دوست عزیز اگه کول پد خاموش باشه مشکلی نداره و خوب هم هست ، ولی کول پد روشن با توجه به این موضوع که خودتونم فرمودید روزنه ای زیر کنسول وجود نداره درسته که باعث اختلال در گردش هوای کنسول نمی شه ، البته اگه از اون باد های جزئی صرف نظر کنیم که از بقل بدنه به روزنه ها می رسه ،
ولی با این حال باید قبول کرد که حرارتی نیز از طریق بدنه از زیر کنسول خاج می شه و کول پد روشن باعث می شه این حرارت به داخل کنسول بر گرده و گرمای داخل کنسول بیشتر بشه که این گرما از طریق فن های پشت کنسول از کنسول خارج می شه ، درست دست بزنی می بینی که زیر کنسول خنکه ولی این حرارت به داخل کنسول برگشته ، سیستم کولینگ چیز ساده ای نیست مطمئن باشید سازندگان کنسول به اندازه کافی در موردش فکر کردن و اگه لازم بود خودشون یه فن می ذاشتن زیر کنسول !!!! بازم نظر شخصی و تست شده ( البته نه روی کنسول ولی چیزی خیلی مشابه کنسول ) از طرف من بوده ...
اینم چند مورد از مواردی که تو صفحات قبل بهش اشاره شده ! که یا بحثش اشتباه بوده یا راه ساده تری هم داشته
کنسول های فت با هارد های وسترن USB3 مشکلی ندارن و اونا رو می شناسن کنسول های اسلیم اونا رو نمی شناسن که برای شناختنش نیازی نیست برید یه هاب بخرید تنها کافی که کابل USB رو کامل نکنید داخل پورت USB پلی استیشن سه آروم آروم بکنید تو تا چراغ هارد روشن شه ، اینجوری یه هابم نمی ره تو پاچتون ...!
در مورد دانگل هم وقتی شما دستگاهتون به صورت -- شده اومد بالا دیگه نیازی بهش نیست و می تونید از کنسول جداش کنید ! و اصلا لازم نیست دائم به کنسول وصل باشه . در ضمن زمزمه هایی در مورد کاستوم فریم ور های دو بوته داره می شه که وقتی دستگاه بالا می آد از شما بپرسه می خواید -- شده برید تو یا از فریم ور اوریجینال استفاده کنید که این اتفاق اگه بیافته خیلی خوبه ... البته این خبرهاشو موقع دروغ آوریلشون من خوندم ! البته هیچ کدوم از سایتا نیومدن بگن دروغ بود !!!
و واقعا چرا باید برای یه کابل HDMI سی هشت هزار تومن پول داد وقتی اون کابل همون کار کابل شیش هزار تومنی رو می کنه ! فقط کافیه کابل شما ورژن 1.3 یا بالاتر باشه ، تاثیر نویز و اینا هم به خاطر نوع ارسال اطلاعات داخل کابل های HDMI اونقدر به چشم نمی آد که شما بخواید این همه هزینه کنید و یه کابل گرون قیمت بخرید ... حالا یکی مایه داره شاید دوست داره پولشو آتیش بزنه به ما چه
کنسول های ریفر و استوک هم به سادگی از روی جعبه و ظاهرشون قابل شناسایی هستن ! که من ساعت هشت صبحی دیگه حال ندارم آموزش شناسایی کنسول ریفر و استوک از آکبند رو برای شما بذارم و اینکارم نمی کنم چون ما هر چی اینجا داستان سرایی کنیم حریف زبون مغازه دارها که به هفت جد آبادشون قسم می خورن کنسول استوکشون آکبنده نمی شیم و خیلی ها می رن اون استوک رو می خرن ! تو بازار من فقط یک جا کنسول فت آکبند دیدم که ایشونم واقعا تو انبارشون نگه داشته بودن و تازه در آوردن و گرون تر از کنسول اسلیم هم می فروختن !!!!
در آخر در هر صورت من هیچی نمی فهمم و هیچ ادعایی هم ندارم ، این موارد بالا هم گفتم که پس فردا نگید می خواست جو بده گفت تو صفحات قبل چیزایی اشتباه دیده ، اینا هم چیزایی بود که تو ذهن من بود از صفحات قبل ...
خوش بگذره بهتون