تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 644 از 1042 اولاول ... 144544594634640641642643644645646647648654694744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه ba_maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض با سلام

دوستان من می خوام adsl بگیرم تمام فرومهای شرکت ها را خواندم ولی نتونستم تصمیم بگیرم که کدوم خوبه
    صبا؟ شاتل؟ مخابرات ؟پارس؟عصر انتقال داده؟ یا .............
    البته موارد استفاده من وب گردی و داون لود غیر از فیلم و موسیقی است.شبها هم نمی تونم استفاده کنم(پس رایگان بودن در شبها یا سرعت شبهاش برام زیاد مهم نیست) هرچه ارزانتر و با کیفیت تر بهتر
    البته دو سال پیش سپنتا داشتم سرعت و ثباتش عالی بود ولی در حال حاضر برام کمی گرونه و توی منطقه مخابراتی عاطف(تهرانپارس)هم پورتش پر است و مشترک جدید نمی گیره
    البته خودم بین صبا سه ماهه512 با 6گیگ حجم و مخابرات 128مرددم منتظر پیشنهاد و راهنمایی اساتید ودوستان هستم.
    وممنون میشم اگه یک مودم وایرلس خوب و قیمت مناسب هم پیشنهاد بدین ممنون میشم.
    یا حق

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دوستان من می خوام adsl بگیرم تمام فرومهای شرکت ها را خواندم ولی نتونستم تصمیم بگیرم که کدوم خوبه
    صبا؟ شاتل؟ مخابرات ؟پارس؟عصر انتقال داده؟ یا .............
    البته موارد استفاده من وب گردی و داون لود غیر از فیلم و موسیقی است.شبها هم نمی تونم استفاده کنم(پس رایگان بودن در شبها یا سرعت شبهاش برام زیاد مهم نیست) هرچه ارزانتر و با کیفیت تر بهتر
    البته دو سال پیش سپنتا داشتم سرعت و ثباتش عالی بود ولی در حال حاضر برام کمی گرونه و توی منطقه مخابراتی عاطف(تهرانپارس)هم پورتش پر است و مشترک جدید نمی گیره
    البته خودم بین صبا سه ماهه512 با 6گیگ حجم و مخابرات 128مرددم منتظر پیشنهاد و راهنمایی اساتید ودوستان هستم.
    وممنون میشم اگه یک مودم وایرلس خوب و قیمت مناسب هم پیشنهاد بدین ممنون میشم.
    یا حق
    صبا خوبه ولی مخابرات ارزونتره. برا شما که دانلود سنگین مثل فیلم نمیکنی کافیه. نامحدودم هست. شبانه رایگانم پس معنی نمیده. هر چی میخوای همون روز میزاری دانلود کنه.همش 10 تومنه.
    ولی از صبا بگیری 10 20 تومن هزینه نصبو ماهی 14 15 تومن شارژو آبونمانو مالیاتو.......
    ماهی 17 18 تومنی برات میفته.

مودم پیشنهادی من tp-link8901g هست از بازار ایران یا رضا تهیه کنید قیمت 50 تومن.
    مودم ارزون و خوبیه تو همین فروم تاحالا 10 20 نفر از بچه ها خریدن و استفاده می کنن.
    بقیه مودمها گرونترن و بعضی هاشم 6 ماهه خراب میشن.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام
    اولا ممنون از جوابت
    ولی قیمت هایی که 7 نت داده خیلی پایینه
    مخوام بدونم کسی هست که ازش سرویس کرفته باشه ببینم، واقعا سرعتش چطوریه؟
    شاتل هم که همه ازش شاکی هستن
    مجبورم کردی برم تو سایتش.
    این شرکت نماینده 3 تا شرکت پیشگامان کویر یزد و عصر انتقال داده ها و آخریش اگه اشتباه نکنم داده گستره.

سرویساشم اگر قیمتاش بد نیست اما یکی دو گیگ بیشتر ترافیک نداره شبانه رایگانم نداره. در ضمن از این شرکتا نمیتونی انتظار داشته باشی روی سرویس 128 یا 256 برات 50 تا 200 دانلود کنه. معمولاً همونقدری برات میبندن که خریدی 128 14 256 هم 29 30 دانلود میکنی.(در بهترین شرایط).
    شاتل بعضی مناطق خوبه بعضی مناطقم شلوغه و بده.(همه شرکتا همینجورین)
    با همه احوالات فکر نکنم سه تا شرکتی که اول بهت معرفی کردم اصلاً تو اون منطقه شما پرت خالی داشته باشن !!!

داره خودمونی میشه ba_maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صبا خوبه ولی مخابرات ارزونتره. برا شما که دانلود سنگین مثل فیلم نمیکنی کافیه. نامحدودم هست. شبانه رایگانم پس معنی نمیده. هر چی میخوای همون روز میزاری دانلود کنه.همش 10 تومنه.
    ولی از صبا بگیری 10 20 تومن هزینه نصبو ماهی 14 15 تومن شارژو آبونمانو مالیاتو.......
    ماهی 17 18 تومنی برات میفته.

مودم پیشنهادی من tp-link8901g هست از بازار ایران یا رضا تهیه کنید قیمت 50 تومن.
    مودم ارزون و خوبیه تو همین فروم تاحالا 10 20 نفر از بچه ها خریدن و استفاده می کنن.
    بقیه مودمها گرونترن و بعضی هاشم 6 ماهه خراب میشن.

با تشکر
    در بعضی از از تایپیکها خوندم که صبا 128 با صبا 512 سرعت و سرعت داون لود یکسانی دارند ؟آیا این درست است ؟خوب اگر سرعت 128 و512 صبا یکی باشه خوب 128 که ارزونتره اشتراک می گیرن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من شنیدم سرعت 512 به خونه نمیدن و شرکتهایی که میگن سرعت 512 میدن دروغه البته من خودم دارم ولی سرعت واقعیم خیلی کمتر از اون چیزی هست که گفتن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من شنیدم سرعت 512 به خونه نمیدن و شرکتهایی که میگن سرعت 512 میدن دروغه البته من خودم دارم ولی سرعت واقعیم خیلی کمتر از اون چیزی هست که گفتن
    کدوم منطقه هستید؟
    از کدوم شرکت سرویس گرفتید؟
    سرعت دانلودتون چقدره؟
    چطوری 512 به شما دادند؟
    سرویستون محدودیت حجمی داره؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان!
    من یه سرویس میخوام که پینگش عالی باشه!
    مثل این که تو امضای دوست عزیز reb موجود میباشد!(البته ایشون نمیگه که قضیه چیه!)

این یکی هم همین آقای reb تو تاپک گذاشتن که من شاخ در آوردم!!
    پینگش خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عالیه

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    دوستان ایا مخابرات عاطف (تهرانپارس) خودش سرویس اینترنت میده؟
    تعرفه هاشو کسی داره؟

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من صبانت دارم سرعت 128 با سه ماهه هست و 5 گیگ دانلود مجاز هستید و شبانه رایگان و 27900 شده و سرعت دانلود 15 ای 20 گاهی 40 تا 50 عالیه قطعی هم نداره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
    بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •