر باشه تعدار رنگ بی نهایت تری رو از خودش عبور میده انم که قبول داری!!!!!!!! جدا از اینکه صدا رم باید عبور بده

و واقعا چرا باید برای یه کابل HDMI ... حالا یکی مایه داره شاید دوست داره پولشو آتیش بزنه به ما چه
    چهارما که داداش ما مایه دار نیستیم. لزومیم نداره پولمو آتیش بزم میرم خیراتش میکنم.
    ولی من دوست دارم همیشه از هر چی آخرین ورژن موجود رو بخرم شاید پس فردا خواستم یه به جای استفاده از lcd 37 اینچ برم یه led 1:2000000 بخرم . شایم اون کارمو را بندازه ولی من که گفتم آخرین ورژن.............
    به مالمونم آتیش نمی زنیم هر موقع زیاد شد خیراتش می کنیم برا مردم
    Last edited by hamed-akbarie; 06-04-2011 at 10:12.

6. 2 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان ...تا چندروز پیش قصد خرید xbox داشتیم که چند تا از دوستان مخ ما رو زدن ..حالا اومدیم واسه ps3 ..خوب من نیاز به یک جمع بندی برای خرید دارم ...چه مدلی و با چه دیتیلی باید بخرم ...این سنسور ps move هم اگه اومده ایران داستانش چه جوریاست .قیمت های خود ps3 چه جوریه الان....شنیدم کپی خور شده .کجا این کارو می کنن....ممنون می شم اگه راهنمایی کنید ...چون دارم میرم لب مرز اگه اطلاعات نداشته باشم سرم کلاه می ره

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

اولا که هیچ ربطی به گردش هوای داخل کنسول نداره چون هوای داخلش نفوذ نمی کنه و فقط و فقط یه سری روزنه های ریز زیرش هست که تا ثیری نداره............پس هیچ ضرری نداره مگه پنکست !!!!!!!!!!!!

دوما که درمعرض باد مستقیم نیست . اون گرمایی هم که از زیر کنسول می زنه بیرون یا بهتر بگم بعث می شه کف کنسول های اسلیم داغ بشه به خاطر اینه که مینبورد و بند و بساط کنسول چسبیده به کفش ( سیستم انتقال حرارت یعنی یه چیزی شبیه یه تیکه آهن برای انتقال حرارت ) که شما اگر همون کول پد رو بزاری زیرش باعث میشه حرارت از یه حدی بالاتر نره !!!!!!!!!!!!

بعدا شما حرارت رو میخوای به کجا بدی به زمین که گرم تر از خودشه....

سوما که هر چی کابل hdmi جنسش مرغوب تر باشه عمرش طولانی تره اینو که دیگه قبول داری
    من کاری به ورژنش ندارم فقط اینو بگم که هر چی جنس مواد به کار رفته داخلش مرغوب تر باشه تعدار رنگ بی نهایت تری رو از خودش عبور میده انم که قبول داری!!!!!!!! جدا از اینکه صدا رم باید عبور بده

چهارما که داداش ما مایه دار نیستیم. لزومیم نداره پولمو آتیش بزم میرم خیراتش میکنم.
    ولی من دوست دارم همیشه از هر چی آخرین ورژن موجود رو بخرم شاید پس فردا خواستم یه به جای استفاده از lcd 37 اینچ برم یه led 1:2000000 بخرم . شایم اون کارمو را بندازه ولی من که گفتم آخرین ورژن.............
    به مالمونم آتیش نمی زنیم هر موقع زیاد شد خیراتش می کنیم برا مردم
    اولا من که آخرش گفتم هیچی نمی فهمم هر چی شما بگی ، ولی عزیزم حرارت زمین در هر صورت از حرارت داخلی و مین بورد و اتو آشغال های داخل کنسول خیلی کمتره همیشه !

