به خدا خیلی تصمیم گیری برام سخت هست و تو موقعیت واقعا بدی گرفتار شدم. دست خودم نیست.
دوست خوبم چجوری باید از سپاه پذیرش بگیرم؟ من غیبت دارم امکانش هست که بتونم از سپاه پذیرش بگیرم؟
my.lejend عریر برای شما و سایر دوستان
دوستانی که میخوان شراط پذیرش سپاه رو بدونن
این مطالب رو خودم مینویسم و مراحل و پروسه که واسه خودم پیش اومد
برای گرفتن پذیرش ازسپاه مراحل و شرایط
اول باید بگم - پذیرش سپاه به چه معنی هست ؟ تو قوانین نظام وظیفه قانونی درباره پذیرش نیرو توسط سپاه داریم.
اصل قانون اینه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتوجه به این قانون سپاه هر شهر و منطقه باتوجه به نیاز که داره سهمیه ای برای پذیرش داره که سربازش رو خودش انتخاب کنه.
از محاسن این کار میشه به موارد زیر اشاره کرد.
1-پذیرفته شدن درهمون شهر و یگان درخواستی
2- حذف دوره 2 ماه آموزش (یعنی کسر این مدت از میزان خدمتبدون طی این دوره)
شرایط
1-فرد متقاضی باید بسیجی باشد
2-سپری نمودن دورهای مقدماتی و دوره تکمیلی آموزش بسیج(گواهی کفایت از اموزش)
نکته ها
این پذیرش با مدارک تحصیلی متفاوت امکان پذیره (زیر دیپلم- دیپلم -فوق دیپلم -لیسانس-.......)
باداشتن دو تا گواهی بالا (دورهای مقدماتی و دوره تکمیلی آموزش بسیج) دوره آموزش حذف میشه یعنی در تاریخ اعزام شما بدون طی دوره آموزشی به همون یگان پذیرش شده معرفی میشید.
درصورت نداشتن اون 2تا گواهی بازمامکان پذیرش هست ولی بایدآموزشی برین.
برای اینکه 100درصد پذیرشتون کنن
باید بسیجی فعال باشید.(صدور کارت فعال بسیج بعد 6 ماه عضویت عادی امکان پذیره)
بعد فعال بودن شما میتئنین 2تا گواهی رو بگیرین
مراحل -پس از ارسال دفترچه و مشخص شدن تاریخ اعزام با همرا داشتن کپی مدارک بسیج (کارت وگواهی ها) مدارک شناسایی وبرگ اعزام شما روبه گزینش عقیدتی میفرستن(فقط احکام ساده و معمولی ( وضو - نماز - روزه - غسل-.....) و روخونی قران- تیپ فشن هم نزنین- بجه مثبت برید ) بعدش مدارک شما رومیگیرن و مفرستن و شما پذیرش میشید برای همون یگان. توبرگ دوم که واسه اعزامتون میاد نوشته سپاه
سوالات متداول
برای پذیرش باید پارتی داشته باشیم؟ بستگی به اون یگان داره ولی معمولا نیازی به پارتی نیست..
داشتن بسیجی فعل الزامیه؟ بله
آیا امکان داره مدارک روتحویل بدم ولی پذیرش نشم؟ بله چون این نوع پذیرش سهمیه داره
آیا داشتن 2تا گواهی (دورهای مقدماتی و دوره تکمیلی آموزش بسیج) الزامیه؟ خیر ولی اولویت باکسانی هست که این دوره رو گذروندن
اگه من ازامروز بخوام از صفر(الان بسیجی نیستم) اقدام کنم تا چند وقت دیگه میتونم این شرایط روکسب کنم؟ حداقل 8 ماه ---------(ولی میشه با پارتی زودتر از موعد اقدام کرد)
سوالی دارین بپرسید.
موفق باشید.