یک دنیا ممنون پونل خان...
ای کاش یه فکری به حال مصرف انرژی پلاسماها می کردن، کمتر میشد... اون وقت دیگه واقعا هیچی کم نداشتن...![]()
یک دنیا ممنون پونل خان...
ای کاش یه فکری به حال مصرف انرژی پلاسماها می کردن، کمتر میشد... اون وقت دیگه واقعا هیچی کم نداشتن...![]()
سلام
من یه 42ST30 دارم میشه کمکم کنی و بگید چجوری مشکل زیرنویس رو حل کردید؟؟؟
دوست عزیز
شما می توانید از این دو تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده پلاسمای 42-vt30 پاناسونیک رو خریداری کردم. میخواستم دوستان در مورد موارد زیر بنده را راهنمایی کنند. ممنون میشم
1. چگونگی بروز رسانی پلاسما و خصوصا مدیاپلیر آن.
2. نمایش دادن زیر نویس فیلم ها
با تشکر
1. سری ایران یعنی 42VT30R آپدیت ندارد. سریهای غیر ایران هم با آپدیت، مدیا پلیر کاملی نخواهند داشت.
2. زیرنویس فارسی را ساپورت نمی کند.
بهتره از یه دستگاه پلیر جداگانه برای پخش فیلم استفاده کنید.
ابتدا از راهنماییتان تشکر میکنم
فقط میمونه این نکته که چرا توی سیستم تلویزیون مورد نظر گزینه بروزرسانی وجود داره و شروع به خواندن میکنه؟
سلام دوستان
من میخوام یه دانگل یو اس بی وایرلس بخرم که هم روی تی وی جواب بده هم روی کامپیوتر
یه مدل تی پی لینک هست بخرم یا نه؟
TP Link TL-WN727N
به نظرتون روی همه مدل تلویزیون میخوره؟
با سلام خدمت دوستان و عزیزان خبره خصوصن جناب POONEL
پلاسمای P42ST30-R دارم.فایلهای MKV رو هم از طریق یو اس پی راحت میخونه، ولی زیرنویسها رو نمیخونه، با اینکه همنام هم هست و مشکلی ندارند. نکنه این سری اصلن زیرنویس ساپورت نمیکنه؟ اگر نه که راهکار بدید.در ضمن تا حالا هم اصلن آپدیت نکردم
شما حین پخش فیلم گزینه آپشن را بزن و زیر نویس رو فعال کن ولی متاسفانه فارسی ساپورت نمیکنه
سلام
مدل TH-L42ET5M دارم که نمیدونم کانال یاب دیجیتال داره یا نه من که پیدا نمی کنم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)