سلام...
کسپر 2010 رو آپدیت کردم ، اینجوری شد :
2 ، 3 بار هم پاک و دوباره نصب کردم ، اما به هیچ وجه اجازه نمیده از کی و تریال ریست استفاده کنم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
سلام...
کسپر 2010 رو آپدیت کردم ، اینجوری شد :
2 ، 3 بار هم پاک و دوباره نصب کردم ، اما به هیچ وجه اجازه نمیده از کی و تریال ریست استفاده کنم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
با سلام دوستان گرامي
من كاسپر kis 2010 ورن 9.0.736 را دارم كه تازه نصب كرده ام دو يا سه بار هم آپديت شد با حجم معمول خودش ( 1 تا 2 مگ) آخرين آپديت سال 2009 نيز 2009/12/29 بوده است .در تاريخ 2010/01/01 ديتابيس را out of date زد و كاسپر نارنجي شد . من نيز شروع به آپديت كردم ولي در كمال تعجب حجم آپديت بسيار بالا بود يعني مجموعا بالاي 100 تا 120 مگدانلود كرد و ديتا بيس up to date شد و تاريخ ديتا بيس 2010/01/01 شد . مي خواهم بدونم آيا اين فقط مشكل بنده بوده يا كس ديگري نيز چنين مشكلي داشته . حالا من اينتر نت پر سرعت دارم اگه بخاد اينطور بشه ديال آپي ها كه بيچاره اند.
البته لازمه بگم كه اين حجم در سه نوبت متوالي به فاصله 7 تا 8 ساعت دانلود شده . بار اول 20 مگ (11 درصد) بار دوم 30 مگ(حدود 30 درصد) و بار سوم بالاي 65 مگ تا به 100 درصد رسيد.
لينكها را چك كردم و سالم هستند ولي چون كمپاني McAfee ايران را تحريم كرده IPهاي ايران اجازه دانلود از سايت McAfee را ندارند.بهمين دليل من براي شما آن 2 برنامه را دانلود و در سايت زير آپلود كردم.از لينكهاي زير دانلود نماييد:
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما در حاليكه به اينترنت متصل نيستيد كد زير را در جاي خالي Activate Commercial License وارد كرده و دكمه Next را بزنيد.زمانيكه كاسپر نتونه به سرور خود در اينترنت وصل بشه يك صفحه جديد باز ميشه كه شما ميتونيد با استفاده از دكمه Browse كليد موردنظر خود را وارد كنيد.اينهم سريال:
4UCJ4-W69VQ-76GS7-VYZQA
اين مشكل شما نيست.ظاهرا براي همه دوستان به اين صورت بوده.الان حجم پوشه آپديت كاسپر در سيستم من چيزي در حدود 130MB شده.
سلام ....
یه سوال داشتم !
من فلشم رو به سیستم وصل کردم و توش 3 تا ویروس داشت ..
بعد از پاک کردن ویروس ها سیستم ری استارت شد و وقتی دو باره فلش رو به سیستم زدم توش هیچ فایلی نبود درحالی که 2.5 گیگش پره ! و جالب اینجاست که وقتی با کسپر اسکن میکنم 62 تا فایل رو اسکن میکنه ! ولی هیچی توش نیست !
فلش رو به پلیر خانگی وصل کردم و همه ی فایل هارو می خوند ... باید چیکار کنم ؟! اطلاعات برمیگرده ؟!
ممنونم ..........![]()
سلام دوستان
حدود 2 هفته است که نتونستم برنامه رو به روز کنم وقتی میذارم آپدیت بشه مقداری فایل میگیره و بعد درصد دوباره صفر میشه و از اول شروع میکنه به آپدیت
(ورژن 9.0.0.459)
لطفا راهنمایی کنید
فايلهاي شما مخفي يا hidden شده اند.شما وقتي وارد فلش مموري خود شديد از منوي Tools گزينه Folder Options... را انتخاب كنيد.سپس مطابق شكل زير از منوي View عمل كنيد و كليه پنجره ها را Apply و Ok كنيد:
تنظيمات آپديت را در بخش Settings چك كنيد و در صورت امكان تصويري از بخش تنظيمات مربوط به آپديت قرار بديد.
آپدیت آفلاین آنتی ویروس Kaspersky نسخه ی 2010 تاريخ 2010.01.01
راهنماي انجام آپديت آفلاين را در تصوير زير مشاهده ميكنيد:
دانلود:
پسورد:
ممنون دوست عزیز خیلی خیلی لطف کردی واقعا یه تشکر کم بود
تونستم نصب کنم ولی متاسفانه یه چیزی هست که از اینترنتم استفاده میکنه و حجم رو مصرف میکنه
هر برنامه ای رو چک میکنم نمیفهمم کدوم برنامه هستش
فکر کنم kaspersky یه همچین امکانی داره که نشون بده کدوم برنامه داره استفاده میکنه
اگه میشه راهنماییم کنید
بازم ممنون![]()
خواهش ميكنم.قابلي نداشت.شما مطابق شكل زير عمل كنيد و ترافيك مصرفي توسط برنامه هاي نصب شده در سيستم خود را مشاهده نماييد:
![]()
سلام
من پهنای باند ادسلم دیروز تموم شد :((
امروز که با دایال اپ کانکت شدم دیدم سرعت به طرز عجیبی پایینه
پس کاسپر اسکی اینترنت سکوریتی 2010 بازداشت و این مورد رو اعتراف کرد در حالی که آپدیت از زمان نصب روی منیوال بود
و همونطور که میدونید 8.5 مگ بره دایال اپ خیلی زیاده
چطور میشه جلوی استفاده رو گرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)