من با تحقیقاتی که انجام دادم پی بردم خرید value پک به صرفه تره نظر شما چیه؟
من با تحقیقاتی که انجام دادم پی بردم خرید value پک به صرفه تره نظر شما چیه؟
ولیو پک فت ؟ یا اسلیم ؟!من با تحقیقاتی که انجام دادم پی بردم خرید value پک به صرفه تره نظر شما چیه؟
والیو که مدل فت هست..اگر از من میشنوی slim بگیر اون هم پیانو پک..
چون slim از فت خیلی بهتره و بعدا پشیومن نمیشه.. هم به tv وصل میشه هم دیگه دستت زیاد خسته نمیشه.. چون slim سبکتره..
حالا والیو رو چقدر بهت قیمت داده..؟
سلام
به نظر من که قشنگ تر از سری 1 هست.جالب تر شده.مخصوصا بخش تولید نیرو متنوع تر شده.
بازی ژاپنی هست اما ارزش بازی کردن داره چون توی روند بازی تاثیری نمیذاره.مخصوصا برای آنهایی که 1 را بازی کرده اند.
خلاصه خیلی باحاله.
من که خودم هنوز وقت نکردم زیاد بازی کنم.(7-8 قسمت بیشتر نرفتم جلو)
نمیدونم بیرون گیر بیاد یا نه.من خودم دانلود کردم.
اگه امکان دانلود برات ممکن نیست میتونی آدرس و کد پستیت را برام پ.خ کنی تا برات بفرستم.بی شوخی میگم.کاری نداره.
سیو را که من ندارم.
بازی patapon هم به صورتی هست که مثلا خود من نشستم و همه سپاهم را از نوع BARSALA وMOGYGON ساختم و برای بیشترشان هم صلاح طلایی تهیه کردم.که همه این کارها زمان میبره و چیزی را مشخص نمیکنه که چقدر از بازی باقی مانده است.
اما درباره آن مرحله باید لوح باد را بگیری به فیور برسی و بزنی x.xx.xx بعد هم در صفحه جدید کلید ها را که میگه بزنید تا جهت باد را عوض شود و تیرها با سرعت بیشتری به آسیاب برخورد کنند تا خراب بشه.
ای بابا.
شما همیشه توی خرید اجناس اینقدر حساس هستید؟
اینجوری که خیلی سخته.
من خودم تا مثلا چیزی میبینم و خوشم میاد و توانایی خرید داشته باشم به هفته نمیکشه که خریدم.
Last edited by choory; 30-11-2008 at 23:24.
ممنونسیو را که من ندارم.
اما درباره آن مرحله باید لوح باد را بگیری به فیور برسی و بزنی x.xx.xx بعد هم در صفحه جدید کلید ها را که میگه بزنید تا جهت باد را عوض شود و تیرها با سرعت بیشتری به آسیاب برخورد کنند تا خراب بشه.
امتحان کرده بودم ولی اونجا زیاد به درد نمیخوره چون تا بخوام دوباره چند تا کمبو بزنم و تو فیور برم وقت زیادی نمیمونه ... ( میشه بعد از x xx xx فیور رو حفظ کرد ؟ )
باز اگه به جای تیرکمون دار ها از اسب سوار ها استفاده کنم بیشتر میشه دووم آورد ...
راستی دیگه نمیشه از منجنیق استفاده کرد ...؟
دوباره ممنون ...
قيمت psp چنده
اینجور کخ معلوم هست سپاهت یکن ضعیفه.سعی کن همه تیرکمان دارها از صلاح های قرمز استفاده کنند.
شما اگه دقیق آهنگ را بزنی میتونی مثلا با دوبار زدن pata pata pata pon به فیور برسی.حتما احتیاج نیست 10 بار بزنی.
فقط باید دقیقا با آهنگ پیش بری
بعد از دعا ها هم نمیشه فیور ر حفظ کرد.
من که دقیقا این مرحله را همین شکل رد کردم به چند نفر دیگه هم گفتم آنها هم به همین صورت رد کردند.اصلا دعای باد برای همین مرحله هست توی بقیه مرحله ها استفاده ای نداره.
منجنیق هم اگه اشتباه نکنم 1 مرحله بیشتر نبود.دقیقا یادم نیست کدام مرحله بود.
سلام یه سوال دارم چرا وسط بازی بعضی بازیها گیر میکنند مثل کربن وجی تی ا
بعضی ها اصلا اجرا نمیشن مثل فلو
فریمور 3.90 نیاز به اپدیت دارم ؟ لطفا من راهنمایی بفرمایید
ممنون قصد من خرید مودم هست که انشاالله تا چند روز اینده میخرمش قصدمم خرید مودم linksys هست .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)