دوما من که خودمم گفتم زیرش که بذارید خیلی ربطی به اون نداره که گردش هوا داخلی مختل بشه چون زیر کنسول بستس ولی باعث می شه حرارت منتقل نشه و داخل کنسول بمونه به نوعی و البته این موضوع خیلی به نوع کول پد مورد استفاده هم بستگی داره کلا من لزومی به استفاده از کول پد نمی بینم حتی برای لپ تاپ کنسول که جای خود داره ! عزیزم شما دوست داری بخر بذار زیرش اصلا سه تا بخر که اساسی خنک شه به من چه ! اون پنکه هم مثال بود ... من سه ساله پلی استیشن سه دارم والا نه چیزی زیرش گذاشتم تا حالا نه پشتش مشکلی هم نداشته ، فقط جای کنسول باید مناسب باشه همین ...

سوما ، هیچ ربطی نداره ، سود کابل خیلی بالاست و این کابل ها هم الکی گرونن ، و منم گفتم که خیلی تاثیری تو کاری که شما می خوای بکنی نداره ! چون نوع انتقال اطلاعات در کابل HDMI طوریه که نویز اثر زیادی روش نداره ، برو یه کابل ارزون تر بخر یا پیدا کن با کابل خودت مقایسه کن می بینی که هیچ فرقی نداره که به چشم بیاد ...

چهارما کابل HDMI هم داریم 150 هزار تومن ، این کابله رو ارزون به شما انداختن به اسم آخرین ورژن ! برید پس بدید اون 150 هزار تومنیه رو بخرید شاید گرون ترم داشته باشه من خبر ندارم ... بعد مگه مایه داری بده آقا می خوای ریا نشه خدا بیشتر کنه به ما هم بده

پنجما دعوا که نداریم من گفتم هیچی نمی فهمم پس لطف کرده با یه آدم نفهم بحث نکنید نتیجه نداره ، هر کس رو نظر خودش می مونه !!!! حتی اگه صد سال با هم بحث کنیم ...
    Last edited by J A V I D; 06-04-2011 at 11:14.

9. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگه کول پد خاموش باشه مشکلی نداره و خوب هم هست ، ولی کول پد روشن با توجه به این موضوع که خودتونم فرمودید روزنه ای زیر کنسول وجود نداره درسته که باعث اختلال در گردش هوای کنسول نمی شه ، البته اگه از اون باد های جزئی صرف نظر کنیم که از بقل بدنه به روزنه ها می رسه ،ولی با این حال باید قبول کرد که حرارتی نیز از طریق بدنه از زیر کنسول خاج می شه و کول پد روشن باعث می شه این حرارت به داخل کنسول بر گرده و گرمای داخل کنسول بیشتر بشه که این گرما از طریق فن های پشت کنسول از کنسول خارج می شه ، درست دست بزنی می بینی که زیر کنسول خنکه ولی این حرارت به داخل کنسول برگشته ، سیستم کولینگ چیز ساده ای نیست مطمئن باشید سازندگان کنسول به اندازه کافی در موردش فکر کردن و اگه لازم بود خودشون یه فن می ذاشتن زیر کنسول !!!! بازم نظر شخصی و تست شده ( البته نه روی کنسول ولی چیزی خیلی مشابه کنسول ) از طرف من بوده ...

اینم چند مورد از مواردی که تو صفحات قبل بهش اشاره شده ! که یا بحثش اشتباه بوده یا راه ساده تری هم داشته

کنسول های فت با هارد های وسترن USB3 مشکلی ندارن و اونا رو می شناسن کنسول های اسلیم اونا رو نمی شناسن که برای شناختنش نیازی نیست برید یه هاب بخرید تنها کافی که کابل USB رو کامل نکنید داخل پورت USB پلی استیشن سه آروم آروم بکنید تو تا چراغ هارد روشن شه ، اینجوری یه هابم نمی ره تو پاچتون ...!

در مورد دانگل هم وقتی شما دستگاهتون به صورت -- شده اومد بالا دیگه نیازی بهش نیست و می تونید از کنسول جداش کنید ! و اصلا لازم نیست دائم به کنسول وصل باشه . در ضمن زمزمه هایی در مورد کاستوم فریم ور های دو بوته داره می شه که وقتی دستگاه بالا می آد از شما بپرسه می خواید -- شده برید تو یا از فریم ور اوریجینال استفاده کنید که این اتفاق اگه بیافته خیلی خوبه ... البته این خبرهاشو موقع دروغ آوریلشون من خوندم ! البته هیچ کدوم از سایتا نیومدن بگن دروغ بود !!!

