تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 644 از 4105 اولاول ... 14454459463464064164264364464564664764865469474411441644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض گرفتن پذیرش ازسپاه برای سربازی- مراحل و شرایط

به خدا خیلی تصمیم گیری برام سخت هست و تو موقعیت واقعا بدی گرفتار شدم. دست خودم نیست.
    دوست خوبم چجوری باید از سپاه پذیرش بگیرم؟ من غیبت دارم امکانش هست که بتونم از سپاه پذیرش بگیرم؟
    my.lejend عریر برای شما و سایر دوستان
    دوستانی که میخوان شراط پذیرش سپاه رو بدونن
    این مطالب رو خودم مینویسم و مراحل و پروسه که واسه خودم پیش اومد
    برای گرفتن پذیرش ازسپاه مراحل و شرایط
    اول باید بگم - پذیرش سپاه به چه معنی هست ؟ تو قوانین نظام وظیفه قانونی درباره پذیرش نیرو توسط سپاه داریم.
    اصل قانون اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باتوجه به این قانون سپاه هر شهر و منطقه باتوجه به نیاز که داره سهمیه ای برای پذیرش داره که سربازش رو خودش انتخاب کنه.
    از محاسن این کار میشه به موارد زیر اشاره کرد.
    1-پذیرفته شدن درهمون شهر و یگان درخواستی
    2- حذف دوره 2 ماه آموزش (یعنی کسر این مدت از میزان خدمتبدون طی این دوره)

شرایط
    1-فرد متقاضی باید بسیجی باشد
    2-سپری نمودن دورهای مقدماتی و دوره تکمیلی آموزش بسیج(گواهی کفایت از اموزش)
    نکته ها
    این پذیرش با مدارک تحصیلی متفاوت امکان پذیره (زیر دیپلم- دیپلم -فوق دیپلم -لیسانس-.......)
    باداشتن دو تا گواهی بالا (دورهای مقدماتی و دوره تکمیلی آموزش بسیج) دوره آموزش حذف میشه یعنی در تاریخ اعزام شما بدون طی دوره آموزشی به همون یگان پذیرش شده معرفی میشید.
    درصورت نداشتن اون 2تا گواهی بازمامکان پذیرش هست ولی بایدآموزشی برین.
    برای اینکه 100درصد پذیرشتون کنن
    باید بسیجی فعال باشید.(صدور کارت فعال بسیج بعد 6 ماه عضویت عادی امکان پذیره)
    بعد فعال بودن شما میتئنین 2تا گواهی رو بگیرین

مراحل -پس از ارسال دفترچه و مشخص شدن تاریخ اعزام با همرا داشتن کپی مدارک بسیج (کارت وگواهی ها) مدارک شناسایی وبرگ اعزام شما روبه گزینش عقیدتی میفرستن(فقط احکام ساده و معمولی ( وضو - نماز - روزه - غسل-.....) و روخونی قران- تیپ فشن هم نزنین- بجه مثبت برید ) بعدش مدارک شما رومیگیرن و مفرستن و شما پذیرش میشید برای همون یگان. توبرگ دوم که واسه اعزامتون میاد نوشته سپاه

سوالات متداول

برای پذیرش باید پارتی داشته باشیم؟ بستگی به اون یگان داره ولی معمولا نیازی به پارتی نیست..
    داشتن بسیجی فعل الزامیه؟ بله
    آیا امکان داره مدارک روتحویل بدم ولی پذیرش نشم؟ بله چون این نوع پذیرش سهمیه داره
    آیا داشتن 2تا گواهی (دورهای مقدماتی و دوره تکمیلی آموزش بسیج) الزامیه؟ خیر ولی اولویت باکسانی هست که این دوره رو گذروندن
    اگه من ازامروز بخوام از صفر(الان بسیجی نیستم) اقدام کنم تا چند وقت دیگه میتونم این شرایط روکسب کنم؟ حداقل 8 ماه ---------(ولی میشه با پارتی زودتر از موعد اقدام کرد)

سوالی دارین بپرسید.
    موفق باشید.
    Last edited by mali.sh; 19-12-2011 at 14:57.

2. 4 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarbaz sarehal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا من 1/10 افتادم 02 تهران
    پلیس +10 میگه روزه اعزام باید بری کرج-شاهین ویلا ولی تو برگه سفید نوشته باید بریم شهریار میدون سپاه
    اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه sarbaz sarehal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام کسی در مورده 02 ارتش تهران چیزی میدونه؟

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه چند کلمه دردودل در مورد خدمت دارم:

من از اینکه پنجشنبه دارم میرم خدمت حس خوبی ندارم.نه اینکه بترسما.اصلا و ابدا.منو ترس!!!!.
    راستش حاضر نیستم حتی یه ثانیه هم واسه یکی خدمت کنم چه برسه 2 سال از بهترین لحظات عمرمو که ثانیه،ثانیش واسم ارزشمندرو تلف کنم.
    ای خداااااااااا شاید یکی نخوااااااد زوری خدمت کنه.شاید اصلا یکی روحیش با سربازی جور در نیاد.
    یه حس خیلی بدی دارم.حس ناامیدی،تاریک دیدن فردا و یه حسی بهم میگه که از پنجشنبه به بعد دو سال با بطالت و پوچی میگذره و بعد خدمت دوسال پیرتر، هنوز همون جاییم که هستم.
    ای تف تو این زندگی که هیچ خیری ندیدیم.تازه بعد خدمت واسه یه شغل با ماهی چندر غاز حقوق چند ماه و یا شایدم چند سال حسرت بکشیم.
    ببخشید آقای مدیر.لطفا پست منو حذف نکنید.دوستانی هم که خیلی از خدمت خوششون میاد و میخوان واسه این ... خدمت کنن.برن تا دلشون میخواد تا آخر عمر خدمت کنن اما کاری به کار نوشته من نداتشه باشن.من نظرمو گفتم.

6. 4 کاربر از jack_poppy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه چند کلمه دردودل در مورد خدمت دارم:

من از اینکه پنجشنبه دارم میرم خدمت حس خوبی ندارم.نه اینکه بترسما.اصلا و ابدا.منو ترس!!!!.
    راستش حاضر نیستم حتی یه ثانیه هم واسه یکی خدمت کنم چه برسه 2 سال از بهترین لحظات عمرمو که ثانیه،ثانیش واسم ارزشمندرو تلف کنم.
    ای خداااااااااا شاید یکی نخوااااااد زوری خدمت کنه.شاید اصلا یکی روحیش با سربازی جور در نیاد.
    یه حس خیلی بدی دارم.حس ناامیدی،تاریک دیدن فردا و یه حسی بهم میگه که از پنجشنبه به بعد دو سال با بطالت و پوچی میگذره و بعد خدمت دوسال پیرتر، هنوز همون جاییم که هستم.
    ای تف تو این زندگی که هیچ خیری ندیدیم.تازه بعد خدمت واسه یه شغل با ماهی چندر غاز حقوق چند ماه و یا شایدم چند سال حسرت بکشیم.
    ببخشید آقای مدیر.لطفا پست منو حذف نکنید.دوستانی هم که خیلی از خدمت خوششون میاد و میخوان واسه این ... خدمت کنن.برن تا دلشون میخواد تا آخر عمر خدمت کنن اما کاری به کار نوشته من نداتشه باشن.من نظرمو گفتم.
    من 6 ماه از خدمتم گذشت یعنی دو روز مونده تا 6 ماه بشم و یک سال دیگم خدمت دارم .سعی کن زیاد سخت نگیری دیگه کاریش نمیشه کرد . البته امیدوارم کسری داشته باشی .باور کن دوره آموزشی بهتر از بعدشه برای من که اینطوره . روزای اول خیلی سخت میگذره ولی بعدش عادت می کنی . چون می گذرد غمی نیست .بخوای نخوای باید بری . هرچند همیشه با کسایی که می گن سربازی خوبه و ... کل کل میکنم .ولی به عنوان یه سرباز دیگه نه کسی که از دور بگه لنگش کن بهت میگم باید قبول کنی و منتظر گذر زمان باشی .سخته کسی نمیگه نیست .خدا بزرگه یاعلی

8. 5 کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز فکر نکم کسی از خدمت خوشش بیاد اما باید یه چیزی رو قبول کنیم چیزیه که گردنمونه و باید انجامش بدیم و کلکش رو بکنیم پس بهتره انقدر سخت نگیرید و به این فکر کنید که شاید بعضی ها شرایطشون بدتر از شما باشه اما رفتند خدمت

10. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به سربازی خوش اومدی !
    همه همین حس رو در بدو ورود دارن
    بزار باهات رک باشم رفیق ، نمیخوایم اینجا بشینیم دور هم به به چه چه کنیم الکی خالی ببندیم و بعدش بری اون تو و برات حرف ها تناقض داشته باشه و گیج بشی

اینطوری بگم بهتره ، 10-12 روز اول خصوصا تو آموزشی شدیدا سخت هست ( برای من یکی اینطوری بود )
    محیط کاملا متفاوت با هرچی که دیدی ، آدمهایی که نمیتونی پیش بینی رفتار 2 ثانیه بعدشون رو کنی ، اصلا رو حرفشون حسابی نیست
    محیط نظامی ، غذای خشک و کم ، شرایطی که باهاش سازگاری نداری ، صبح بیدار شدن های دیوانه کننده ، بیگاری کشیدن های اعصاب خورد کن ، دستورات مزخرف کادری هایی که شاید یه کلاس سواد هم نداشته باشن ، زورگویی های که تو کت هیچ سربازی نمیره
    همه اینها هست ، اما یادت باشه آموزشی 2 ماه هست ، خیلی ها معتقد هستن که سختی اصلی آموزشی هست ، ولی اگه از من میشنوی سختی سربازی دوره یگان هست ، تهدید ها و سخت گیری های آموزشی همش فرمالیته هست برای ترسوندن شما ، تو یگان که بری دیگه عذر و بهونه ای نیست ، باید بسوزی و بسازی
    دعا کن یگان ات رو جای خوبی بیفتی ، اگه آشنا داری سعی کن اقدام کنی که بتونی جای خوبی بیفتی

سربازی مزخرف ترین روزهای عمرم هست که دارم میگذرونم ، من 11 ماه دیگه دارم ، چندین و چند بار تو ذهنم فکر فرار و این چیزا افتاده ، ولی مطمئن باش اگه حتی 1% شرایط من رو بهتر میکرد فرار میکردم و دیگه نمیرفتم ، اما بدبختانه نمیشه

2 ماه آموزشی ات هم تموم میشه ، میری یگان ، یه استوار پیزوری که دماغش رو نمیتونه بکشه بالا و حقوق مفت میگیره و روزی نیم ساعت کار مفید هم نمیکنه و 4 کلاس سواد درست درمون نداره بهت زور میگه ، همه اینها رو خواهی دید

دورانی هست که خیلی ها مردونه رفتن و گذروندن ، خیلی ها هم با نامردی نرفتن ، از انواع و اقسام کسری و معافیت های کیلویی بگیر تا پارتی بازی ها و خرید خدمت ها

دنیا منصفانه نیست که بخوای سربازی اش منصفانه باشه !

برو به سلامت ، میان دوره که اومدی بیا برامون تعریف کن چی شد و چطوری گذشت
    دعای خیر پدر و مادرت پشت سرته ، این از همه مهمتره ، سعی کن یه هدف و امیدی داشته باشی

12. 12 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان من دیروز دفترچه رو پست کردم !! مدارکم تکمیل بود و هیچی بهم نداد و یارو گفت پنج شنبه بیا رسید بگیر این رسید چیه ؟! قبلا که همون لحظه میدادن ؟! نه ؟!
    +
    مثلا من زدم تاریخ پیشنهادی اعزام رو 15 دی !! ( که فکر میکنم 18 دی اعزام باشه ) از دیروز حساب میاد ؟! یا از پنج شنبه ؟! اصلا این رسید چیه ؟! و اگه نرم سراغش و نگیرم مشکلی پیش میاد ؟!

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
    اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
    من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
    سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
    Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:07.

15. 3 کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سربازی مثل آمپول زدنه!
    پس شل کنین دوستان

17. 2 کاربر از odise2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •