حقوق کاربران تلفن همراه و نوع رابطه مشترکین با اپراتورها و شرکت های ارایه دهنده سرویس های موبایلی یکی از مسایل مهمی است که آگاهی از آن می تواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند.
به گزارش گروه اخبار خارجی "موبنا" در این گزارش حقوق کاربران استرالیا با طرح چند پرسش اساسی رایه شده است که در آن نکات قابل توجهی دیده می شود.
** آیا می توان از قرارداد تلفن همراه خارج شد؟
زمانی که با یک شرکت تلفن همراه قرارداد می بندید, اغلب متعهد می شوید که برای مدتی (مثلاً 2 سال) از خدمات آن شرکت استفاده کنید. طبق مفاد و شرایط قراردادی که امضا کرده اید ممکن است زمانی که بخواهید قرارداد را باطل کنید مجبور شوید مبلغی را به عنوان جریمه پرداخت کنید.
اگر درنظر دارید یک تلفن همراه خریداری کرده و یا اپراتور خود را عوض کنید باید از خود پرسید:
-آیا من قرارداد بسته ام؟
-اگر قراردادم را باطل کنم آیا مجبور به پرداخت غرامت هستم؟
بعلاوه ممکن است در زمان گم شدن، سرقت یا شکسته شدن تلفن همراه خود مجبور به پرداخت هزینه شوید. در زمان بستن قرارداد متعهد می شوید که شارژ ماهانه خود را طبق مفاد قرارداد پرداخت کنید.
حتی اگر نتوانید به دلیل نداشتن گوشی هیچ تماسی برقرار کنید باید این تعهد خود را انجام دهید. بنابراین در هنگام قرارداد بستن باید با اپراتور خود صحبت کنید که آیا بیمه گم شدن یا شکستن گوشی ارایه می دهد.
** تلفن همراه من معیوب است- چه کار می توانم انجام دهم؟
مانند هر محصول دیگری اگر تلفن همراهی که خریده اید، فاقد کیفیت ، مناسب هدف شما و مانند نمونه تعریف شده نیست،شما مستحق دریافت خسارت هستید.
در مورد اول شما باید با فروشنده ای که گوشی را خریداری کرده اید صحبت کنید. اگر نتوانستید مساله را با فروشنده حل کنید اداره تجارت عادلانه می تواند به شما در دنبال کردن موضوع کمک کند.
** چرا هزینه های من بالا می رود در حالیکه هنوز همان قرارداد را دارم؟
بسیاری از قراردادهای مشترکان شامل قراردادهای تلفن همراه از ماده های مختلفی برخوردارند. این موضوع به اپراتور امکان می دهد مفاد و شرایط قرارداد از جمله قیمت ها را تغییر دهد.
اگر هزینه های تلفن همراه شما تغییر کرد، باید با اپراتور خود تماس بگیرید و از آنها بپرسید کدام ماده قرارداد شما به آنها اجازه چنین کاری را می دهد.
اگر هیچ ماده قابل تغییری در قرارداد شما وجود نداشته باشد، ممکن است اپراتور قرارداد شما را نقض کرده باشد.
**سرویس های بسته ای ایا تخفیف دارد؟
بسیاری از شرکت های مخابراتی سرویس های خود را چندتایی ارایه می دهند. به این معنا که ممکن است در ازای این که شما چندین سرویس از آنها دریافت کنید به شما تخفیف دهند.
این رفتار در شرایط مختلف، نقض کننده قانون نخواهد بود، فقط در صورتی که در بازار ویژه باعث کاهش رقابت شود موضوع دعوی خواهد بود.