و واقعا چرا باید برای یه کابل HDMI سی هشت هزار تومن پول داد وقتی اون کابل همون کار کابل شیش هزار تومنی رو می کنه ! فقط کافیه کابل شما ورژن 1.3 یا بالاتر باشه ، تاثیر نویز و اینا هم به خاطر نوع ارسال اطلاعات داخل کابل های HDMI اونقدر به چشم نمی آد که شما بخواید این همه هزینه کنید و یه کابل گرون قیمت بخرید ... حالا یکی مایه داره شاید دوست داره پولشو آتیش بزنه به ما چه

کنسول های ریفر و استوک هم به سادگی از روی جعبه و ظاهرشون قابل شناسایی هستن ! که من ساعت هشت صبحی دیگه حال ندارم آموزش شناسایی کنسول ریفر و استوک از آکبند رو برای شما بذارم و اینکارم نمی کنم چون ما هر چی اینجا داستان سرایی کنیم حریف زبون مغازه دارها که به هفت جد آبادشون قسم می خورن کنسول استوکشون آکبنده نمی شیم و خیلی ها می رن اون استوک رو می خرن ! تو بازار من فقط یک جا کنسول فت آکبند دیدم که ایشونم واقعا تو انبارشون نگه داشته بودن و تازه در آوردن و گرون تر از کنسول اسلیم هم می فروختن !!!!

در آخر در هر صورت من هیچی نمی فهمم و هیچ ادعایی هم ندارم ، این موارد بالا هم گفتم که پس فردا نگید می خواست جو بده گفت تو صفحات قبل چیزایی اشتباه دیده ، اینا هم چیزایی بود که تو ذهن من بود از صفحات قبل ...

خوش بگذره بهتون
    راستش در مورد کولینگ پد همچین یکم حرفت غیر منطقی هست. فرض کن شما یک تیکه فلز داری. از زیر داری بهش با یچی گرما میدی. از رو هم داری فوتش می کنی. اونوقت اگه فوتش کنی دمای اونور بیشتر میشه؟ یا به دلیل خنک تر شدن فلز دمای اونور هم کم تر میشه؟
    در مورد اونجا که قرمز کردم داداش من گرما از جنش انرژی هست و جریان هوا از جنس ماده. جریان هوا نمیتونه از سطح پلاستیکی عبور کنه و شما نمیتونی انرژی رو با فوت کردن عقب برونی که برگرده تو کنسول از پشت سطح پلاستیکی. بلکه اون ماده ای که گرم هست با برخورد هوای با انرژی کمتر ( سردتر ) انرژی از دست میده و خنک تر میشه و اون انرژی به سمت ماده خنک تر هدایت میشه.
    فیزیک دبیرستان هستش
    یا دقیقاً مثل این هست که شما یک کیسه یخ بچسبونید زیر PS3 . اگه خنک ترش نکنه ( که می کنه ) گرم ترش نمیکنه داخلش رو. این 2 تا فن بدبخت مگه چقدر دور داره که بادش از زیر PS3 بزنه بیرون بره دوروبر PS3 که بازم بره توش؟؟ یک سوال دیگه اینکه اگه باد فن برای Cooling system پلی استیشن مشکل ایجاد کنه چرا XBOX رو واسه RedRing نشدن پشتش و چپ و راست و زیر. بالاش فن میچسبوندن؟

در مجموع همه این ها من از اون coolpad به عنوان کولر استفاده نمی کنم. فقط HUB USB چون همزمان کابل USB مربوط به mic و Camera و H.D.D و شارژر دسته بهش متصل هست.

در مورد آروم فرو کردن پورت USB به نظرم یکم ریسکش بالاست. اگه هم نباشه زیاد جالب نیست. HUB راه درست تری هست به نظرم.

درسته Kmeaw داره رو 3.55 dualboot کار میکنه.
    Last edited by sony_W810i; 06-04-2011 at 11:49.

11. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ناصر خان ما هنوز دوم دبیرستان نرسیدیم والا من سه بار این چیزی که می گم تست کردم تو تست اینجوری بر می اومد که نتیجه بدون کول پد بهتره ! بعد شما یخ بچسبونی گرما به یخ منتقل می شه و اونجا خنک می شه ولی با فوت کردن شما نمی تونی کار یخ رو بکنی مطمئنا ، حالا بذار برسیم دوم دبیرستان شاید محیط آزمایشگاهی که ما توش تست کردیم کلا اشتباه بوده ! ولی در هر صورت من هیچ دلیلی نمی بینم که برای خنک کردن کول پد بذاریم زیر کنسول هر چقدرم که گرم بشه ! اون بحث هابش جداست ...

بی خیال ایکس باکسم شو ایکس باکس سری اولش مخصوصا کلا تو سیستم کولینگ ماکروسافت گند زده بود !!!! راستی اون USB که می گم آروم بکنیم تو جواب می ده ، چرا می گید ریسکش بالاست ؟!؟ البته قبول دارم چیز جالبی نیست ولی فکر نکنم مشکلی هم داشته باشه !

13. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناصر خان ما هنوز دوم دبیرستان نرسیدیم والا من سه بار این چیزی که می گم تست کردم تو تست اینجوری بر می اومد که نتیجه بدون کول پد بهتره ! بعد شما یخ بچسبونی گرما به یخ منتقل می شه و اونجا خنک می شه ولی با فوت کردن شما نمی تونی کار یخ رو بکنی مطمئنا ، حالا بذار برسیم دوم دبیرستان شاید محیط آزمایشگاهی که ما توش تست کردیم کلا اشتباه بوده ! ولی در هر صورت من هیچ دلیلی نمی بینم که برای خنک کردن کول پد بذاریم زیر کنسول هر چقدرم که گرم بشه ! اون بحث هابش جداست ...

بی خیال ایکس باکسم شو ایکس باکس سری اولش مخصوصا کلا تو سیستم کولینگ ماکروسافت گند زده بود !!!! راستی اون USB که می گم آروم بکنیم تو جواب می ده ، چرا می گید ریسکش بالاست ؟!؟ البته قبول دارم چیز جالبی نیست ولی فکر نکنم مشکلی هم داشته باشه !
    بحث هم به هیچ وجه سر این نیست که کولینگ پد ضروری هست واسه خنک کردن یا نه. کلاً سر اینه که آقا من تو اون عکس از یک کولینگ پد به عنوان HUB استفاده کردم. شما داری میگی براش ضرر داره گرمش می کنه .

اون USB هم که من 2 تا فلش سوزوندم اینجوری. مشکل داشتن باید آروم فرو می کردی تا یکجا که روشن می شد نگهش می داشتی. Laptopam یک بار خاموش شد یهو سر همین قضیه. کلاً مشکل ساز هست این روش. اتصال میده انگار

15. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من اصلا تو عکس شما کول پد رو ندیدم دیدم با این دوستمون دارید بحث کول پد می کنه گفتم چیز ضروری نیست و تی ممکنه ضرر داشته باشه! در مورد USB شما می گید فلش هاتون مشکل داشتن بعد هارد با فلش خیلی فرق می کنه ، البته من کنسول کپی خودم فت هست و کلا هارد USB 3 ندارم ! در هر صورت اون روشی که گفتم تو جستجو تو نت به این نتیجه رسیدیم جواب داده واسه یکی از دوستام و سه چهار ماهی هم هست داره استفاده می کنه مشکلی نداشته حالا هاردش سوخت می آم میگم !!

17. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان من یه پیشنهاد دارم

شما اجازه بدید من تمام Cooling PS3 رو براتون باز کنم و تعریف کنم بعد به بحث هاتون ادامه بدید. متاسفانه عکس هایی که گرفته بودم رو جا گذاشتم خونه ی یکی از اقوام . در اولین فرصت که بگیرم کامل توضیح میدم که کلا PS3 Slim به چه صورت خنک میشه.

البته توضیحاتی که میخوام بدم فراتر از هر فورومی خواهد بود و مطمئنا جایی ندید.

19. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •