تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 644 از 1126 اولاول ... 144544594634640641642643644645646647648654694744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام

دوستان من الان ترم 3 هستم و بنا به مشکلاتی 2 ترم قبل معدلم زیر 10 شد و فقط 4 واحد پاس کردم (مبانی کامپیوتر و تربیت بدنی)!

حالا میخواستم بدونم این سابقه ناجور برای این ترمم یا ترم های آینده مشکلی ایجاد نمیکنه؟

مورد دیگه اینکه چون در طول 1 ماه گذشته به اینترنت دسترسی نداشتم هنوز ثبت نام نکردم الان که میرم به منوی کاربر ==> ثبت نام اصلی میگه "کنترل شماره 61: ثبت نام در تاريخ 15/07/1391پايان يافته است" ولی یادمه ثبت نام تا آخر شهریور بود! حالا میتونم توی حذف/اضافه انتخاب واحد کنم؟ اصلا انتخاب واحد با ثبت نام فرق میکنه یا یکی هستن؟

با سپاس
    سلام دادا

چون تلاش بکنی من شرط میدم معدل کل شما روی 14 یا 15 بیاد.
    دور از انتظار نیست که جو پیام نور همیشه اینطوری هست که من کسی را میشناسم 4 ترم مشروط شده ولی وقتی فاغ التحصیل شد معدلش 14.5 شده ، فقط چیزی که هست شما برای اینکه گذشته را جبران بکنید باید بالتر از 15 واحد در هر ترم بردارید و تابستون ها هم 6 یا 4 واحد اسون که بدونی صد در صد قبول میشی برداری و سعی کن در طول ترم روزی 1 یا دوساعت کتاب ها را بخونی و زیر مطالب مهم خط بکشی تا برای امتحان فقط مطالب مهم را بخونی و شب امتحان برات سخت نباشه تا نمره عالی بگیری .اگر دیدی درسی سخت هست حتما راهنما بگیر تا کمک کار شما باشه.
    و چیزی که هست شما فکر بکنم 12 واحد بتونید بردارید در موقع حذف و اضافه //

و چون ورودی 90هستید فکر بکنم تا در 10 ترم باید درس شما تموم بشه ولی می تونید سنوات بگیرید تا دو ترم و ادامه درستون را بخونید / این کار مشروط به این هست که شما از معافی تحصیلی استفاده می کنید.
    وگرنه راحت میشه پاس کرد ، فعلا مشکلات دانشجو های پیام نور اینه یعنی این واحدها تموم میشه یا نه !خوده منم ترم اول بخاطر نادانی و اشنا نبودن به سیستم و دانشگاه پیام نور مشروط شدم !

بقول یکی رفقا اگر ترم اول مشروط نشی که پایه ات در پیام نور قوی نمیشه. !

و نکته اخر برای اینکه شما راهی که امدید را تموم کنید نباید در حین راه از راهی که شروع کردید پشیمان بشید ، چون جو پیام نور یکم نه خیلی زیاد اعصاب خورد کن هست با این سیستم اموزشی که داره و برای اینکه در این جو نباشی باید به این چیزا فکر نکنی وگرنه دوران تحصیل برات خیلی سخت میشه .
    چون امسال اول مهر خوده کارشناس خودمون بهم گفت 20 نفر از دانشجوا جدید ورودی 90 انصراف دادن و رفتن برای ازاد ، دلیلش هم اینه ازاد راحت تر از پیام نور هست.
    ولی خب چیزی که بزرگ ترها می گویند اینه : هیچ چیزی آسون و مجانی بدست نمی یاد در صورتی که واسه اش زحمت بکشی .
    شرمنده زیاد حرف زدم !
    والسلام
    Last edited by Hidden-Hunter; 07-10-2012 at 16:21.

2. 6 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای ثبت نام حضوری ارائه پرینت گواهی پذیرش اینترنتی الزامیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان مشمولین هم میتونن بعد از گذراندن یک ترم، توی گروه آموزشی خودشون(گروه انسانی) تغییر رشته بدن؟

اگر رشته مورد نظر توی یک واحدِ آموزشی دیگه باشه چی؟؟
    Last edited by Hossein_128; 07-10-2012 at 20:51.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

حضور در کلاسای پیام نور اجباریه؟ این درس خود خوان که میگن یعنی چی؟

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

دوستان مشمولین هم میتونن بعد از گذراندن یک ترم، توی گروه آموزشی خودشون(گروه انسانی) تغییر رشته بدن؟

اگر رشته مورد نظر توی یک واحدِ آموزشی دیگه باشه چی؟؟
    شما میتونید از دو طریق تغییر رشته بدید:
    1:معدلتون بالای 15 باشه و بیشتر از 12 واحد پاس کرده باشید.
    2:از تغییر رشته بند ج استفاده کنید.(تابستان دو تا از درس هایی که رشته ی مورد نظرتون داره رو امتحان میدید اگه هر دو رو بالاتر از 12 گرفتید برای ترم بعد به رشته ی مورد علاقه تون خواهید رفت)
    حضور در کلاسای پیام نور اجباریه؟
    حضور در کلاس های پیام نور اجباری نیست به جز دروس عملی.ولی من پیشنهاد میکنم که در کلاس ها شرکت کنید.

این درس خود خوان که میگن یعنی چی؟
    دروسی که براشون استاد تعیین نشه رو خودخوان میگن که اونا میان ترم ندارند و شهریه شون هم کمتره.

7. 3 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

من میخواستم ارشد شرکت کنم - گفتم اگه قبول شدم چون رشته منو فقط تهران داره میشه کلاسارو شرکت نکنم و فقط برم امتحان بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما میتونید از دو طریق تغییر رشته بدید:
    1:معدلتون بالای 15 باشه و بیشتر از 12 واحد پاس کرده باشید.
    2:از تغییر رشته بند ج استفاده کنید.(تابستان دو تا از درس هایی که رشته ی مورد نظرتون داره رو امتحان میدید اگه هر دو رو بالاتر از 12 گرفتید برای ترم بعد به رشته ی مورد علاقه تون خواهید رفت)
    خیلی ممنون

آزمون بند ج تستی هست یا تشریحی؟ این دو درس به انتخاب خودمونه؟

بعد رشته جدید رو باید مجدداً از ترم یک شروع کنیم؟؟
    Last edited by Hossein_128; 07-10-2012 at 23:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دادا

چون تلاش بکنی من شرط میدم معدل کل شما روی 14 یا 15 بیاد.
    دور از انتظار نیست که جو پیام نور همیشه اینطوری هست که من کسی را میشناسم 4 ترم مشروط شده ولی وقتی فاغ التحصیل شد معدلش 14.5 شده ، فقط چیزی که هست شما برای اینکه گذشته را جبران بکنید باید بالتر از 15 واحد در هر ترم بردارید و تابستون ها هم 6 یا 4 واحد اسون که بدونی صد در صد قبول میشی برداری و سعی کن در طول ترم روزی 1 یا دوساعت کتاب ها را بخونی و زیر مطالب مهم خط بکشی تا برای امتحان فقط مطالب مهم را بخونی و شب امتحان برات سخت نباشه تا نمره عالی بگیری .اگر دیدی درسی سخت هست حتما راهنما بگیر تا کمک کار شما باشه.
    و چیزی که هست شما فکر بکنم 12 واحد بتونید بردارید در موقع حذف و اضافه //

و چون ورودی 90هستید فکر بکنم تا در 10 ترم باید درس شما تموم بشه ولی می تونید سنوات بگیرید تا دو ترم و ادامه درستون را بخونید / این کار مشروط به این هست که شما از معافی تحصیلی استفاده می کنید.
    وگرنه راحت میشه پاس کرد ، فعلا مشکلات دانشجو های پیام نور اینه یعنی این واحدها تموم میشه یا نه !خوده منم ترم اول بخاطر نادانی و اشنا نبودن به سیستم و دانشگاه پیام نور مشروط شدم !

بقول یکی رفقا اگر ترم اول مشروط نشی که پایه ات در پیام نور قوی نمیشه. !

و نکته اخر برای اینکه شما راهی که امدید را تموم کنید نباید در حین راه از راهی که شروع کردید پشیمان بشید ، چون جو پیام نور یکم نه خیلی زیاد اعصاب خورد کن هست با این سیستم اموزشی که داره و برای اینکه در این جو نباشی باید به این چیزا فکر نکنی وگرنه دوران تحصیل برات خیلی سخت میشه .
    چون امسال اول مهر خوده کارشناس خودمون بهم گفت 20 نفر از دانشجوا جدید ورودی 90 انصراف دادن و رفتن برای ازاد ، دلیلش هم اینه ازاد راحت تر از پیام نور هست.
    ولی خب چیزی که بزرگ ترها می گویند اینه : هیچ چیزی آسون و مجانی بدست نمی یاد در صورتی که واسه اش زحمت بکشی .
    شرمنده زیاد حرف زدم !
    والسلام
    خیلی ممنون رفیق. واقعا کمک کردی

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من میخواستم ارشد شرکت کنم - گفتم اگه قبول شدم چون رشته منو فقط تهران داره میشه کلاسارو شرکت نکنم و فقط برم امتحان بدم
    هم میتونید دروس رو به صورت الکترونیکی بردارید ( تو خونه و اینترنتی ) هم میتونید محل آزمونتون رو تغییر بدین در هر شهرستانی که خواستین

12. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان 1 روز بیشتر باقی نمونده
    بنظرتون مهندسی میریت اجرایی بهتره یا مهندسی مدیریت پروژه؟
    با دلیل لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •