سلام
x.vision 343 دارم
چرا رنگ زیر نویس رو که تو کامپیوتر سفیده رو قرمز نشون میده!
چیکارش کنم؟
سلام
x.vision 343 دارم
چرا رنگ زیر نویس رو که تو کامپیوتر سفیده رو قرمز نشون میده!
چیکارش کنم؟
راه حل پیدا شد
روی دکمه subtitle روی ریموت کنترل 2 بار کلیک میکنیم و با دکمه های جهت نما روی منوی مورد نظر رفته و پس از تغییر اونو ok میکنیم
سلام. من حرفی که «شرکت عرشیان تجارت سما» زده بود رو نقل کردم. اونا می گفتند گیرنده سما، جایگزین الکومکس شده و الکومکس تو بازار نیست.
این گیرنده هم همون الکومکسه که اسمش رو فقط عوض کردند. قابلیت های جفتشون یکیه.
سلام. من حرفی که «شرکت عرشیان تجارت سما» زده بود رو نقل کردم. اونا می گفتند گیرنده سما، جایگزین الکومکس شده و الکومکس تو بازار نیست.
این گیرنده هم همون الکومکسه که اسمش رو فقط عوض کردند. قابلیت های جفتشون یکیه...
این ویژگی هایی که میخوای رو گیرنده Sama AT-200 داره. فقط کنترلش یه کم ضعیفه. البته از فاصله 5 متری هم تستش کردم و کانال ها رو عوض می که ولی اگه زاویه اش نسبت به چشمیش زیاد شه کار نمی کنه. قبلا مفصل درباره این گیرنده توضیح دادم که حتما مطالعه کردید. اگه نخوندید، برید بخونید.
چیزهایی که تست کردم دقیقا توضیح دادم. خیلی از گیرنده ها تو کاتالوگشون زدند که همه فرمت ها رو می خونند ولی تو عمل می بینی فرمت ها رو درست ساپورت نمی کنند. یکی از دوستام یکی از مدل های جدید پرو ویژن رو داره ؛ روش هم زده اکثر فرمت ها رو ساپورت می کنه و فروشنده ها هم موقع فروش هی ازش تعریف می کنند، ولی وقتی بخریش می بینی یکی رو بی صدا میاره یکی رو بی تصویر میاره. به خصوص اچ دی های کیفیت بالا رو اینطوری می کنه و با کدک هاشون مشکل داره؛ بعضی فرمت ها رو هم اصلا نمیاره (flv , 3gp و ...)؛ زده زیرنویس اس آر تی رو هم ساپورت می کنه ولی تندتند و تیکه تیکه زیرنویس فارسی رو میاره و اصلا نمیشه زیرنویس رو متوجه شد. یعنی در اصل ساپورت نمی کنه. خیلی از گیرنده های دیجیتال تو بازار اینطوری هستند. تو کاتالوگ همه چیز خوبه ولی تو واقعیت می بینی راضیت نمی کنه و از خریدش پشیمون میشی. این گیرنده رو من شخصا وقت گذاشتم و تست کردم و گفتم چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه. فعلا هم که دو هفته است این گیرنده رو خریدم، مشکلی پیش نیومده. دوستان هم لطفا خودشون شخصا هر گیرنده ای که دارند رو تست کنند و بعد نتیجه رو در اختیار دوستان بذارند. کاتالوگ خود گیرنده رو بذارید کنار. بدون تعصب تست کنید و نتیجه رو بگید. فرمت های مختلف با کیفیت های مختلف با تست زیرنویس فارسی SRT. کاتالوگ های گیرنده ها همیشه خوب و رویاییه ولی حرف هایی که تو کاتالوگه تا تست نشه فایده نداره.
راستی فرمت صوتی wav رو هم تست کردم این رو هم خوندش.
من provision-X10 گرفتم و اکثر فرمتهای رایج حتی با کیفیت 1080P را ساپورت میکنه
فقط مشکل اینه که هنگام تعویض کانال همراه با چند ثانیه مکس و ساکن شدن روی کانال جدید هست
آیا این تو همه ست آپ باکسها هستش یا نه؟
مثل اینکه تو همه هست آره.
دوستان من یه provision ut-2 برای لپتاپم خریدم
کانال هایی که رویه تیوی میگیریم رو راحت می گیره
ولی کانال هایی مثل آی فیلم و مستند و اینارو با همون جای آنتن که قبلی هارو می گرفتم نمی گیره
و باید جا به جاش کنم تا بگیره ( خیلی هم حساسه تنظیمش )
و وقتی هم که اوکی میشه دیگه کانال 3 اینارو نمی گیره !!!!!!!!!!
مشکل چیه
امروز یه نیم ساعت با آنتن ور رفتم حل نشد مشکلم
با Blaze DTV هم کار می کنم
دوستان من سما رو تست کردم بعد از نیم ساعت به ویژه شب ها خیلی پارازیت دارم hdmi رو با یه جنس خوب عوض کردم یه کم بهتر شد.
Last edited by asstubirs; 25-06-2012 at 09:29.
سلام خدمت دوستان
چند وقت پیش یک پرژه های شیطانی تو ذهنم داشتم , برای تلویزیون و سینماش ولی خانواده تا نیمه راه همراهی کردن و فقط تلویزیون st30 خریداری شد با این که برای سینماش بچه های سایت مخصوصا اقا رایان رو خیلی اذیت کردم و کلی وقت گذاشتم برای این منظور ولی نیمه کاره موند حالا می خواستم یه ست جمع کنم ولی قیمت ها فضایی یه چیزی اون ور تر شده چون 426 جامو و 1612 تو فکرش بودم ولی الان همین 426 شده 900 (اون موقع 450بود) گفتم فعلا از فکر خرج سنگین بیرون بیام یه چیز ارزون بگیرم و از این صدای قار قارک تلویزیون در بیام زیر 1تومن چی میتونم بگیرم
متاسفانه این ووفرای کوچیک کلا میدرنج و به فنا میده مید بیس هم که خدا بیمرزش اصلا نمی تونم صداش رو تحمل کنم, ازین بدتر صدای بعضی از این سابا بیشتر رو مخه تا تنین به صدا بده اصلا دقت نداره (این ست های سامسونگ که وحشتناکه صداش رو شنیدم فقط تیس تیس و گوم گوم همین).اگه ستی بشه جم کرد وجود ساب مهم نیست در اینده میرم صدای ساب ها رو گوش می کنم یدونه اکتیو خوب میخرم فعلا 100 تا 20کیکو هرتز رو به کمک شما دوستان درست کنم بعد ته موندش رو راه میندازم
الان 1612 به چه قیمتی رسیده عزیزان
همه حرفام رو زدم که هی پست نزنم میبخشین زیاد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)