تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 644 از 1805 اولاول ... 14454459463464064164264364464564664764865469474411441644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پسورد adsl رو عوض نکید من امروز این کار رو کردم حجمم صفر شد!
    چه ربطی داره ؟ ؟

حالا یه سوال ممکنه چپه بشه ؟ ینی عوض کنیم حجم هدیه بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

علت اینکه مخابرات اینکارو میکنه اینه که قیمت اینترنت رفته بالا و دولت گفته نباید هیچ سازمانی قیمت ها شو افزایش بده و بیشتر پولی رو که برای اینترنت میدن برای فضای خارجی یعنی لینک های خارجی است و اگه اینترت ملی بشه خیلی از این مشکلات از بین میره و قیمت ها خیلی کم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

علت اینکه مخابرات اینکارو میکنه اینه که قیمت اینترنت رفته بالا و دولت گفته نباید هیچ سازمانی قیمت ها شو افزایش بده و بیشتر پولی رو که برای اینترنت میدن برای فضای خارجی یعنی لینک های خارجی است و اگه اینترت ملی بشه خیلی از این مشکلات از بین میره و قیمت ها خیلی کم میشه
    دوست عزیز شما یوزر نیمت خیلی مشکوکه ALI با چند تا شماره روبروش امروز چند تا از این مدل یوزر جدید دیدم احتمالا همشم مال خودته اما چرا هی اکانت درست میکنی ؟ حالا هم که * زدی تنگش !

ببینید اینترنت ملی بشه میخوایم چیکار کنیم دقیقا ؟ عملا هیچ سایتی رو باز نمیکنه جز اونایی که سرورای داخلی دارن ! میخوایم بریم فارس نیوز اخبار بخونیم؟؟ ! خوب همونو میشینیم از تلویزیون نگا میکنیم پول الکی هم نمیدیم !!

4. 5 کاربر از saeedaz09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما یوزر نیمت خیلی مشکوکه ALI با چند تا شماره روبروش امروز چند تا از این مدل یوزر جدید دیدم احتمالا همشم مال خودته اما چرا هی اکانت درست میکنی ؟ حالا هم که * زدی تنگش !

ببینید اینترنت ملی بشه میخوایم چیکار کنیم دقیقا ؟ عملا هیچ سایتی رو باز نمیکنه جز اونایی که سرورای داخلی دارن ! میخوایم بریم فارس نیوز اخبار بخونیم؟؟ ! خوب همونو میشینیم از تلویزیون نگا میکنیم پول الکی هم نمیدیم !!
    اینترنت ملی بخوره تو فرق سرشون هرچی گند کاری که کشورهای کمونیستی انجام دادن اینا اوردن تو این مملکت دارن پیاده می کنن بعد دم ازپیشرفت علمی هم می زنن

6. 5 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داش مگه ما هم کمونیست نیستیم. ایران خیلی وقته تبدیل شده به یه مملکت فاشیسم دینی. به اسم دین هر کاری رو که بخوان انجام میدن. مخالفانش رو هم مخالفان دین اعلام میکنن و .........
    یکم از بحث منحرف شد ولی خوب اعصاب نمیذارن دیگه. پریشب داشتم توی ویکیپدیا در مورد خسوف و کسوف و نمونه های مختلف اون در حالات مختلف و احتمالاتش سرچ میکردم که یهویی کل سایت های خارجی قط شدن. تعصابم بهم ریخت گفتم یه بارم خیر سرمون که از فروم و فیسبوک بیرون اومدیم که بریم یه مطلب علمی بخونیم ریدن توی همه چی. به 2020 هم که زنگ میزنی یا مشغوله یا نفر 50 توی صف انتظار هستی!

8. 4 کاربر از hamed_yazdani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان
    تو مخابرات استان شما هم مودم رایگان را فقط به مشترکین جدیدالورود که قرارداد 1 ساله کمپین ببندند میدن یا به مشترکین فعلی مخابرات هم که کمپین 1 ساله ببندند میدن ؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خب اگه من میخواستم چند یوزر درست کنم قطعا احمق نبودم که چند یوزر با یک اسم درست کنم
    در مورد اینترنت هم اگه فرهنگ سازی بشه و سایت های فارسی زبان رو سرور های ایرانی ایجاد بشن خیلی بهتره و اگه اینترنت تو کشور ما ارزون نیست چون مبالغ زیادی به کشور های اروپایی و ... داده میشه برای خطوط ارتباطاتی

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داشتم فک میکردم بریم با هزینه خودمون بریم از افغانستان کابل بکشیم اینترنتبیاریم ارزون تر تموم بشه تا بیایم از ایران اینترنت بگیریم

12. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

توجه توجه به منظور جبران اختلال مشتركين ADSL مخابرات 8 روز با 250 مگ حجم دانلود رايگان و به مناسبت اعياد قربان و غدير 30 روز اينترنت و150 مگ ترافيك رايگان هديه مخابرات به كاربران اعمال شد.

اینو تو سایت مخابرات زده من این دومیش رو دیدم ولی این 250 مگ رو ندیدم

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

توجه توجه به منظور جبران اختلال مشتركين ADSL مخابرات 8 روز با 250 مگ حجم دانلود رايگان و به مناسبت اعياد قربان و غدير 30 روز اينترنت و150 مگ ترافيك رايگان هديه مخابرات به كاربران اعمال شد.

اینو تو سایت مخابرات زده من این دومیش رو دیدم ولی این 250 مگ رو ندیدم
    فقط 250 مگ؟!
    مخابرات ما 1گیگ هدیه داده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •