تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 644 از 848 اولاول ... 144544594634640641642643644645646647648654694744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در یک روز گذشته آیا اتفاق خاصی توو کشور افتاده است؟ امروز سرعت استریم ویدیو بسیار افتضاح است. من تا دیروز در یوتوب ویدیو ها را با کیفیت 720p به آسانی با چیزشکن معروف که همه شما می شناسید تماشا می کردم اما امروز به اندازه ای وضعیت اتصال افتضاح است که اتصال من برای پخش با کیفیت 360p تقلا می کنه.
    در کل این پارس آنلاین با توجه به مزیت هاش که البته درباره ی آنها اغراق می شه در زمینه ی ف_لتر کردن و ضد-ف_لترشکن نه تنها با حکومت همکاری کامل و بی نقصی داره که گاهی من فکر می کنم خودش از متولیان ف_لتر کردن و روشهای نوین ف_لترینگ در ایران است طوری که اگر شرکتهای دیگر در این زمینه بد باشند پارس آنلاین از آنها بدتر است. همیشه درباره این موضوع یک سطح پایینتر ( بدتر ) از شرکتها دیگر است. هرچند در یک دوره شنیدم که صاحبان این شرکت از عوامل مستقیم سپاه هستند پس چندان متعجب کننده هم نباید باشه.
    این شرکت داره می ره که گند بشه. من 16 م.بیت می خرم تا اغلب در یوتوب ویدیو با کیفیت خوب ببینم که اگر این وضعیت ادامه پیدا کنه چنین هزینه ای توجیه نداره.

2. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟
    بله... طبق قانون شما از هر شرکتی سرویس بگیری همون سرعت اسمی رو بهت میدن

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

در یک روز گذشته آیا اتفاق خاصی توو کشور افتاده است؟ امروز سرعت استریم ویدیو بسیار افتضاح است. من تا دیروز در یوتوب ویدیو ها را با کیفیت 720p به آسانی با چیزشکن معروف که همه شما می شناسید تماشا می کردم اما امروز به اندازه ای وضعیت اتصال افتضاح است که اتصال من برای پخش با کیفیت 360p تقلا می کنه.
    در کل این پارس آنلاین با توجه به مزیت هاش که البته درباره ی آنها اغراق می شه در زمینه ی ف_لتر کردن و ضد-ف_لترشکن نه تنها با حکومت همکاری کامل و بی نقصی داره که گاهی من فکر می کنم خودش از متولیان ف_لتر کردن و روشهای نوین ف_لترینگ در ایران است طوری که اگر شرکتهای دیگر در این زمینه بد باشند پارس آنلاین از آنها بدتر است. همیشه درباره این موضوع یک سطح پایینتر ( بدتر ) از شرکتها دیگر است. هرچند در یک دوره شنیدم که صاحبان این شرکت از عوامل مستقیم سپاه هستند پس چندان متعجب کننده هم نباید باشه.
    این شرکت داره می ره که گند بشه. من 16 م.بیت می خرم تا اغلب در یوتوب ویدیو با کیفیت خوب ببینم که اگر این وضعیت ادامه پیدا کنه چنین هزینه ای توجیه نداره.
    نوع اتصالات رو بازی میدن که فکر کنم کار خاصی دارن کی کنن ...مثلا چند ساعت یودی پی خوبه بعد تی سی پی خوبه بعد پی پی تی پی خوبه ...یبارم اچ تی تی پی خوب میشه .....به نظر میاد دارن کار خاصی می کنن .الان البته اکثرا خوبن

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من چند لحظه پیش با پشتیبانی فنی پارس آنلاین تماس گرفتم و به من گفته شد که مشکل پهنای باند دارند ( در منطقه مخابراتی من اما گمان می کنم در جاهای دیگر هم همینطور است ) و این ارتباطی به پارس آنلاین ندارد و در واقع بصورت غیر مستقیم به من فهماند که شرکت زیرساخت ( خارج از اختیارات ما ) پهنای باند اینترنت بین الملل ( هربار با گفتن این کلمه احساس بد و مضحکی دارم ( کلمات بی معنی و نادرست در این کشور ساخته میشه ) ) را بصورت عمدی کاهش داده است. فصل جدیدی از اینترنت در حال آمدن است. دوستان دیگه مهم نیست حجم بینهایت دارید یا سرعت بسیار بالا وقتی بخواهید به اینترنت ( نه اینترانت (داخلی ) ) دسترسی داشته باشید سرعت شما همان چیزی نخواهد بود که خریده اید و کاهش شدید خواهد داشت بویژه در هنگام استریم کردن ویدیو. البته در پایان گفته شد که آنها در کوشش برای حل مشکل هستند.
    واقعاً مهم نیست چه مقدار اینترنت در این کشور پیشرفت کنه تا وقتی که در این کشور خوکها ذبح نشوند اوضاع همینطور خواهد بود.

6. 2 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نوع اتصالات رو بازی میدن که فکر کنم کار خاصی دارن کی کنن ...مثلا چند ساعت یودی پی خوبه بعد تی سی پی خوبه بعد پی پی تی پی خوبه ...یبارم اچ تی تی پی خوب میشه .....به نظر میاد دارن کار خاصی می کنن .الان البته اکثرا خوبن
    بله این بار واقعاً دارند کار خاصی می کنند و من گمان می کنم این بار اینترنت بین الملل را یا نابود می کنند و یا بشدت بی کیفیت خواهند کرد و عملاً بزودی اینترنتی وجود نخواهد داشت تف به روی خوک بزرگ

8. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در یک روز گذشته آیا اتفاق خاصی توو کشور افتاده است؟
    ظاهرا تو این مملکت زندگی نمی کنید بد نیست سری به بیرون بزنید بس که پای گروه ها نشستید کلا خبر ندارید...

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ظاهرا تو این مملکت زندگی نمی کنید بد نیست سری به بیرون بزنید بس که پای گروه ها نشستید کلا خبر ندارید...
    بیرون خبری نیست. منظورت از گروه ها رو متوجه نشدم و در کل اگر چیزی هست مستقیم بیان کن تا دیگران هم آگاه بشوند.

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

بله این بار واقعاً دارند کار خاصی می کنند و من گمان می کنم این بار اینترنت بین الملل را یا نابود می کنند و یا بشدت بی کیفیت خواهند کرد و عملاً بزودی اینترنتی وجود نخواهد داشت تف به روی خوک بزرگ
    این دوستمون درست میگن سرعتارو بازی میدن مثلا من که8مگ دارم بعضی وقتا به نصف خواهش پیدامیکنه از1مگ میادمیشه400تا خط هاکه دیگه مثله قبل باز نیست بگیم اوفته سرعت بود هر سرویس بگیری همون سرعتو میگیری اینطورکه ازنت پیداست داره داخلی میشه اینترنت بین الملل درایندنزدیک یا تعطیل میشه اعتمالش کمه ولی صددرصد بی کیفیت میشه الان این همه وی پی یا وصل نمیشن اونی هم که وصل میشه سرعت میشه حلزونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

عجیبه
    من سرویس جشنواره دارم که خطم همیشه رو 9 مگ بسته شده بود، از سرعتمم تقریبا راضی بودم و همیشه در حده 900 تا 1000 کیلو بایت بایت بود.
    چند روز قبل تماس گرفتم که سرعتم بزارن رو 16 مگ الان که 16 مگ گرفتم و با وجودی که رو خطم هیچ نویزی ندارم و خود پشتیبانی هم گفت خطتون داره خوب جواب میده اما سرعتم خیلی نوسان داره! یعنی تقریبا صبح ها رو 12-13 مگه اما از ظهر تا شب میاد رو 4-5 مگ!!!!
    این دیگه چه 16 مگی آخه؟؟؟
    اومدم ابرو درست کنم زدم چشم کور کردم!
    دوستان مشکل منو دارند یا اینکه مشکل از مرکز مخابراتی منه؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

دوستان کسی از شما با نت پارس آنلاین، بازی ps4 با کنسول دانلود میکنید؟ واسه شما هم سرعت داغونه؟
    من که پیر میشم تقریبا!!!!!
    سرعت خیلیییییییییی پایین میاد!
    یک سئوال دیگه، من که الان جشنواره قدیمی دارم، درخواست پروفایل گیم بدم، هزینه دریافت میکنن؟ چه قدر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •