چه ربطی داره ؟ ؟
حالا یه سوال ممکنه چپه بشه ؟ ینی عوض کنیم حجم هدیه بده![]()
چه ربطی داره ؟ ؟
حالا یه سوال ممکنه چپه بشه ؟ ینی عوض کنیم حجم هدیه بده![]()
علت اینکه مخابرات اینکارو میکنه اینه که قیمت اینترنت رفته بالا و دولت گفته نباید هیچ سازمانی قیمت ها شو افزایش بده و بیشتر پولی رو که برای اینترنت میدن برای فضای خارجی یعنی لینک های خارجی است و اگه اینترت ملی بشه خیلی از این مشکلات از بین میره و قیمت ها خیلی کم میشه
دوست عزیز شما یوزر نیمت خیلی مشکوکه ALI با چند تا شماره روبروش امروز چند تا از این مدل یوزر جدید دیدم احتمالا همشم مال خودته اما چرا هی اکانت درست میکنی ؟ حالا هم که * زدی تنگش !
ببینید اینترنت ملی بشه میخوایم چیکار کنیم دقیقا ؟ عملا هیچ سایتی رو باز نمیکنه جز اونایی که سرورای داخلی دارن ! میخوایم بریم فارس نیوز اخبار بخونیم؟؟ ! خوب همونو میشینیم از تلویزیون نگا میکنیم پول الکی هم نمیدیم !!
اینترنت ملی بخوره تو فرق سرشون هرچی گند کاری که کشورهای کمونیستی انجام دادن اینا اوردن تو این مملکت دارن پیاده می کنن بعد دم ازپیشرفت علمی هم می زنن
داش مگه ما هم کمونیست نیستیم. ایران خیلی وقته تبدیل شده به یه مملکت فاشیسم دینی. به اسم دین هر کاری رو که بخوان انجام میدن. مخالفانش رو هم مخالفان دین اعلام میکنن و .........
یکم از بحث منحرف شد ولی خوب اعصاب نمیذارن دیگه. پریشب داشتم توی ویکیپدیا در مورد خسوف و کسوف و نمونه های مختلف اون در حالات مختلف و احتمالاتش سرچ میکردم که یهویی کل سایت های خارجی قط شدن. تعصابم بهم ریخت گفتم یه بارم خیر سرمون که از فروم و فیسبوک بیرون اومدیم که بریم یه مطلب علمی بخونیم ریدن توی همه چی. به 2020 هم که زنگ میزنی یا مشغوله یا نفر 50 توی صف انتظار هستی!
سلام دوستان
تو مخابرات استان شما هم مودم رایگان را فقط به مشترکین جدیدالورود که قرارداد 1 ساله کمپین ببندند میدن یا به مشترکین فعلی مخابرات هم که کمپین 1 ساله ببندند میدن ؟
با تشکر
خب اگه من میخواستم چند یوزر درست کنم قطعا احمق نبودم که چند یوزر با یک اسم درست کنم
در مورد اینترنت هم اگه فرهنگ سازی بشه و سایت های فارسی زبان رو سرور های ایرانی ایجاد بشن خیلی بهتره و اگه اینترنت تو کشور ما ارزون نیست چون مبالغ زیادی به کشور های اروپایی و ... داده میشه برای خطوط ارتباطاتی
داشتم فک میکردم بریم با هزینه خودمون بریم از افغانستان کابل بکشیم اینترنتبیاریم ارزون تر تموم بشه تا بیایم از ایران اینترنت بگیریم![]()
توجه توجه به منظور جبران اختلال مشتركين ADSL مخابرات 8 روز با 250 مگ حجم دانلود رايگان و به مناسبت اعياد قربان و غدير 30 روز اينترنت و150 مگ ترافيك رايگان هديه مخابرات به كاربران اعمال شد.
اینو تو سایت مخابرات زده من این دومیش رو دیدم ولی این 250 مگ رو ندیدم
فقط 250 مگ؟!
مخابرات ما 1گیگ هدیه داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)