سلام کدوم شهرستان ساکنید؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام کدوم شهرستان ساکنید؟
با دروود
1: دوستانی که دشواری با خط ای دی اس ال دارند و نیزمند سرویس بی سیم هستند م توانند با شرکت فراهوش رایانه تماس بگیرند،همانگونه که پیشتر هم گفته ام،این شرکت با استفاده از شبکه شرکت زیرساخت(که اساسا شرکتی غیر دولتی اما حکومتی است و دارای پوشش مناسبی در کشور می باشد)سرویس بیسیم ارائه می دهد که از این روی باید از سرویس های سیمی معمولی برتری داشته باشد.
2: دوستان در هر شهرستان می توانند با تماس با شرکت مادر فروشنده/پشتیبانی (ارمنت ــــــــــ> آسیاتک)نسبت به شکایت اقدام نمایند.
یا برای درخواست جمع آوری می بایست از شرکتی که درخواست را داده و داوی(مدعی)ثبت درخواست جمع آوری می باشد ،شماره پیگیری را دریافت نمایند .
سلام. من ساکن فسا هستم !
سلام ! من ساکن فسا هستم !![]()
دوستانی که 256 و 512 آسیاتک دارن میشه سرعت شبانه شون رو بگن؟؟؟
فرقی با هم داره؟؟؟ من نتم 2...3 روز دیگه تمومه و چون قیمت 512 جدید با 256 قدیم فرقی نداره میخوام اگه شبانه ش سریع تر هست برم روی 512!!!!
میشه سرعتتون رو بگین!!!
یکی از دوستان 512 داشت، اینطور که صفحه 610_620 میگفت سرعتش با سرعت 128 یکی بود.
عید همگی مبارک
سلام
در مورد درخواست جمع آوری بهترین کار پیگیری از نمایندگی هست
فسا که شرکت adsl زیادی نداره از چه شرکت دیگه ای میخواین استفاده کنید؟
دوستان آساتکی ، شرکت چیزی بهتون عیدی نداده ؟؟
من که چک کردم ، هیچی !
سلام! عید همگی مبارک!!! نمایندگی که از بس باید زنگ بزنی دست آدم از کار میفته!!! چون یا همش اشغاله یا جواب نمیدن !!! همون طور که تو صفحه قبل گفتم رفتم تو سایت بیست نت درخواست دادم و اونا هم با من تماس گرفتن ولی چون این خط لعنتی هنوز از رانژه در نیومده بود موقتاً کار کنسل شد. خلاصه امروز زدم به سیم آخر و با خودم گفتم فایده نداره اینقدر وقت خودمو صرف پاس کاری های این پشتیبانی مزخرف نمایندگی فسا و شیراز کنم و رفتم تو سایت سازمان بازرسی مخابرات شکایتمو ثبت کردم !!!
دوستانی که فکر میکنن اینترنت وایرلس هیچ امکاناتی نمی خواد و میتونن راحت با لپتاپ یا تبلتشون امواج رو دریافت کنن ، باید عرض کنم که .. زرشک
آقایون / خانوما توجه کنین اینترنت وایرلس زمانی به درد می خوره که شما نتونین ADSL رو راه اندازی کنین... حالا چرا؟
1. ی دکل باید بخرین 200 300 تومن
2. دکل باید رو پشت بوم خونتون نصب بشه تا بتونه به فرستنده دید داشته باشه ، که اگه نداشته باشه باید رو پشت بوم آپارتمان همسایتون نصب بشه
3. حالا اگه هم همسایتون ی آپارتمان داشت که این روش نصب بشه ، نباید فاصله اش با شما بیشتر از 100 متر باشه به دلیل افت سرعت وحشتناک در کابل های بسیار بلند ( مثلا ماتریکس در صورت فاصله بیش از 100 متر به شما خدمات نمیده )
4. این کابل که اومد تو خونتون یا باید عادی وصلش کنین به لپ تاپتون ، یا اگه بخواین وایرلس استفاده کنین باید ی access point یا مودم dsl داشته باشین تا بشه به صورت بی سیم استفادش کرد
5. سرعت اینترنت وایرلس هر شرکت برابر هست با سرعت adsl همون شرکت ( با توجه به سرویس انتخابی )
6. اگه فکر کردین اگه اینترنت وایرلس داشته باشید دیگه در زمان های خاص که دولت شیر فلکه ی اینترنت رو میبنده شما که به مخابرات کاری ندارین پس براتون مشکلی پیش نمیاد بازم با عرض شرمندگی باید عرض کنم .. زرشک
7. راستی عید همگی مبارک باشه
8. همین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)