یکی بهم بهترین ترتبیب چیدن یه دفاع 4 نفره بطوری که بازیکنای گوشیه سرجاشون بمونن هی جاشونو با دفاع وسط عوض نکنن
یکی هم دفاع کرئن تک به تک با مدافع رو بهم یاد بده که بتونم راحت با تکل زدن توپو بگیرم با نزارم راحت از من رد شه مثلا با گرفتن l2
یکی بهم بهترین ترتبیب چیدن یه دفاع 4 نفره بطوری که بازیکنای گوشیه سرجاشون بمونن هی جاشونو با دفاع وسط عوض نکنن
یکی هم دفاع کرئن تک به تک با مدافع رو بهم یاد بده که بتونم راحت با تکل زدن توپو بگیرم با نزارم راحت از من رد شه مثلا با گرفتن l2
برای کسب نمره بالا چه نکاتی باید رعایت بشه ؟من چند تا نکته رو تجربه کردم اولا دقایق حضور بازیکن توی زمین خیلی مهمه(دقایق کمتر همراه با عملکرد مثبت =امتیاز بیشتر) دوم اینکه بازی 5 دقیقه ای با بازی 10 دقیقه ای امتیازش متفاوته .سوم اینکه پاس گل از زدن گل امتیازش بیشتره (اینو که بقال سر کوچه مون هم میدونست) چهارم حساسیت بازی و قرار گرفتن در مقابل تیمهای قوی و ضعیف در کسب نمره تاثیر داره .پنجم تعداد intercept ها یا همون توپ گیری از حریف .ششم تعداد پاسهای صحیح و لو ندادن توپ هفتم تکروی کمتر هشتم تک به تک کردن یار خودی با دروازه حریف (اینو مطمئن نیستم) نهم که برای مهاجم خیلی مهمه تعداد ضربات داخل چارچوب .
غیر از این موارد دیگه چه مواردی مهمه ؟
کلا یک برنامه pdf راهنما (با حجم حدود 600 مگ)برای این بازی منتشر شده که متاسفانه بدلیل پولی بودن امکان گرفتنش نیست .چند تا از کاربرانی که این pdf رو خریدن میگفتن در مورد نمره چیز زیادی گفته نشده .
یک سری توضیحاتی برای این موارد توی پک کونامی اومده اگه یک کم صبر کنی با تصویر مطالبو میذارم .البته اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره بگه اینا سوالات منم هست .
Last edited by 4039; 19-02-2009 at 23:55.
بازم ممنون ار بابت این عکسها ..........
البته اینارو من از ساکر 8 میدونم و یاد دارم ...
کهنه شده برای ما
.................................................. ....
البته به بازی هم بستگی داره و دروازه بان حریف .....
من 50 درصد ......یه مدلی یاد دارم اگه ببینی فر میخوری
........................................
Sony Ericsson ??!!! اینو ببینین و به sonyericcson بگین آفرین !؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 20-02-2009 at 00:03.
خب بسم الله .رو کن
هنوز صبرکن تا بقیه دوستان رو کنن...
مطمئن باش اگه ببینی فر میخوری ....مطمئن باش این طوری شو ندیدی ....
.................................................. ................................................
اینو ببینین و به sonyericcson بگین آفرین !؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوگل جان دیگه قرار نشد خسیس بشی ! آس پیک که نمیخای رو کنی .راستش یک رو کم کنی با خواهر زادم دارم که جدا تماشا داره. فقط بهت بگم توی این کرکری صحبت از مرگ و زندگیه .رو کن گوگل خسیس .
شوخی کردم بابا ......
جدی نگیر .....![]()
برای من که تا حالا مدافعین کناره و مدافعین وسط جاشون رو باهم عوض نکردن
ولی من میگم به مدافع کناره فلش عقب و جلو بده...مدافعین وسط هم فلش رو به عقب
برای نبردهای تک به تک هم بدون این که سرعت بگیری برو به سمت بازیکن و با جهت ها تعقیبش کن و وقتی کاملا نزدیکش شدی ضربدر رو بزن یا این که یکباره سرعت رو بزن
اینم چندتا چهره برای تیم Bayern Munich
دالنود:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ..............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم چندتا چهره از تیم Liverpool
دالنود:
.................................................. ..........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیراهن تیم ملی روسیه Russia 09-/11 GDB
دانلود :
.................................................. ....................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیراهن تیم ملی اکراین Ukraine 09/11
دانلود :
.................................................. ...........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Konami PES 2009 patch 1.30 + Kitserver 8.1.2
- Unninstall kitserverفکر کنم کرک پچ 1.3 هم اومد !!!!!
- Install official patch 1.30
- Download the update in Sistem Settings/ Download
- Replace pes2009.exe with crack 1.2 !
- Reinstall Kitserver.
When you go Online (Network) you will see you have version 1.00.03 - updated teams and also you have the kitserver.
Pro Evolution Soccer 2009 Update 1 30-ViTALiTY
من دانلود نکردم اما حجمش 47 مگابایت هستش ......حالا شما تست کنین ....
Patch ver. 1.30 corrects the following bugs:
1. Sometimes during Network play, the pass and go move didn't work.
2. When hitting long passes or shots from free kicks, players couldn't adjust the direction using L1 or R1.
Konami Digital Entertainment GmbH has announced the release of a free download containing all the moves within the January transfer window for PES 2009.
The download will be available as of today to users of PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD It's accessible via the game system settings and will bring all club sides' rosters in line with all the transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected according to their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.
The new team data follows an update released yesterday, which corrects small technical issues within PES 2009, including the importation of photo data. These downloads further demonstrate Konami's commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming months
دانلود :
......................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین ورژن نرم افزار کیت سرور Kitserver 8.1.2
دانلود :
...........................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sony ericcson
.................................................. .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by google_boy07; 20-02-2009 at 01:45.
نه منظورم قسمتیه که نوشته لیگ وکاپ میشه کاری کردکه برای بازی بعدی تمام بازیکنان ریکاوری بشن وقدرتشون برای هر بازی پر بشه ؟
منظورم این قسمته
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 20-02-2009 at 02:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)