تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 645 از 1404 اولاول ... 1455455956356416426436446456466476486496556957451145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,441 به 6,450 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

من با تحقیقاتی که انجام دادم پی بردم خرید value پک به صرفه تره نظر شما چیه؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ولیو پک فت ؟ یا اسلیم ؟!

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والیو که مدل فت هست..اگر از من میشنوی slim بگیر اون هم پیانو پک..

چون slim از فت خیلی بهتره و بعدا پشیومن نمیشه.. هم به tv وصل میشه هم دیگه دستت زیاد خسته نمیشه.. چون slim سبکتره..

حالا والیو رو چقدر بهت قیمت داده..؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

205 در اصفهان

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

choory جان یکمی در مورد این patapon2 بگو. مثل همون شماره 1 هستش؟ من خودم دیوانه این بازی هستم و یادم میاد از بس که بازیش کردم چشمهام همش ازش اشک میومد اما باز ول کن نبودم. اگه برم توپخونه می تونم گیرش بیارم؟ زبانش انگلیسی هست یا ژاپنی؟
    سلام
    به نظر من که قشنگ تر از سری 1 هست.جالب تر شده.مخصوصا بخش تولید نیرو متنوع تر شده.
    بازی ژاپنی هست اما ارزش بازی کردن داره چون توی روند بازی تاثیری نمیذاره.مخصوصا برای آنهایی که 1 را بازی کرده اند.
    خلاصه خیلی باحاله.
    من که خودم هنوز وقت نکردم زیاد بازی کنم.(7-8 قسمت بیشتر نرفتم جلو)

نمیدونم بیرون گیر بیاد یا نه.من خودم دانلود کردم.
    اگه امکان دانلود برات ممکن نیست میتونی آدرس و کد پستیت را برام پ.خ کنی تا برات بفرستم.بی شوخی میگم.کاری نداره.

بلاخره بعد از یه تلاش 2 روزه تو مرحله آخر Burnout Dominator طلا گرفتم با 2,167,000 maniac ....بازیش به نظرم از GOW هم بهتر بود ...

کسی اگه save پاتاپون 1 رو هنوز رو psp داره و تا آخرش رفته لطفا یه نگاهی بندازه ببینه چند ساعت طول کشیده و به من بگه ...

راستی اون مرحله ای که باد مخالف میزنه رو چه جوری باید رد کرد ( لوح باد رو هم گرفتم ولی زیاد اونجا به درد نمیخوره , تو مرحلش یه قسمت شبیه آسیاب داره که از توش همش غول میاد بیرون و تموم هم نمیشن , خود آسیابه هم خراب نمیشه ...)
    سیو را که من ندارم.
    بازی patapon هم به صورتی هست که مثلا خود من نشستم و همه سپاهم را از نوع BARSALA وMOGYGON ساختم و برای بیشترشان هم صلاح طلایی تهیه کردم.که همه این کارها زمان میبره و چیزی را مشخص نمیکنه که چقدر از بازی باقی مانده است.

اما درباره آن مرحله باید لوح باد را بگیری به فیور برسی و بزنی x.xx.xx بعد هم در صفحه جدید کلید ها را که میگه بزنید تا جهت باد را عوض شود و تیرها با سرعت بیشتری به آسیاب برخورد کنند تا خراب بشه.

یک سوال باطری psp چند سال دوام می اره!!!!!!!!!!(منظورم اینه که با شارژ زیاد مثلا هر روز بزاری شارش یا روزی 2 بار دستگاه یا باتری خراب نمی شه؟؟؟)
    ای بابا.
    شما همیشه توی خرید اجناس اینقدر حساس هستید؟
    اینجوری که خیلی سخته.
    من خودم تا مثلا چیزی میبینم و خوشم میاد و توانایی خرید داشته باشم به هفته نمیکشه که خریدم.
    Last edited by choory; 30-11-2008 at 23:24.

6. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سیو را که من ندارم.
    اما درباره آن مرحله باید لوح باد را بگیری به فیور برسی و بزنی x.xx.xx بعد هم در صفحه جدید کلید ها را که میگه بزنید تا جهت باد را عوض شود و تیرها با سرعت بیشتری به آسیاب برخورد کنند تا خراب بشه.
    ممنون
    امتحان کرده بودم ولی اونجا زیاد به درد نمیخوره چون تا بخوام دوباره چند تا کمبو بزنم و تو فیور برم وقت زیادی نمیمونه ... ( میشه بعد از x xx xx فیور رو حفظ کرد ؟ )
    باز اگه به جای تیرکمون دار ها از اسب سوار ها استفاده کنم بیشتر میشه دووم آورد ...
    راستی دیگه نمیشه از منجنیق استفاده کرد ...؟

دوباره ممنون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

قيمت psp چنده

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون
    امتحان کرده بودم ولی اونجا زیاد به درد نمیخوره چون تا بخوام دوباره چند تا کمبو بزنم و تو فیور برم وقت زیادی نمیمونه ... ( میشه بعد از x xx xx فیور رو حفظ کرد ؟ )
    باز اگه به جای تیرکمون دار ها از اسب سوار ها استفاده کنم بیشتر میشه دووم آورد ...
    راستی دیگه نمیشه از منجنیق استفاده کرد ...؟

دوباره ممنون ...
    اینجور کخ معلوم هست سپاهت یکن ضعیفه.سعی کن همه تیرکمان دارها از صلاح های قرمز استفاده کنند.
    شما اگه دقیق آهنگ را بزنی میتونی مثلا با دوبار زدن pata pata pata pon به فیور برسی.حتما احتیاج نیست 10 بار بزنی.
    فقط باید دقیقا با آهنگ پیش بری
    بعد از دعا ها هم نمیشه فیور ر حفظ کرد.
    من که دقیقا این مرحله را همین شکل رد کردم به چند نفر دیگه هم گفتم آنها هم به همین صورت رد کردند.اصلا دعای باد برای همین مرحله هست توی بقیه مرحله ها استفاده ای نداره.
    منجنیق هم اگه اشتباه نکنم 1 مرحله بیشتر نبود.دقیقا یادم نیست کدام مرحله بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saddegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام یه سوال دارم چرا وسط بازی بعضی بازیها گیر میکنند مثل کربن وجی تی ا
    بعضی ها اصلا اجرا نمیشن مثل فلو
    فریمور 3.90 نیاز به اپدیت دارم ؟ لطفا من راهنمایی بفرمایید

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

802.11b

اگه برای استفاده از اینترنت میخواهی بهترین چیز مودمی هست که شبکه wireless داشته باشه اگه هم میخواهی کارت شبکه بدون سیم بخری باید کارت شبکه توانایی تغییر به AP را داشته باشه تا بتونی اینترنت را share کنی و از psp استفاده کنی.
    ممنون قصد من خرید مودم هست که انشاالله تا چند روز اینده میخرمش قصدمم خرید مودم linksys هست .

12. این کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •