نظر تون در مورد xps 1640 دل چیه؟؟؟؟
نظر تون در مورد xps 1640 دل چیه؟؟؟؟
آره ... یک سیستم مجراست ولی خروجی هاش به سیستم های کنترلی دیگر وصل میشه که می تونه هر چیزی را کنترل کنه ... خودش یک سیستم کوچک هست![]()
اگر در مورد خود این لپ تاپ اطلاعات می خواهید ، درون این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند صفحه آخر مطرح شده است ولی بحث قیمت و گارانتی و مقایسه اینجا
کارت گرافیکی که در xps 1640 به کار رفته ati radeon 3670 است و مموری خودش 512
آیا این گرافیک از گرافیک geforce 8600 با مموری 256 که در xps 1530 به کار رفته بهتره؟؟؟؟؟؟
من یک مشکل با xps 1330 دارم و اونم اینه که زود داغ میکنه و دماش بعضی وقتا میره بالای 60 درجه
برای اینکه دماش در حین کار بیاد پایین باید چکار کنم
راه ها و راه حل های زیادی هست که میتونی استفاده کنی ، اگه دماش غیر عادی هست اولین کار مهم اینه که حتما باید دستگاه رو باز کنی تمیز کنی ، لپ تاپ ها هر 6 ماه یکبار باید باز بشن و گرد و خاک داخلش گرفته بشه و خیلی تاثیر گذاره ... میتونی فن بخری براش که به طول عمر دستگاه هم کمک میکنه ...
همیشه زیر دستگاهت چیزی بزار ارتفاعش بیاد بالا و اصلا روی فرش نزارش که هم داغ میکنه هم گرد و خاک رو میکشه به خودش ...
از 40 هزار تومن هست تا بالای 100 هزار تومن ...
اما به نظرم ارزش نداره آدم با لپ تاپ و این هزینه بخواد استفاده تلویزیون بکنه ...
از جناب رجیستر و جناب pami یک سوال داشتم
من شنیدم که صفحات خاصی در بازار به فروش می رسند که با نصب آنها بروی تمامی LCD ها می توان قابلیت لمسی را به آن افزود البته در مورد کیفیت قیمت و کارائی این تکنولوژی اطلاع چندانی ندارم آیا شما دراین زمینه اطلاعاتی دارین .
سلام 1537 کلوبی چیزی نداره . من می خام با این کانفیگ بخرم نظرتون چیه
Core2 6M 2.5 4096 DDR2 320+ SATA DVDRW 15.4" WXGA LED ATI 3450 1.5 Ex 100 2.5 V/H Poland
کسی خریده ؟ مشکل خاصی نداره؟ اگه کلوب داره معرفی کنید ممنون
خيلي عالي
جالب شد قضيه
نشننيده بودم
لينك يا مطلبي هست در اين رابطه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)