اخه بدبختی نمیدونیم کدوم بهتره!!!
تاپیک های مربوط به پارس و اسیاتک و بقیه رو میریم همه دارن مینالن!!!
اخه بدبختی نمیدونیم کدوم بهتره!!!
تاپیک های مربوط به پارس و اسیاتک و بقیه رو میریم همه دارن مینالن!!!
بخندن مهم نیست ، پول حروم ببرن واسه زن و بچشون ببینن کجا اون بالایی میذاره تو کاسشون
چند وقت پیش یه مسافر سوار کردم کرایه 800 بود من 1000 ازش گرفتم بنده خدا گفت 800ه کرایه ، گفتم گرون شده ، گفت راضی نیستم و رفت... شب ساعت 10 زدم به یه 206 و ماشینم سپرش کلا داغون شد بردم ایران خودرو 480 هزارتومن خرج برداشت ، و 206 جلویی چون گواهی نامه نداشت خوشبختانه خسارت اونو من ندادم
از اون روز اگر یه زمان بخوام مسافر سوار کنم از اون چیزی هم که هست 100 -200 تومن کمتر می گیرم
حالا این صبانت که میلیونی یا شایدم بیشتر داره به ناحق می خوره ، من به شخصه راضی نیستم ازشون چون نه سرویس خوب میدن نه پشتیبانی شون درسته و حسابی هست
کاری با کارمندای بنده خدایی که فقط یه لقمه نون واسه زن و بچشون در میارن از شرکت صبانت ندارم ولی اون بالایی ها حواستون باشه یه موقع به فکر نیوفتید که دیر شده باشه....
شب خوش
دوستان خواهشا یک سرویس خوب رو برای شبانه تهران پیدا کنید که بریم اونجا
من که دیگه تحمل این سرعت افتضاحه شبانه رو ندارم
من هم دیگه سری بعدی از صبا شارژ نمیکنم و میرم یک سرویس بهتر پیدا کنم
سرعت دانلودم الان روی حدودا 35 هست که این واقعا افتضاحه
سرعت دانلود من بعد از حدود 2 سال از 230 به 35 کاهش پیدا کرد (شهرستان)
دارم با 230 دان می کنم البته چند فایلی ...
چه ربطی داره آخه ...
سرعت من همین الان روی 35 هست.
فکر نکنم بتونم حتی تا ساعت 6 قسمت 2 BreakingBad رو که 160 مگابایت هست دانلود کنم.
اعصابم بهم ریخت.
باز خوبه دوستان یکی دو سال با شبانه رایگان 230 تایی دانلود میکردن
من 6 ساله دارم از این جفا نت سرویس می گیرم تو این 5 سال سرعت دانلود شبانه همیشه 30 تا بوده ! از اول خرداد تا دیروز سرعت رو برده بودن بالا که از امشب دوباره برگشته به همون 30-35 تا
این دو ماه باقی مونده تموم بشه بعد از 6 سال از صبانت میرم حالا از فردا سرعتش رو روی 4 مگابیت هم ببنده برام فرقی نمی کنه
من یه تست از اینترنت شبانه و روزانه گرفتم اینجا میزارم
اینترنت شبانه (مال یه روز پیش)
اینترنت روزانه
ولی دیشب کلا خیلی افتضاح بود سرعت اصلا بالای 35 نمی رفت . حتی speedtest هم هر کاری کردم باز نشد تا تست بگیرمبه نظر شما کدوم isp اینترنت شبانش خوبه ؟
سرعت روزانه من خیلی عالیه ولی تا به ساعت 1 میرسه افتضاح میشه و ساعت 6:01 دوباره سرعت میره بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)