ببخشید یه سوال : نمره کل شما چند شد؟
ببخشید یه سوال : نمره کل شما چند شد؟
بله اگه میشه بگین چه رشته ای هم تو کدوم دانشگاه قبول شدین...ببخشید یه سوال : نمره کل شما چند شد؟
ببخشید یه سوال : نمره کل شما چند شد؟تراز کل :6302بله اگه میشه بگین چه رشته ای هم تو کدوم دانشگاه قبول شدین...
انتخاب اول رو معماری همدان زده بودم که با حدود 600 نمره از نمره اخرین فرد قبولی بالا تر بودم
البته انتخابم بالا نبود وگر نه جاهای بهتری میشه با این تراز قبول شد
موفق باشین
ناامید نشو پسرجون
امضامو به یاد داشته باش و یه کم به خودت مطمئن باش
نا امید نیستم..گفتم که تلاشمو میکنم..ناامید نشو پسرجون
امضامو به یاد داشته باش و یه کم به خودت مطمئن باش
خطاب به اون دوستمون که پرسیده بودن:
با احتمال زیاد فکر می کنم کسی که رشته اش کارودانش یا فنی و حرفه ایه، برای شرکت توی کنکور سراسری نظری، باید دوره ی پیش دانشگاهی رو بگذرونه.
سلامنمیدونم چرا اصلا یاد دانشگاه آزاد نبودم...
من انتخاب اولمو نرم افزار تهران مرکزی زدم...یه تحقیقی کردم پارسال آخرین تراز 5900 بوده...
به نظرتون میشه از الان خوب خوند و قبول شد؟
5900 یا همون 6000 آوردن آسونه؟
برای موفق شدن تو کنکور آزاد چیکار کنم؟
از کجا تحقیق کردین که فهمیدین؟ من نرم افزار نجف آبادو میخوام بدونم آخرین ترازش چی بود.
من پارسال انتخاب اولمو یه رشته بی ستاره زدم که بد هم نبود. هیچی نخونده بودمو فقط از نهایی ها یه چیزایی یادم بود ولی با تراز 5000 قبول شدم. یعنی تا 5000 آب خوردنه.
و اینکه دیروز یه مشاور اومد مدرسمون، گفت اگه هیچی نزنین ترازتون میشه 3800!!! اگه همه رو منفی بزنین میشه 0
خب از خودتون یه درصد بگیرین؛ دفترچه پارسالو اگه ندارین انگار دوباره اومده تو بازار.خب ببین درصداشم خوبه..من نمیدونم همچین درصدایی رو تو آزاد زدن چه جوریه؟آسونه سخته...
سلامبا احتمال زیاد فکر می کنم کسی که رشته اش کارودانش یا فنی و حرفه ایه، برای شرکت توی کنکور سراسری نظری، باید دوره ی پیش دانشگاهی رو بگذرونه.
یعنی چی ؟
من یکم آی کیوم پایینه
آخه اون دوستمون یه چیز دیگه گفتن
تا اونجایی که میدونم اصلا کار و دانش پیش دانشگاهی نداره
کنکور سراسری نظری با کنکور سراسری مگه فرقی میکنه ؟
در ضمن این سوال صفحه قبل منو جواب بدید ممنون میشم
دوستان لطفا راهنمایی کنیدکنکور جامع ربطی به کنکوری که قراره حذف شه نداره ؟
ممنون
تو سایت پیروز آخرین ترازای رشته های مختلف از سال 85 تا 88 موجوده !از کجا تحقیق کردین که فهمیدین؟ من نرم افزار نجف آبادو میخوام بدونم آخرین ترازش چی بود.
اخرین تزار نرم افزار نجف آباد به ترتیب از سال 85 تا 88 :
5804 - 5456 - 5213 - 5042
اینم سایت پیروز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی اگه بخوای کنکور سراسری خودتون رو شرکت کنید اشکال نداره. همون کنکوری که منابع اش کتابای فنی و حرفه ای هستش. اما اگه بخواید کنکوری سراسری اصلی، یعنی همونی رو که ماها می دیم و منابعش از کتابای ما هستش رو شرکت بکنید، باید برید پیش دانشگاهی ریاضی یا تجربی یا انسانی رو بگذرونید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)