512 تقسیم به 8 بشه سرعت میشه 64
512 تقسیم به 4 بشه سرعت میشه 128
توی طرح های تشویقی این سرعت رو بهتون می ده و اگر شبکه ok باشه به این سرعتم خواهی رسید
512 تقسیم به 8 بشه سرعت میشه 64
512 تقسیم به 4 بشه سرعت میشه 128
توی طرح های تشویقی این سرعت رو بهتون می ده و اگر شبکه ok باشه به این سرعتم خواهی رسید
آقا من مدتیه گوگل واسم ف.لتره!
سایت اصلیو میگم
واس شمام همینطوره؟
مال من خیلی وقته
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
تهران منطقه عباس آباد طرفای سید خندان(خخیابان خرمشهر اگه بلد باشین)تبریک دوست من
میشه سرعت و منظقه تونو بنویسید
512 30 گیگ در 6 ماه البته با مودم بیرونی
خیلی هم خنکه 2 ساله دارم اصلا تغیر نکرده...شما احتمالا بدنتون گرمه هنوز
خیر
برا من مثل فرفره کار می کنه
ای بابا
نمیشه که واسه یکی قطع باشه،یکی استفاده کنه که![]()
این سرویس مبین نت چرا چند هفته ای هی قطع و وصل میشه ؟ چیکار دارن میکنن؟؟
دوست عزیز تازه حالت سومی هم وجود داره و اون منم. برای من کلا سرویسهای مربوط به گوگل سرعتش از دایال آپم پایین تره. مثلا جی میل رو با محیط اصلیش اصلا لود نمیکنه و فقط محیط ساده اش وصل میشه. اگر فایلی برام فرستاده باشن اصلا نمیشه از طریق جی میل دانلود کنم چون سرعتش واقعاپایینه. برای همین فوروارد میکنم رو یاهو و از اونجا دانلود میکنم. مورد بعدی جستجوی گوگله که اونم سرعتش خیلی پایینه و من قیدشو زدم.
خلاصه این است دیگه![]()
من الآن چند ماهه دارم میگم همین مشکلو دارم. کلا سرعت ssl پایینه( به غیر از بانک های ایران)
این مشکل هم فقط برای مبین نته و بقیه جاها هیچ مشکلی ندارن.
ولی یه روش هست که میشه راحت دورش زد و به ریش مبین نت و ... خندید![]()
اون تقسیم به هشتی که شما میگی تبدیل بیت به بایته! اون تقسیم به 4 هم مربوط به ضریب اشتراکه!
توی ضریب اشتراک 1 به 4 یعنی حداقل سرعت شما باید باشه 16 کیلوبایت بر ثانیه(128 کیلوبیت برثانیه)
و در حداکثر سرعت هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
اما...
مبین نت برای تبلیغ میاد 512 با ضریب اشتراک 1 به 4 رو روی 768 میبنده که حداکثر سرعتش میشه 96 کیلوبایت برثانیه.
oh my god...
حالا خوبه همه داریم از یه شرکت خدمات میگیریم
چی بگم والا ......
برای من عالی کار میکنه
ADSL هم گرفتم ولی وایمکس بهتر جواب یده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)