دوستان چند وقته که وقتی میخوام با هر کدوم از ایدیهام وارد چت روم بشم پیغام This request was refused میاد و نمی تونم وارد روم بشم.
گاهی هم پیغام Signing in to Chat took longer that expected.Please try again later. میاد.
چیکار کنم برای رفع مشکل؟
دوستان چند وقته که وقتی میخوام با هر کدوم از ایدیهام وارد چت روم بشم پیغام This request was refused میاد و نمی تونم وارد روم بشم.
گاهی هم پیغام Signing in to Chat took longer that expected.Please try again later. میاد.
چیکار کنم برای رفع مشکل؟
از قانونی بودن سن خودتون تو اطلاعات وارد شده در یاهو مسنجر مطمئن هستید؟
این مشکل گاها برای سرورهای یاهو پیش میاد که البته با تعویض نسخه یاهو مسنجر هم حل نمیشه
پیشنهاد میشه از یاهو مسنجر 10 و 11 استفاده کنید
همچین سرعت اینترنت شما و IP شما هم بر این مشکل میتونه تاثیر گذر باشه ( از وی || پی // ان استفاده کنید و یا اتصال خودتون رو به شبکه اینترنت با شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی دیگری تست کنید)
چندین روزه نمیتونم برم تو چت روم اسیا .
ایا شما هم این مشکلو با یاهو مسنجر دارید؟
لطفا راهنمایی کنید.
ویندوز عوض کنم؟
ویروسی شدم یعنی؟
سلام دوستان
چندین روزه(2 هفته) که نمیتونم تو یاهو لاگین شم.یعنی اروری میده که میگه یوزر پس مشکل داره و من با چندین یوزر و پس امتحان کردم ولی نمیشه و مطمئنم که یوزر پسم درسته.
از یاه مسنجر 10 تا 7 به ترتیب از بالا به پایین تست کردم نشده.اینم عکس ارور تو یاهو 7:
تو یاهو 10 هم ارور میداد که باید ترابل شات میکردی.در هر صورت نمیتونم کانکت شم.
از تو سایت خود یاهو هو نمیتومن نمیدونم چرا.تو قسمت مسنجر که میرم صفحه لود نمیشه!!!!!
مشکل سرعت اینترنت هم ندارم( 512 KbPS).
ممنون میشم جوابمو بدین...
سلام.
شما کوکیهات رو Remove کن.
ممکن هم هست که از ISP باشه.
Last edited by Amir Varasteh; 21-12-2010 at 22:18.
از تو IE پاک کنم کوکی هارو؟
اگه از ISP باشه تکلیف چیه؟
فک نکنم.من از مخابرات ADSL دارم و بقیه دوستامم همینطور ولی اونا مشکل ندارن!
نخیر مشکلی نیست
مشکل ممکنه از ISP شما باشه
هرموقع وصل میشه به یاهو این پیام میاد چکار کنم این پیام پدر پدر پدر سوخته نیاد .
![]()
برنامه ای هست که بشه واقعا وبکم دیگران دید میخام واسه رفیقم چک کنم
یه خورده بهش شک کردم
کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)