تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 644 از 3017 اولاول ... 14454459463464064164264364464564664764865469474411441644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یادمه بهم تبریک گفتی.شوخی کردم بابا.
    همین درایور مرا بس
    راستی اینکه با USB وصل شم یا کابل شبکه،تفاوتی توی سرعتم ایجاد میکنه؟یعنی مثلاً اون سیستمی که با USB وئل کردم سرعتش با سیستمی که با کابل شبکه وصل کردم متفاوته؟
    سرعت usb كمتره و حدود 12 مگابيت بر ثانيه است. بنابراين براي 4 مگابيت دان استريمي كه داري كافيه! اگه واي وب 20 مگ گرفتي جواب نمي ده فرق ديگه اي بين لن و يو اس بي نيست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سپاس از محمد عزیز.

-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    بچه ها یه مقدار مختصر و مفید در مورد کاربردهای هاب سوئیچ واسم توضیح بدین لطفاً.از اونجایکه بحثش پیش اومد،کنجکاو شدم در موردش بدونم.سپاسگذارم.
    سوئيچ كه مثل يه چند راهي برق مي مونه! يه خروجي لن از مودمي كه داري چندتاش ميكنه براي استفاده چند كامپيوتر. مثال هاي ديگه: هاب usb

فکر میکردم شما همه نوع سرعتی رو تست کردی....اگه اشتباه نکنم قبلا 1024 داشتی!!!!!!!!!
    اونایی که 1024 دارن کجان....سعید....احمد....حسین..... لی....کجایین ؟؟؟؟؟؟
    یعنی چی... چرا قلی رو بالا اینجوری نوشت!!!!!
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا 6 روز پيش سرويس 1024 محدود داشتن!
    فقط مشكلي كه هست فيبر نوري هستن و روي فيبر دان استريم رو حداكثر يه مگ مي بندن(مگه اينكه تونسته باشه بگه زياد كنن چون خطش خيلي خوبه)
    كسي ديگه رو به خاطر ندارم 1024 داشته باشه. و اينكه اختلاف 1024 با 2048 توي سرويس هاي محدود فقط 4 هزار تومنه! مي ارزه 2 مگ بگيره شده واسه كلاسش!
    Last edited by mohammad.t; 16-08-2013 at 19:46.

2. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

4. 2 کاربر از saji.roger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

ایمان اپ استریمت روی چند هست ؟ چرا اینقدر اپلودت پایینه ؟
    روی 1020 هستش
    آپ ضعیفه مرکز انقلاب روی فیبر نوری همینطوره کلا

6. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

سرعت usb كمتره و حدود 12 مگابيت بر ثانيه است. بنابراين براي 4 مگابيت دان استريمي كه داري كافيه! اگه واي وب 20 مگ گرفتي جواب نمي ده فرق ديگه اي بين لن و يو اس بي نيست.

سوئيچ كه مثل يه چند راهي برق مي مونه! يه خروجي لن از مودمي كه داري چندتاش ميكنه براي استفاده چند كامپيوتر. مثال هاي ديگه: هاب usb

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا 6 روز پيش سرويس 1024 محدود داشتن!
    فقط مشكلي كه هست فيبر نوري هستن و روي فيبر دان استريم رو حداكثر يه مگ مي بندن(مگه اينكه تونسته باشه بگه زياد كنن چون خطش خيلي خوبه)
    كسي ديگه رو به خاطر ندارم 1024 داشته باشه. و اينكه اختلاف 1024 با 2048 توي سرويس هاي محدود فقط 4 هزار تومنه! مي ارزه 2 مگ بگيره شده واسه كلاسش!
    پس میتونم از هاب سوئیچ برای وصل کردن تلویزیونم به اینترنت استفاده کنم.درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

روی 1020 هستش
    آپ ضعیفه مرکز انقلاب روی فیبر نوری همینطوره کلا
    شاید نامحدودها اپلودشون کلا پایینه چون اگر اپ استریم روی 1 مگ باشه هیچ دلیلی برای کاهش سرعت وجود نداره حتی مشکلات مخابراتی مگر اشتراکی بودن پهنای باند .باید ببینی بقیه کسایی که 1 مگ نامحدود دارن و فیبر نیستن بیشتر میده یا نه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه روت زياد نشه آره ميشه خروجي بگيري ازش به ورودي lan تلويزيونت بدي. حالا چرا روت داره زياد ميشه چون اول گفتي 2 تا سيستم داري يه كاري كنيم 2 تا رو وصل كني. بعد الان ميگي مي خواي تلويزيون رو هم وصل كني. خب لابد فردا هم مياي ميگي يه سوئيچ 20 پورت بگيرم يخچال و كولر گازي و چرخ گوشت رو هم وصل كنم به اينترنت!

10. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ایمان تو کلا هر کاری اراده کنی میتونی انجام بدی عزیزم پشتکارت خوبه

12. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ایمان تو کلا هر کاری اراده کنی میتونی انجام بدی عزیزم پشتکارت خوبه
    دهنه تو سرویس.باحال گفتی
    اگه روت زياد نشه آره ميشه خروجي بگيري ازش به ورودي lan تلويزيونت بدي. حالا چرا روت داره زياد ميشه چون اول گفتي 2 تا سيستم داري يه كاري كنيم 2 تا رو وصل كني. بعد الان ميگي مي خواي تلويزيون رو هم وصل كني. خب لابد فردا هم مياي ميگي يه سوئيچ 20 پورت بگيرم يخچال و كولر گازي و چرخ گوشت رو هم وصل كنم به اينترنت!
    اتفاقاً اینم فکر بدی نیست.جدی خوب یه هاب سوئیچ گیرم اومده دی لینکه 8پورت 1/100 میگه 30تومن.کارکرده ها.بخرم؟

14. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شاید نامحدودها اپلودشون کلا پایینه چون اگر اپ استریم روی 1 مگ باشه هیچ دلیلی برای کاهش سرعت وجود نداره حتی مشکلات مخابراتی مگر اشتراکی بودن پهنای باند .باید ببینی بقیه کسایی که 1 مگ نامحدود دارن و فیبر نیستن بیشتر میده یا نه.
    اين مخابرات آپلود رو روي 2 مگ مي بنده! من آپلود خطم نمي كشه وگرنه بايد روي 2 مگ بود! الان روي 1152 هست. اين تست الان من 256 نامحدوده هر چند منظورتون رو متوجه نشدم چرا بايد آپلود روي يه مگ باشه؟ سايتهاي خارجي رو مي ديدم نت 14 مگ مي دن با آپلود يه مگ.
    اينجا كارمون برعكسه!

16. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دهنه تو سرویس.باحال گفتی

اتفاقاً اینم فکر بدی نیست.جدی خوب یه هاب سوئیچ گیرم اومده دی لینکه 8پورت 1/100 میگه 30تومن.کارکرده ها.بخرم؟
    كلاه نره سرت آره خوبه بگيرش.
    سوئيچ 10/100 هشت پورت دي لينك آكبند 34 تومن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •