تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 644 از 1137 اولاول ... 144544594634640641642643644645646647648654694744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

9

نه متاسفانه ایشون تنها تالیف کنکوریش همین کتابه اندیشه سازان (مبتکران) هست
    فکر کنم توی مقدمه کتابش نوشته بود که به اسرار میثمی (مدیر انتشارات اندیشه سازان) این کتاب رو تالیف کرده
    الانم آمریکاست توی یکی از مراکز مهم اونجا داره فعالیت میکنه. پس بعیده دیگه کتابی ازش چاپ بشه

بنظرم با این هزینه بعیده که بتونین موسسه خوب ثبت نام کنین ولی بهترین موسسات توی تهران هدف و ماهان هستن که خوب هزینه هاشون بیشتر از ایناست
    معلم خصوصی خوب هم که اصلا حرفشو نزن
    سه حالت داره یا به کتابای کنکوری خوب اکتفا میکنی و اونارو میخونی یا اینکه به اساتید درجه 2و 3 اکتفا میکنی یا اینکه عوض اینکه تمام دروس اختصاصی رو بری کلاس تمام هزینه رو میذاری روی یک یا دو درس میری کلاس و اما اگه حالت اول رو انتخاب کردی:
    ادبیات: هامون سبطی (انتشارات دریافت)
    عربی: مبتکران یا گاج سبز و گاج سفید
    دین: همگامان
    زبان: شهاب اناری یا خیلی سبز
    زیست: خیلی سبز
    ریاضی: خیلی سبز+اندیشه سازان یا نوبل
    فیزیک: اندیشه سازان (اگه گیرت اومد) و اگه نه گاج سفید
    شیمی: فقط مبتکران
    البته این نظرات منه اینجا نظرات متفاوته تصمیم گیرنده نهایی خودت هستی ولی مطمئن باش خیلیا این کتابایی که معرفی کردم رو نمیپسندن پس سعی کن زیاد به بقیه اتکا نکنی هر کتابی بهت معرفی شد حداقل یه صفحش رو توی کتاب فروشی بخون ببین خوبه یا نه
    مرسی از راهنمایی خوب شما.میشه شماره آموزشگاه ماهان و هدف را بدید که حداقل دو تا از دروس اونجا کلاس برم؟در ضمن بقیه دروس آموزشگاه فکور برم خوبه؟

داره خودمونی میشه M0rrigan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

خیلی سبز جدید که با عکس آقای اسپایدرمن منتشر شده، تالیف احمد مصلایی ـه. من هم پیش1 و هم پیش2 تالیف قدیم خیلی سبز رو دارم ( مهندس نوکننده .. ) و جدیدش هم در برنامه مدرسه هست و اجبارا باید بزنیم.. با این اوصاف قدیمی ـه رو بزارم کنار کاملا؟ و باز با توجه به این که مولف جدید آقای مصلایی ـه، به نظرتون ارزش داره دنبال فیزیک اندیشه سازان هم باشم یا خیر؟

یه سوال خارج از برنامه! هم دارم که امیدوارم جواب بدید.. ماجرای توقف فعالیت اندیشه سازان چیه دقیقا؟ مقدمه شیمی 2 مبتکران رو من بار اول که خوندم میتونستم کتاب رو بزارم کنار و فقط زار بزنم همه جراتم رو هم جمع کردم و از رضا بابایی در موردش پرسیدم .. گفت دکتر میثمی دچار "مشکلات فلسفی" شده بود.. و گفت گروه گاج هفته بعد تعطیلی اندیشه سازان هتل اوین مهمونی گرفتند :-؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من آرایه کلک معلم رو که خریدم دیدم کمی نا مفهوم توضیح داده. کمی سخت توضیح داده. کمی پیجیده توضیح داده....
    این رمزینه این مشکلات رو نداره که؟
    نه خیلی روون هست .

4. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Lj Wallace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    اگه بخام واسه زیست درکنار خیلی سبزاز یه کتاب دیگه تست بزنم زیست همگامان بهتره یا مهروماه؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی از راهنمایی خوب شما.میشه شماره آموزشگاه ماهان و هدف را بدید که حداقل دو تا از دروس اونجا کلاس برم؟در ضمن بقیه دروس آموزشگاه فکور برم خوبه؟
    چون نفرمودین پسر هستین یا دختر من بنارو میذارم رو پسر بودن شما:
    موزشگاه هدف
    پسرانه منطقه‌ي 3
    نشاني: ميرداماد غرب ميدان محسني بين خ حصاري و شنگرف پ 110 ط 2 شرقي
    تلفن: 22227637

راستش ماهان رو پیدا نکردم فکر کنم از 118 بتونین بگیرین
    سلام دوستان

خیلی سبز جدید که با عکس آقای اسپایدرمن منتشر شده، تالیف احمد مصلایی ـه. من هم پیش1 و هم پیش2 تالیف قدیم خیلی سبز رو دارم ( مهندس نوکننده .. ) و جدیدش هم در برنامه مدرسه هست و اجبارا باید بزنیم.. با این اوصاف قدیمی ـه رو بزارم کنار کاملا؟ و باز با توجه به این که مولف جدید آقای مصلایی ـه، به نظرتون ارزش داره دنبال فیزیک اندیشه سازان هم باشم یا خیر؟

یه سوال خارج از برنامه! هم دارم که امیدوارم جواب بدید.. ماجرای توقف فعالیت اندیشه سازان چیه دقیقا؟ مقدمه شیمی 2 مبتکران رو من بار اول که خوندم میتونستم کتاب رو بزارم کنار و فقط زار بزنم همه جراتم رو هم جمع کردم و از رضا بابایی در موردش پرسیدم .. گفت دکتر میثمی دچار "مشکلات فلسفی" شده بود.. و گفت گروه گاج هفته بعد تعطیلی اندیشه سازان هتل اوین مهمونی گرفتند :-؟
    کتابای مصلایی کتابای خوبی هستن اگه باهاشون ارتباط برقرار کنین نیازی به اندیشه سازان نیست (چون یکی از مولفای اندیشه سازان همین آقای مصلایی هست. از طرفی باید اینم در نظر گرفت که خیلی سبز مولف سابقش رو گذاشت کنار من خودم کتابای خیلی سبز (تالیف نوکنده) رو داشتم ولی راستشو بخوای گذاشتمشون کنار. باز تصمیم با خودته.
    و اما در مورد اندیشه سازان. حقیقتش دقیق مشخص نشد که ماجرا چی بوده ولی پارسال توی تاپیک کنکور89 مفصل راجبش بحث شد حتی یکی از بچه ها آدرس سایت قدیمیه اندیشه سازان رو گذاشت و تونستیم بازش کنیم واقعا حیف این انتشارات . گفته میشه اونقدر این انتشارات کارش گرفت که رسما انتشارات دیگه تسلیم شده بودن . شاید فرهاد میثمی حس کرده بود برای کار فرهنگی اومده ولی الان تبدیل شده به یه انتشارات پردرآمد و پولساز واسه همین کشید کنار
    شواهد نشون میده که خود میثمی قصد داشته یه مدت بعد برگردونه انتشارات رو (اینکه تا چند سال پیش قرار داد بین مبتکران و اندیشه سازان به مدت محدود بود ولی الان قراردادش بدون محدودیت زمانی شده...)
    سرتو درد نیارم گروه گاج بعد از اندیشه سازان گاج شد وگرنه قبلش قدرت عرض اندام نداشت (نمیخوام بگم کتاباش خوب نیست ولی گاج کجا اندیشه سازان کجا...)
    من عاشق مقدمه های کتابای اندیشه سازانم واقعا قشنگ نوشته شده

با سلام
    اگه بخام واسه زیست درکنار خیلی سبزاز یه کتاب دیگه تست بزنم زیست همگامان بهتره یا مهروماه؟
    فکر کنم زدن تستای سبز کفایت میکنه اگه بازم وقت داری و میخوای بیشتر قوی شی همگامان بدنیست (هرچند سوالاش متوسطه بیشتر تا سخت)

7. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام به دوستان

نمی دونم این خبر رو چطور به رسونم

از حدود یک سال قبل موسسه مالی اعتباری مهر ایرانیان با همکاری چند شرکت طرح آریانا را راه اندازی کردند .
    امسال شرکت آرمان زنگان برای سومین دوره متوالی طرح فروش اقساطی خدمات خودش را با عنوان طرح مهر آغاز کرده است . به مناسبت عید قربان ثبت نام از متقاضیان از سراسر کشور به صورت غیر حضوری ( اینترنتی ) آغاز می شود ولی با توجه به مسائل پیش آمده در دوره گذشته به احتمال زیاد ثبت نام تا 2 هفته بیشتر نباشه چون ثبت نام کننده ها زیاد هستن ( من هم دیر فهمیدم ) . چند نکته مهم برای دوستان خودم :1- مهمترین نکته طرح اینکه سپرده گذاری نزد هیچ بانکی را لازم ندارد . 2 لازم نسیت حتما از این شرکت خرید کنید ! با چند فاکتور ساده میشه 80 درصد مبلغ فاکتور یا پیش فاکتور را تسهیلات خرید دریافت کرد 3 اما نکته مهم چون مشخصات ضامن را استعلام می گیرن یه پیشنهاد برای کاهش زمان انتظاردارم ، برای حداقل 2 نفر که می خواهند ضامن شوند ثبت نام کنید و در فرم مخصوص ضامن کافی قسمت اعضا را پر کنید ! 4 - با استفاده از این طرح می توان تا سقف 45 میلیون ریال بدون سپرده گذاری و وثیقه ملکی وام خرید تجهیزات اداری و کامپیوتر به منظور ایجاد اشتغال دریافت نمود . 5 اگه بخواهید اطلاعات کامل از تسهیلات داشته باشید لینک شرایط اخذ تسهیلات خودم که برام میل شده بود، براتون گذاشتم حتما بخونید !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این آدرس سایت اینترنتی :
    این هم لیک اصلی ثبت نام اگه ترافیک داشت مستقیم برید !
    از نکات مهم این طرح به موارد زیر می توان اشاره کرد :
    دریافت تسهیلات با 12 درصد کارمزد سالانه ( یک سال تنفس و بازپرداخت 2 ساله )
    دریافت تسهیلات با 8 درصد کارمزد سالانه در شرایط ویژه
    دریافت تسهیلات در کوتاه ترین زمان ممکن
    بدون نیاز به ضامن کارمند دولت یا بانک

پیروز باشید
    آرمان بیات

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام خدمت دوستای گل و رقیبان خودم ...

چندتا راهنمایی میخواستم

1- من برای حسابان 2 جلدی مبتکرانو دارم ... خوبه ؟

2- برای دیفرانسیل 1 هم گاج سبز ... برای 2 هم چیزی ندارم

3- فیزیک 1 پیش مبتکران - فیزک2پیش گاج سبز + فیزیک جمع بندی کلک معلم

4- شیمی ها ... مبتکرانشو دارم ( عالین)

حالا لطف کنید یه نظر کلی راجع به این کتابا بدین
    و اینک بگین که برای قوی تر و مسلط تر شدن به ریاضیات و فیزیکجات چه کتابای دیگه ای رو بگیرم
    ( مثلا دیف خوشخوان؟ )

ممنون میشم کامل جواب بدین

ایشالا از خجالت همتون دربیام

آقا من 10 صفحه پیش یه سوال پرسیدم
    کسی زحمت نکشید جوابشو بده

اگه قراره جواب ندین بگین که تکلیفمون رو بدونیم حداقل

داره خودمونی میشه M0rrigan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کتابای مصلایی کتابای خوبی هستن اگه باهاشون ارتباط برقرار کنین نیازی به اندیشه سازان نیست (چون یکی از مولفای اندیشه سازان همین آقای مصلایی هست. از طرفی باید اینم در نظر گرفت که خیلی سبز مولف سابقش رو گذاشت کنار من خودم کتابای خیلی سبز (تالیف نوکنده) رو داشتم ولی راستشو بخوای گذاشتمشون کنار. باز تصمیم با خودته.
    و اما در مورد اندیشه سازان. حقیقتش دقیق مشخص نشد که ماجرا چی بوده ولی پارسال توی تاپیک کنکور89 مفصل راجبش بحث شد حتی یکی از بچه ها آدرس سایت قدیمیه اندیشه سازان رو گذاشت و تونستیم بازش کنیم واقعا حیف این انتشارات . گفته میشه اونقدر این انتشارات کارش گرفت که رسما انتشارات دیگه تسلیم شده بودن . شاید فرهاد میثمی حس کرده بود برای کار فرهنگی اومده ولی الان تبدیل شده به یه انتشارات پردرآمد و پولساز واسه همین کشید کنار
    شواهد نشون میده که خود میثمی قصد داشته یه مدت بعد برگردونه انتشارات رو (اینکه تا چند سال پیش قرار داد بین مبتکران و اندیشه سازان به مدت محدود بود ولی الان قراردادش بدون محدودیت زمانی شده...)
    سرتو درد نیارم گروه گاج بعد از اندیشه سازان گاج شد وگرنه قبلش قدرت عرض اندام نداشت (نمیخوام بگم کتاباش خوب نیست ولی گاج کجا اندیشه سازان کجا...)
    من عاشق مقدمه های کتابای اندیشه سازانم واقعا قشنگ نوشته شده
    درود
    خیلی ممنونم از جواب های کاملتون و وقتی که میزارید.. اما صلاحیت "تشکر" کردن ندارم هنوز : دی
    باز جای شکرش باقیه که کتاب های بازرگانی، اناری و اون هندسه که اسمش یادم نیست هنوز منتشر میشه.. دکتر سبطی هم که جای خود داره، نشر دریافت داره حداکثر سعیش رو میکنه برای اندیشه سازانی دیگر شدن.

آقا یکی مردونگی کنه مقدمه های قدیمی اندیشه سازان که میگید "انگیزه میده" رو بزاره ("رو" و این حرفا رو دارید؟!) .. مردیم ما!

11. 3 کاربر از M0rrigan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    سوم تجربیم یه کتاب خوب واسه آموزش ریاضی3 میخواستم خیلی سبز گرفتم خیلی بی روحه اصلا کامل نیست این رمزینه چه جوریه؟ آموزشه؟
    راستی واسه آموزش فیزیک 3 چی خوبه؟ خیلی سبز دارم ولی بدون معلم فهمیدنش وقت گیره! معلمام واسه این دو تا درس خوب نیستن واسه همینم خودم باید بخونم!معلم خوبم کلا تو شهر ما نیست(یعنی اون جوری که من میخوام)
    یه سوال دیگه تابستون میخوام برم تهران. یه آموزشگاه خوب قیمتاش چه جوریه؟

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    سوم تجربیم یه کتاب خوب واسه آموزش ریاضی3 میخواستم خیلی سبز گرفتم خیلی بی روحه اصلا کامل نیست این رمزینه چه جوریه؟ آموزشه؟
    راستی واسه آموزش فیزیک 3 چی خوبه؟ خیلی سبز دارم ولی بدون معلم فهمیدنش وقت گیره! معلمام واسه این دو تا درس خوب نیستن واسه همینم خودم باید بخونم!معلم خوبم کلا تو شهر ما نیست(یعنی اون جوری که من میخوام)
    یه سوال دیگه تابستون میخوام برم تهران. یه آموزشگاه خوب قیمتاش چه جوریه؟
    در مورد فیزیک 3 اگه کاملا" توضیح می خوای رمزینه خوبه ولی تست اموزش اندیشه سازان و خیلی سبز عالین من خودم خیلی سبز میخونم ولی تو واسه اینکه برا امتحان نهایی داری میخونی رمزینه رو پیشنهاد میکنم خواستی برو سایتش یه ذره از کتاب رو دانلود کن ببین چه جوریاست تو قسمت کتابخونشه....

14. 2 کاربر از jekob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •