نه!
دلیل اینکه 5000 گیگ رو برگردوندن اینه که خیلی ها به خاطر شاتل لند اومد بودن شاتل وگرنه دلیل دیگه ای نداشت شاتل اگر برنمی گردوند خیلی از مشترکینش رو از دست میداد !
نه!
دلیل اینکه 5000 گیگ رو برگردوندن اینه که خیلی ها به خاطر شاتل لند اومد بودن شاتل وگرنه دلیل دیگه ای نداشت شاتل اگر برنمی گردوند خیلی از مشترکینش رو از دست میداد !
دوستان خدایی این آپلودسنتر شاتلند خیلی رو مخه
الان 4 روزه هیچی نمیشه آپ کرد
من نمیدونم پول دادن برای استفاده از یه چیزی رو چطور باید تعریف کنیم
این یه دزدی بزرگه
الان همه نمیتونن ریموت آپلود درست حسابی بکنن و روزهای اشتراکشون همینجوری داره کم میشه
دوستان توی آپلود سنتر شاتللند میتونید فایل اتقال بدین؟؟؟
الان یک ماهه برای من اصن نمیشه هیییچ فایلی ریموت کرد... چیکار باید کرد؟؟؟؟![]()
چاره کار اینه که بچها برای اسکریپت رپید لیچ یه فایل آپلود مخصوص شاتلند هم بسازند اونوقت دیگه ریموت کردن نمی خواد مستقیم از رپیذلیچ میشه فرستاد تو اکانت خودتون.
- - - Updated - - -
چاره کار اینه که بچها برای اسکریپت رپید لیچ یه فایل آپلود مخصوص شاتلند هم بسازند اونوقت دیگه ریموت کردن نمی خواد مستقیم از رپیذلیچ میشه فرستاد تو اکانت خودتون.
کسی این مشکل رو نداره؟ شما وقتی از اون ۲۰۰ سایتی که لیستشون رو داده استفاده میکنید از ترافیک داخلی کم میکنه یا از ترافیک بینالمللتون؟
باز هم نمی ارزه هیچ فایلی اپلود نمیشه
ترین بیت و چند سایت دیگه هم از بعد از ظهر دارم امتحان میکنم نمیشه
اقا مطمئنید بسته ی 5000 گیگی برای نامحدود ها نیست؟ زنگ زدم پشتیبانی میگفت همه میتونن بخرن و استفاده کنند بعد پست اینجا رو خوندم چت انلاین کردم با پشتیبانی میگن برای نامحدود ها نیست
سلام دوستان، میخوام از آسیاتک بیام شاتل
این محدودیت دانلودی که در ساعات رایگان(دانلود شبانه) 1 تا 8 هستش در شاتل چطوریه؟
میشه شبی ده گیگ دانلود کرد؟
ممنونم میشم از تجربه محدودیت سرعتتون در دانلود شبانه بهم بگید.
(پشتیبانی چتی و تلفنی چنند بار سوال کردم، ولی باز تجربه کاربر یک چیز دیگست)
خب الان بر فرض بگیم فایل ریموت شد تو اکانت ، سرعت درس حسابی میده ؟ چون من یادمه قبلا که اکانت رو شارژ کردم با 50 تا دانلود میکرد![]()
سلام دوستان , کسی این بسته جدید رو خریده ؟
باگی چیزی نداره که فقط پنجاه گیگ اضافه بشه ؟
ممنون
Last edited by fight12; 14-02-2017 at 11:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)