سیمس 4 قرار نیست بیاد ؟
سیمس 4 قرار نیست بیاد ؟
سیلم سال نو همگی مبارک باشه
دوستان لیست کامل استاف ها و اکسپرشن پک ها رو کسی میتونه لطف کنه برای من قرار بده یه سریشو دارم میخوام برم دنبال دنلود باقیش !!! (یا بدم برام دنلود کنه دی![]()
The Sims 3 World Adventuresسیلم سال نو همگی مبارک باشه
دوستان لیست کامل استاف ها و اکسپرشن پک ها رو کسی میتونه لطف کنه برای من قرار بده یه سریشو دارم میخوام برم دنبال دنلود باقیش !!! (یا بدم برام دنلود کنه دی
The Sims 3 High-End Loft Stuff
The Sims 3 Ambitions
The Sims 3 Fast Lane Stuff
The Sims 3 Late Night
The Sims 3 Outdoor Living Stuff
The Sims 3 Generations
The Sims 3 Town Life
The Sims 3 Pets
The Sims 3 Master Suite
The Sims 3 ShowTime
The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats
The Sims 3 Diesel
The Sims 3 SuperNatural
3 The Sims 3 Seasons
The Sims 3 70s 80s and 90s Stuff
The Sims 3 University life
سال 2014 قراره بیاد.سیمس 4 قرار نیست بیاد ؟
Last edited by رضا جنگنده; 25-03-2013 at 22:21.
دوستان من یه مشکل جدید دارم
تا پک پتز رو نصب کردم بدونه مشکل نصب شد !!
البته تو نصب جهان گردی اون آخر که میگه دستک 1 رو بده هر کاریش کردم قبول نکرد با این که فایل بود رو دیسک یه فایل read me میخواست منم مال سمیز اصلی رو به خوردش دادم
الان مشکلم اینه موقعی که میرم داخل شهر تمام نقشه هام سفیده و هیچی تقریبا نشون نمیده !!!!
تو خونه مشکلی نداره میشه بازی کرد
البته یه مدت حدود 2 ساعت که بازی میکنی فورس کلوز میده شوت میکنه بیرون انگار رو ویندوز 8 مشکل چیه ؟؟؟؟![]()
بازم سلام دوستان من به یه مشکلی خوردم من 2 تا اسب داشتم 1 گربه کم بیش به همشونم میرسیدم همچی رو به راه بود که یه زنی از خدا بی خبر مثل عجل نازل شد هر 3 تاشون رو گرفت گفت از سمت دولته !!!
حریان چی بید ؟؟؟؟![]()
من حیوون تا حالا بزرگ نکردم.بازم سلام دوستان من به یه مشکلی خوردم من 2 تا اسب داشتم 1 گربه کم بیش به همشونم میرسیدم همچی رو به راه بود که یه زنی از خدا بی خبر مثل عجل نازل شد هر 3 تاشون رو گرفت گفت از سمت دولته !!!
حریان چی بید ؟؟؟؟
ولی اتفاق جالبی بود.
تو کدوم شهر اتفاق افتاد؟
قبضا رو به موقع پرداخت می کردین؟
حیوونا رو از کجا اوردین؟
تا حالا درسری درست کرده بودن؟
یه سر برین مرکز شهر ببینین چه خبره.
چیز دیگه ای زنه نگفت؟
اسم شهر رو نمیدونم همونی که یه جایی برای اموزش پرش برای اسب ها داره خیلی بزرگ و خلی هم قشنگه تو تیپ مایه شهر اول یه جورایی
همش رو پرداخت میکردیم (خودمو خواهرم با هم بازی میکنیم دی: البته اگه بزاره)
مرکز شهر کدوم بید ؟ منظورت شهرداریشونه ؟
نه تنها حرفی که میزد این بود که شما نمیتونید درست تربیتشون کنید و هر 3 شون رو برد !!!
نه بابا از خونه بیرون نمی رفتن !!
خوب تو پک پتز دیگه میشه ساختشون 1 گربه یه اسب رو خودم ساختم 1 دونه از اسب ها رم داشتم خونه یکی رو بالا میکشیدم دیدم خشکله نگهش داشتم
راستی یه سوال راهی هست که بعضی از زمین ها که تا یه درصدیش میشه ساخت و ساز کرد رو 100% ساخت ؟ نه این که کلش رو خونه کنی ها میخوام هر جایه اون زمین بتونم چیزی بزارم
Last edited by iilliya; 27-03-2013 at 22:22.
فک کنم منظورتون همون شهریه که پتز اضافه می کنه.اسم شهر رو نمیدونم همونی که یه جایی برای اموزش پرش برای اسب ها داره خیلی بزرگ و خلی هم قشنگه تو تیپ مایه شهر اول یه جورایی
همش رو پرداخت میکردیم (خودمو خواهرم با هم بازی میکنیم دی: البته اگه بزاره )
مرکز شهر کدوم بید ؟ منظورت شهرداریشونه ؟
نه تنها حرفی که میزد این بود که شما نمیتونید درست تربیتشون کنید و هر 3 شون رو برد !!!
نه بابا از خونه بیرون نمی رفتن !!
خوب تو پک پتز دیگه میشه ساختشون 1 گربه یه اسب رو خودم ساختم 1 دونه از اسب ها رم داشتم خونه یکی رو بالا میکشیدم دیدم خشکله نگهش داشتم
راستی یه سوال راهی هست که بعضی از زمین ها که تا یه درصدیش میشه ساخت و ساز کرد رو 100% ساخت ؟ نه این که کلش رو خونه کنی ها میخوام هر جایه اون زمین بتونم چیزی بزارم
آره منظورم شهرداریه.
تربیت حیوونا تو بازی برا سگ و گربه شامل مهارت شکار می شه و برا اسب مهارت دو و پرش می شه.دیگه می مونه آب غذا دادن و حرف زدن باهاشون واینا.
شاید به خاطر کمبود تو موردایی که گفتم بوده.
این سوال آخریتون هم نفهمیدم لطفا بیشتر توضیح بدین یا یه عکس بزارین.
راستی زامبیا فقط شبایی که ماه کامله می یان؟اولش فقط وقتی ماه کامل بود سر کلشون پیدا می شد ولی الان همیشه هستن.شاید یه باگی چیزیه.
تو سیو قبلیم هم همین جور شد.همیشه بودن.یه شب هم پنج شیشتاشون اومدن تو حیات خونم و یه ضبط هم اوردن و گذاشتن اون وسط و آهنگ گذاشتن و شروع کردن رقصیدن!!!!!!![]()
[QUOTE=Maggy_P;5505618]به دلیل مشکلات این چنینی آپلودش میکنم توی سایت :[/QUO
این برنامه ی سیمزه؟باید سیمز قبلی رو uninstallکنیم؟
![]()
[QUOTE=baran_2008;7555143]؟؟؟
Last edited by رضا جنگنده; 28-03-2013 at 19:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)