تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 644 از 752 اولاول ... 144544594634640641642643644645646647648654694744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

beyerdynamic dt 990 pro تفکیک و بالانس بسیار خوبی داره و همه رده های فرکانسی رو به خوبی ساپورت می کنه و راحتی مناسبی داره اکثر هدفون های رفرنس به دلیل اینکه گوش درونه پد قرار می گیره مقداری خستگی به همراه میاره.
    موفق باشید.
    یه سوال دیگه اینکه اهمش 250 هست....مشکلی ایجاد نمیکنه؟به چه دردی میخوره؟آخه مثلا واسه بقیه هدفون ها 32 اینوراست

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

یه سوال دیگه اینکه اهمش 250 هست....مشکلی ایجاد نمیکنه؟به چه دردی میخوره؟آخه مثلا واسه بقیه هدفون ها 32 اینوراست
    در هدفون ها این محدوده از 16 اهم تا 600 اهم می باشد.
    هدفون های با امپدانس پایین:امپدانس این نوع هدفونهای از 16 اهم تا 100 اهم می باشد. کاربری آن ها در دستگاه های همراه و کوچک مانند MP3 Player ها ، موبایل ها و لپ تاب هاست که نیازی به ولتاژ و جریان زیاد برای راه اندازی هدفون نباشد.

هدفون های با امپدانس متوسط:امپدانس این نوع هدفونهای از 100 اهم تا 300 اهم می باشد. از این نوع هدفون در استودیوها استفاده می شود. که نیاز مند یک آمپلیفایر برای راه اندازی هستند.

هدفون های با امپدانس بالا:امپدانس این نوع هدفونهای از 300 اهم تا 600 اهم می باشد. برای استفاده از این نوع هدفون نیاز به آمپلیفایرهای کلاس A با کیفیت بالا می باشد.
    امیدوارم این اطلاعات براتون مفید باشه.
    موفق باشید.
    Last edited by Rey_619; 23-03-2012 at 22:50.

3. 3 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

ممنون...یعنی من اینو بگیرم نمیتونم واسه mp3 player استفاده کنم؟حتما باید آمپلی فایر بگیرم تا راه اندازی بشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

ممنون...یعنی من اینو بگیرم نمیتونم واسه mp3 player استفاده کنم؟حتما باید آمپلی فایر بگیرم تا راه اندازی بشه؟
    دقیقا، شما باید هدفون با حداکثر امپدانس 100 اهم بگیرد که اونم close میشه که اگه خواستید چند مدل براتون معرفی کنم.

6. 2 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دقیقا، شما باید هدفون با حداکثر امپدانس 100 اهم بگیرد که اونم close میشه که اگه خواستید چند مدل براتون معرفی کنم.
    آخه الان یه close دارم...بعدش اونطوری که شنیدم open ها کیفیت بهتر و بیس متعادلتر و صدای شفاف تری دارن....
    این hd518 بهتره فک کنم....فقط انگار کیفیت ساختش خیلی پایینه...؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز هدفون klipsch s4 سه مدل هست که فقط مدل klipsch image s4 فیش کج داره و s4i و s4a فیش راست دارند و بعد از اون Audio Technica CKS55 خوبه.
    موفق باشید.
    ممنون

خب klipsch image s4 با klipsch s4 چه فرقی داره!؟ و اینکه مدل klipsch image s4 در بازار پیدا میشه!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

آخه الان یه close دارم...بعدش اونطوری که شنیدم open ها کیفیت بهتر و بیس متعادلتر و صدای شفاف تری دارن....
    این hd518 بهتره فک کنم....فقط انگار کیفیت ساختش خیلی پایینه...؟!
    شرکت Sennheiser یکی از بزرگترین شرکت های ساخت هدفون با سابقه 60 ساله است و از نظر کیفیت صدا و ساخت عالی هست فقط باید مراقب هدفونای تقلبی این برند باشید شما اگر قصد خرید این هدفون رو دارید با سرچ نمایندگی sennheiser میتونید آدرس نمایندگی اصلی این محصول پیدا کنید.
    موفق باشید.

10. 2 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

ممنون

خب klipsch image s4 با klipsch s4 چه فرقی داره!؟ و اینکه مدل klipsch image s4 در بازار پیدا میشه!؟
    هدفون klipsch s4a برای اندروید
    S4i برای آیفون که این دو control talk دارند و s4 برای تمامی پخش کننده های موسیقی.و شما میتونید از طبقه دوم پاساژ پایتخت این محصول رو تهیه کنید.
    موفق باشید.

12. این کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    هر دو مناسب سبک ترنس هستند البته creative ep630 بخاطر بیس قویش مناسبتره .با توجه به بودجه مورد نظرتون میتونین انتخاب کنین.klipsch s4 از 110 تا 140 و ep830 از 25 تا 40 هزار تومان.
    موفق باشین
    دوست عزیز یعنی مدل Creative-630 بیسش از Creative-830 بشتره واسه Trance ؟؟

14. این کاربر از Xenon360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام خدمت شما دوستان عزیز........یه راهنمایی ازتون میخواستم،ببینید بنده گوشی نوکیاx6 دارم الان میخوام یه هدست-هدفون بلوتوثی براش بگیرم........سوال اول اینه که اگه من مارک سامسونگ یا فیلیپس خریداری کنم به مشکل نمی خورم؟؟!!چون نوکیا خودش یا مدلاش کمه یا قشنگ نیستن یا دیدم مثلا گوشی من تو مدلای ساپرت کنندش نیس...

سوال بعدی اینه که آیا امکانش هست که هروقت خواستیم از ارتباط بلوتوثی و هر وقت خواستیم از ارتباط سیمی با دستگاه تلفن استفاده کنیم؟؟یعنی این هدفون های بلوتوثی این قابلیت رو دارن؟؟

دوستان راستش یه چیزی بگم شاید خنده دار،اما من فرق هدست با هدفون نمیدونم چیه دقیقا......اما منظورم به طور کلی یه چیزی تو مایه های مدل قدیمی SBH-500 سامسونگ هستش.......

دوستان عزیز لطف کنید 3-4 مدل تا سقف 55-60 هزارتومن معرفی کنید .....از مارک های معروف باشه بهتره......

ضمنا اگر اشتباه نکنم بهترین برند تو این زمینه و کیفیت مطلوب تر صدا فیلیپیس باشه،درسته؟؟

اگر هر چه سریعتر پاسخ بدید خیلی ممنون میشم........

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •