سلام دادا
چون تلاش بکنی من شرط میدم معدل کل شما روی 14 یا 15 بیاد.
دور از انتظار نیست که جو پیام نور همیشه اینطوری هست که من کسی را میشناسم 4 ترم مشروط شده ولی وقتی فاغ التحصیل شد معدلش 14.5 شده ، فقط چیزی که هست شما برای اینکه گذشته را جبران بکنید باید بالتر از 15 واحد در هر ترم بردارید و تابستون ها هم 6 یا 4 واحد اسون که بدونی صد در صد قبول میشی برداری و سعی کن در طول ترم روزی 1 یا دوساعت کتاب ها را بخونی و زیر مطالب مهم خط بکشی تا برای امتحان فقط مطالب مهم را بخونی و شب امتحان برات سخت نباشه تا نمره عالی بگیری .اگر دیدی درسی سخت هست حتما راهنما بگیر تا کمک کار شما باشه.
و چیزی که هست شما فکر بکنم 12 واحد بتونید بردارید در موقع حذف و اضافه //
و چون ورودی 90هستید فکر بکنم تا در 10 ترم باید درس شما تموم بشه ولی می تونید سنوات بگیرید تا دو ترم و ادامه درستون را بخونید / این کار مشروط به این هست که شما از معافی تحصیلی استفاده می کنید.
وگرنه راحت میشه پاس کرد ، فعلا مشکلات دانشجو های پیام نور اینه یعنی این واحدها تموم میشه یا نه !
.gif)
خوده منم ترم اول بخاطر نادانی و اشنا نبودن به سیستم و دانشگاه پیام نور مشروط شدم !
بقول یکی رفقا اگر ترم اول مشروط نشی که پایه ات در پیام نور قوی نمیشه. !
و نکته اخر برای اینکه شما راهی که امدید را تموم کنید نباید در حین راه از راهی که شروع کردید پشیمان بشید ، چون جو پیام نور یکم نه خیلی زیاد اعصاب خورد کن هست با این سیستم اموزشی که داره و برای اینکه در این جو نباشی باید به این چیزا فکر نکنی وگرنه دوران تحصیل برات خیلی سخت میشه .
چون امسال اول مهر خوده کارشناس خودمون بهم گفت 20 نفر از دانشجوا جدید ورودی 90 انصراف دادن و رفتن برای ازاد ، دلیلش هم اینه ازاد راحت تر از پیام نور هست.
ولی خب چیزی که بزرگ ترها می گویند اینه : هیچ چیزی آسون و مجانی بدست نمی یاد در صورتی که واسه اش زحمت بکشی .
شرمنده زیاد حرف زدم !
.gif)

والسلام