اردبیل هستم
شبها فقط می تونی با سرعت اسمی دانلود کنی
یعنی 128 بگیری با 14 دانلود می کنی
2مگ بگیری با 240 دانلود می کنی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اردبیل هستم
شبها فقط می تونی با سرعت اسمی دانلود کنی
یعنی 128 بگیری با 14 دانلود می کنی
2مگ بگیری با 240 دانلود می کنی
سلام همشهری . من مرکز مخابراتی رجایی هستم . والا من که اصلا راضی نیستم !! همش قطع . همین الان حدود 1 ساعت قطع بودسرعت هم روزانه خوبه . ولی شبا سرعت میشه 20-30
من دیشب کلا 300 مگ دانلود کردم
10 روز مونده به دورم اگه تو این 10 روز وضعش درست شد تمدید میکنم . وگرنه 1 لحظه نمیمونم
![]()
سلام.امشب یه فایل 2گیگ رو میزارم رو دانلود ببینم چی میشه.من مرکز آزادی هستم ولی حدوده 5 روزه که اومدم آسیاتک قطعی نداشتم.فردا خبرشو میگم.راستی اگه سرویسمو 1mb کنم تاثیری تو سرعت دانلود روزانه و شبانه داره ؟ یا همشون رو یه سرویس بسته میشن؟
سلام
منم اهوازم مرکزرجایی
حدودیک ماهی میشه افتضاح شده.پینگ که میگیرم یکی درمیونtime outداره
اره یه دوست دیگه هم دارم . اونم مرکز آزادی . اونم میگه اصلا قطعی ندارم !!
آره دوست عزیز مال منم همینطور !! شما هم قطعی زیاد دارید ؟! چراغ لینک مودمتون مدام خاموش میشه ؟! فکر کنم مال همین مرکز رجایی باشهولی من شاتل که بودم اصلا قطعی نداشتم . فکر کنم تجهیزات آسیاتک توی مرکز رجایی مزخرف !!
![]()
امشب یعنی درحد فاجعست 10 تا فایل با هم گذاشتم روی هم 25 K داره میگیره!!!
![]()
Last edited by timemachine2029; 30-04-2012 at 01:08.
من پیش بینی این روز رو می کردم
شرکت یوزر اضافه کرد پهنای باند کم اورده
الان این نت 2 مگ من:
زنگ زدم گفت ترافیک بالا رفته.
سرعت به شدت افت کرده !!!
سرویس 2 مگ : کیمیا !
سرعت ماکزیمم رو 30 می چرخه .
دقیقا برای منم به همین صورته
فکر می کنم شیر شده باشه بین 8 نفر
جمعی از مشترکای لایـــــزر یکی از خصوصیاتشون این بود دانلود زیاد می کردند و شاید خود من نوسان دانلود شبانه حدود 100 مگ می شد و بسته به سرعتی که داشتی حداقل خیالت راحت بود که دانلود شبت درسته !
از اونجایی که بچه های لایزر بد عادت شدن که هر شب راس ساعت گذاشتن و دانلود درسته و مثل الان من بی خیال دان شبانه نمی شدن اینا یهو کمبود آوردن ! اگر به همین منوال باشه واقعا سخته تحمل این قضیه !
ولی نباید زود قضاوت کرد !
Maybe بهتر بشه !
Last edited by moh69ali; 30-04-2012 at 04:57.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)