مطمئن نيستم ولي فكر كنم اگه تنظيمات رو مطابق شكل بالا انجام بديد مشكلتون حل ميشه
رزولوشن هاي مختلف رو امتحان كنيد ببينيد كدوم جواب ميده
مطمئن نيستم ولي فكر كنم اگه تنظيمات رو مطابق شكل بالا انجام بديد مشكلتون حل ميشه
رزولوشن هاي مختلف رو امتحان كنيد ببينيد كدوم جواب ميده
برای من فقط گزینه 1280*720 16:9 داره
اون حالت Full Screen Only رو نداره!!!
و دیگه این که LB هم فعال نمی شه واسم
تیکشو می زنم، اوکی می کنم، ولی باز وقتی بر میگردم به Setting می بینم تیکش نخورده!!
بازی تو سرعت و پاسکاری سریع تار دیده می شه
please help !!!
سلام بر همه ی دوستان . من جدیدا یه لپ تاب گرفتم (dell inspiron 5110A ) که 2 تا کارت گرافیک داره . یکی که به صورت شبیه ساز از روی سی پی یو میسازه که به صورت پیشفرض همینه و یکی GeForce gt525 . وقتی رو setting میرم تا high quality رو انتخاب کنم , چون کارت گرافیک اصلیه فعال نیست اجازه نمیده . ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم اوتومات میره روی gt525 .
کسی میدونه چجوری باید با high quality بازی کنم ؟
آخرین درایور کارت گرافیکت رو دانلود کن درست میشه.
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
وقتی 17" هم دشاتی با همین رزولوشن بودی؟ کارت گرافیکت چیه؟
درایورهای مانیتورت رو نصب کردی؟
تنظیمات مانیتور رو دست زدی؟ (اگه تغییر دادی ریست بده، شادی از تغییرات خودت باشه)
وقتی 17" هم دشاتی با همین رزولوشن بودی؟ کارت گرافیکت چیه؟
درایورهای مانیتورت رو نصب کردی؟
تنظیمات مانیتور رو دست زدی؟ (اگه تغییر دادی ریست بده، شادی از تغییرات خودت باشه)[/QUOTE]
نه،اونموقع با رزولوشن 1024*768 بازی می کردم
نصب کردم
نه، دست نزدم!
نه،اونموقع با رزولوشن 1024*768 بازی می کردم
نصب کردم
نه، دست نزدم![/QUOTE]
رزولوشن ويندوز رو چنده؟ همه ي رزولوشنها بايد يكي باشه يعني هم گيم هم خود ويندوز. هر دوتا رو بذار رو 1280*720 و حتما درايور خود مانيتور و كارت گرافيك نصب باشه، لازم نيست آپديتشون كني فقط درست تصب شده باشن
خوب مشخصه دیگه! شما رزولیشن مانیتور جدیدت بالاتر و کارت گرافیک قویتری لازم داری! مگه رزولیشن بیاری پایینتر که اینجوری بازی شکل قشنگی نداره!
رزولوشن ويندوز رو چنده؟ همه ي رزولوشنها بايد يكي باشه يعني هم گيم هم خود ويندوز. هر دوتا رو بذار رو 1280*720 و حتما درايور خود مانيتور و كارت گرافيك نصب باشه، لازم نيست آپديتشون كني فقط درست تصب شده باشن[/QUOTE]
کارت گرافیکم Geforce 9500 یا 9600 هست
فکر نکنم کم بیاره واسه PES!!
نظر شما چیه؟
کارت گرافیکم Geforce 9500 یا 9600 هست
فکر نکنم کم بیاره واسه PES!!
نظر شما چیه؟[/QUOTE]
فکر کنم بیاره
اگه از XP استفاده کنی مشکل نباید داشته باشی
ورژن جدید نرم افزار ارتقاء گیم پلی ! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)