تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 644 از 754 اولاول ... 144544594634640641642643644645646647648654694744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وضعیت خطتتون بنظر میرسه خوب هست ، SNR Margin برای آپلود بین 263 تا 310 یا به عبارتی 26.3 تا 31.0 است و برای دانلود 10.6 تا 12.8 است که نشان میده توان سیگنال به خوبی به شما میرسه .

اما مشکل شما در مقدار Attenuation است که برای Downstream باید مقداری کمتر از 25 باشه ، اما برای شما بالای 36.5 (365) است که اصلا عدد منطقی ای نیست و برای خط هایی با طول بیشتر از 2800 متر است .
    برای تست از ابتدای خط ، حتما مطمئن بشید سیم کشی داخل ساختمان به خط تلفن متصل نباشه .

اگر در نهایت نتوانستید با اتصال از ورودی ساختمان مقدار Attenuation کمتری مشاهده کنید ، اینجا دیگر حق با کارشناسان پشتیبانی اینترنت است و خط شما دارای نویز بسیار زیادی است که باعث عدم پایداری و قطعی می شود .
    مخصوصا در زمانی که قطعی شما زیاد میشه ، این مقدار را مجدد چک بفرماید .

همینطور با توجه به اینکه سرعت آپلود شما بسیار پایین تنظیم شده است ، و سرعت دانلود نیز بالا نیست ، احتمال اینکه در زمان دیدن ویدیو یا ارسال تصویر ، کل پهنای باند خط را پر کنید ، زیاد است که پر شدن تمام پهنای باند خطی که وضعیت نویز زیادی دارد ، قطعا به پریدن لینک و از دست رفتن ارتباط منجر خواهد شد.

درنهایت اگر موفق به برطرف کردن این مشکل نشدین برای پایدار نگه داشتن ارتباط ، پیشنهاد میکنم به روی مودم تنظیمات زیر را انجام دهید :
    DSL Settings > Annex Type: > Annex L Only

در همین بخش اگر گزینه SRA وجود دارد ، با تیک زدن آنرا فعال نمایید.
    Last edited by shaahani; 14-01-2019 at 15:06.

2. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

سلام دوست گرامی

اگه ممکنه همین جا راهنمایی بفرمایید همه استفاده کنیم.

سلام،با این شرایط خط شما حداکثر پهنای باندی که میتونید استفاده کنید بیش از شش ونیم مگ روی ترافیک بین الملل نیست،اگه درست گفتم بگید تا ادامه بدم

4. این کاربر از salam4802 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

از همون سر خط ، زمانی که سیم کشی داخل ساختمان از خط جدا شده چک کنید ببینید وجود برق همیشگی هست و یا نه موقتی در زمان تست شما اتفاق افتاده ، اگه کسی با شماره شما تماس بگیره مقداری برق وارد سیم تلفن میشه ، که البته مقدارش خیلی کم هست ، در حد همون مور مور شدن ، تماس تلفنی همیشه مقداری در حدود 10 تا از SNR کم میکنه اما ، موقتی هست و در کل بخاطر کاهش نویز بهتر اینه که از خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده بشه و کاربری مکالمه نداشته باشه.
    اگه همیشگی باشه ، علت اون جریان القایی است که در اثر حرکت سیم تلفن در کنار سیم برق اتفاق افتاده ، میتونید با یک مولتی متر ، مقدار برق موجود در سیم را اندازه بگیرید.

درضمن اگر این اتفاق افتاده باشه و شما بطور دائم جریان برق در داخل سیم تلفن داشته باشید که فازمترتون رو روشن کنه ، و اگه این مشکل بخاطر سیم کشی بی کیفیت ورودی ساختمان نباشه ، این مشکل میتونه در هرجایی در طول مسیر سیم تا مخابرات اتفاق افتاده باشه و نمیتونید بگید مشکل از سیم های برق همسایه هاست.
    بله انگار همیشگیه چون چند روزی که فاز متر زدم در همه حال چراغ فاز متر رو روشن میکرد ولی مربوط به سیم مخابراته چون من سیم داخل رو کلا جدا کردم ازش حتی کابل های برق از سمت روبروی خیابون هستن و سم مخابرات هم از سمت چپ خونه اومده داخل و اصلا نزدیک کنتور و کابل برق نیست .من از این خطم فقط برای اینترنت استفاده میکنم چون مکالمه فقط با موبایل انجام میدیم اصلا گوشی تلفن نداریم تو خونه .من سیم ها رو اتصال کوتاه کردم تا اگه برقی توش مونده تخلیه بشه ولی اصلا فایده نداشت به یکی از سیم ها که میزنی فازمتر روشن میشه .خود مامور مخابرات هم گفت نباید اینطوری باشه ولی چون گوشی رو زد به خط و نویز نشنید گفت بود و نبود این برقه فرقی نداره برای تلفن خلاصه گفت اینترنت و مودم ربطی به من نداره.من مطمئنم اگه این برقه حذف بشه نویز من برطرف میشه ولی نمیدونم از کجا میاد .شاید به قول شما از هر جایی توی مسیر وارد شده باشه ولی چه جوری اخه ؟ الان پیشنهاد شما برای حل مشکل چیه ؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله انگار همیشگیه چون چند روزی که فاز متر زدم در همه حال چراغ فاز متر رو روشن میکرد ولی مربوط به سیم مخابراته چون من سیم داخل رو کلا جدا کردم ازش حتی کابل های برق از سمت روبروی خیابون هستن و سم مخابرات هم از سمت چپ خونه اومده داخل و اصلا نزدیک کنتور و کابل برق نیست .من از این خطم فقط برای اینترنت استفاده میکنم چون مکالمه فقط با موبایل انجام میدیم اصلا گوشی تلفن نداریم تو خونه .من سیم ها رو اتصال کوتاه کردم تا اگه برقی توش مونده تخلیه بشه ولی اصلا فایده نداشت به یکی از سیم ها که میزنی فازمتر روشن میشه .خود مامور مخابرات هم گفت نباید اینطوری باشه ولی چون گوشی رو زد به خط و نویز نشنید گفت بود و نبود این برقه فرقی نداره برای تلفن خلاصه گفت اینترنت و مودم ربطی به من نداره.من مطمئنم اگه این برقه حذف بشه نویز من برطرف میشه ولی نمیدونم از کجا میاد .شاید به قول شما از هر جایی توی مسیر وارد شده باشه ولی چه جوری اخه ؟ الان پیشنهاد شما برای حل مشکل چیه ؟
    اگه کمی پیگیر باشید و حاضر باشید مبلغی به پیمانکارهای مخابرات پرداخت کنید ، میتونید ازشون بخواید که بررسی کنند و اگه دو رشته سیم خالی دیگه در محل وجود داره ، از اونها بجای این دو سیم فعلی استفاده کنند .
    البته ممکنه این تغییر رو هم انجام بدن (تازه اگه امکانش وجود داشته باشه) باز هم مشکل نویز حل نشه و روی خط جدید نیز نویز وجود داشته باشه .
    روش دیگه اینه که اگر اطراف خط تلفن دیگه ای وجود داره که بتونید از اون استفاده کنید ، در ابتدا نویز نداشتن اون رو چک کنید و بعدش روی خط جدید سرویس ADSL دریافت کنید.

راه دیگه اینه که یک مودم TD-LTE خریداری کنید و از ISP های اینترنتی مثل شاتل سرویس اینترنت هوایی به این صورت دریافت کنید .

یا حتی میتونید به سراغ انواع پرهزینه تر اون برید و درخواست اتصال P2P بدین تا با نصب رادیو در پشت بام ، اتصال با شرکت ISP مثل شاتل و بعضی دیگه که این سرویس رو ارائه میدهند ، اینترنت را بصورت هوایی به این روش دریافت کنید .
    (هزینه راه اندازی ابتدایی این روش بالاست ، باید از تجهیزات خوب استفاده کنید ، اگر نه همان مشکلات قطعی ADSL را اینجا نیز خواهید داشت)

روش دیگه استفاده از FDD یا همون اینترنت موبایل است که با خرید یک مودم (ودر بدترین حالت ، حداکثر نصب یک آنتن برای آن ) اینترنت پرسرعت بالای 50 مگابیت دریافت کنید .
    که البته این روش از تمام روش های دیگه پر هزینه تر است.

- اینترنت ماهواره ای نیز میشه استفاده کنید اما چون برای ارسال نیازمند داشتن یک خط اینترنت دیگر نیز هست و همینطور اشتراک آن گران ترین حالت ممکن است ، پیشنهاد نمیشه و این سرویس بسیار انگشت شمار در ایران مورد استفاده قرار میگیره .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.
    منم برق ضعیف تو خطم دارم.
    حالا فردا ولت متر میزنم ببینم چند ولت میده.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

سلام،با این شرایط خط شما حداکثر پهنای باندی که میتونید استفاده کنید بیش از شش ونیم مگ روی ترافیک بین الملل نیست،اگه درست گفتم بگید تا ادامه بدم
    جواب ندادید دوست عزیز که الان نهایتا چه پهنای باندی با تک کانکشن از سرور خارجی دریافت میکنید؟بیش از شش ونیم مگ که نمیگیرید؟..همچنین در نظر داشته باشید اگه به جای مودم دیلینک 27xx u بتونید از مودم تیپی لینک 8961 بتونید استفاده کنید یا همین شرایط خط میتونید تا پهنای یاند 11 مگ رو به احتمال خیلی زیاد دریافت کنید البته به شرطی که سرویس 16 خریداری کنید و ...اگه مومدمی که گفتم تهیه کردید با یه تنظیم کوچیک قطعی هم نخواهید داشت. خلاصه بگید چه تصمیمی دارید تا بهتون بگم چیکار کنید
    Last edited by salam4802; 15-01-2019 at 01:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام با ولتمتر خط تلفن رو چك كنيد . ولتاژ مستقيم بين 48- 60 ولت بايد باشه . البته در حالت زنگ و مكالمه فرق داره نمودار پايين

10. 3 کاربر از hamidhesari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

خط میارتتون خیلیا آرزو همچین خطیه دارن ولی دم تی پیلینک گرم با snr 4 هم بسختی دیسی میشه دی لینک بیاد زیر 7 تمومه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

خط میارتتون خیلیا آرزو همچین خطیه دارن ولی دم تی پیلینک گرم با snr 4 هم بسختی دیسی میشه دی لینک بیاد زیر 7 تمومه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا همینطوره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من تست کردم خط من برق dc با ولتاژ ۵۲.۵ ولت میده.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •