اونجایی که شماره صفحه رو می خوای بدی تا پرینت کنه یه چیز نوشته که با این جمله شروع میشه
بخونی متوجه میشیpage number and/or page ranges separated by commas...
مثلاً اگه بنویسی p2s3-p5s3
یعنی سکشن سوم از صفحه دوم تا پنجم
اونجایی که شماره صفحه رو می خوای بدی تا پرینت کنه یه چیز نوشته که با این جمله شروع میشه
بخونی متوجه میشیpage number and/or page ranges separated by commas...
مثلاً اگه بنویسی p2s3-p5s3
یعنی سکشن سوم از صفحه دوم تا پنجم
اگر جدول داری که Sort اش کن
اگر هم نداری جدول اش کن با ببرش توی اکسل (البته یه پیشنهاده)
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
به احتمال زیاد ربطی به آفیس نداره
ویندوزت به درستی در قسمت Non - Unicode فارسی ساز نشده
دیگه خسته شدم تا بعد...![]()
توی word ptione من اون گزینه numeral که برای فارسی کردن اعدداد هست نیست..دلیلش چیه؟ مشکل کجاست؟
بعد گزینه tight to left هم نیست و کلا
هر چی تب هم درست میکنم همه مبره توی حاشه ایجاد میشه..دلیلش چیه
130 تا مرجع نوشتم . اگه بخوام تک تک سطرها رو ببرم تو جدول خیلی مشکل میشه. دوست عزیز به نظرتون راهی هست که خودش هر کدوم از شماره ها و مراجع رو داخل جدول بذاره؟اگر جدول داری که Sort اش کن
اگر هم نداری جدول اش کن با ببرش توی اکسل (البته یه پیشنهاده)
خب این صفحه دوم تا پنجم صفحاتی هستند که پایین صفحه شماره صفحه 1 ، 2، ....خوردند (یعنی شماره صفحه عددی)
یا اینکه صفحاتی هستند که فایل ورد اون پایین سمت چپ نوشته 1 ، 2، ....
روی کدوم از این حالت ها باید نگاه کنیم و اون جمله را بنویسیم
2- کلاً چطور باید بفهمیم که در یک فایل سکشن به کار رفته است یعنی هر وقت می خواهیم پرینت بفرستیم باید تک تک فوترهای اون صفحاتی رو که می خواهیم پرینت گرفته شود) چک کنیم
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
راهی نیست که بشه به صورت اتوماتیک با کم و زیاد کردن صفحات سکشن ها بهم نریزد ؟؟
وقتی یک متن رو نوشتم که خط کرسی هست که متن روش هست فرمول یه کمی بالاتر قرار می گیرد و متن کمی پایین تر البته بعضی اوقات و بیشتر هم در مواقعی اتفاق می افتد که فرمول از کجایی کپی و در جای دیگر پیست شود
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
سلام جوابش پیدا شد گفتم برای راهنمایی باقی دوستان اگر خدای نکردهچنین مشکلی داشتند جواب بگذارم
این مشکل به خاطر این است که
متن Hidden شده است
برای همین اگر علامت پیدا و پنهان فعال باشد متن پیداست اما زیرش نقطه چین است ولی اگر اون علامت غیرفعال باشد اصلا متن فوق پیدا نیست
برای اینکه متن از حالت هیدن هم در بیاید باید
اون متن را انتخاب کرده و از سربرگ Home و تب font قسمت effect ها گزینه hidden رو غیرفعال کنید
حالا فقط کلیدمیانبرش رو نمی دونم که چه کلیدی موقع تایپ زدم که این طور شده
اگه پیدا کردم براتون می ذارم
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
سلام
دو تا سوال جدید بپرسم
1- اگر خواستیم مثلاً کل صفحات را انتخاب کنیم برای حالا مثلاً تغییر فونت و یا تغییر فاصله سطرها
اما نمی خواهیم صفحه اول یا چند صفحه اول انتخاب بشود
سریعترین راه برای این کار چیه ترفندی یا راه حلی داره
2- برای مواقعی که می گویند مثلاً تیتر اون صفحه از بالا 6 سانت فاصله داشته متن اون از بالا 12 سانت
چطور باید این فاصله ها را بدست آورد
سلام
میشه بیشتر توضیح بدی
ویندوز 7 رو تازه نصب کردم
از قسمت نصب زبان ها تنظیمات رو هم روی persian گذاشتم اما حل نشد
دوستان من هم دقیقا همین مشکل رو دارم....
کسی راه حلی برای این موضوع داره!!؟ حتی چندبار پاک کردم و دوباره نصب کردم،باز هم این مشکل باقی بود.
حتی با ورد 2007 هم همین مشکل رو دارم!
ویندوزم هم 7 هستش....
گشتم جایی نبود.اما راهشو پیدا کردم.
مال یک نرم افزار تبدیل pdf بود که add-ins اون نرم افزار را از word پاک کردم درست شد.
ممنون دوست عزیز؛
آره درسته، من هم add-ins برنامه PDF Grabber رو حذف کردم درست شد!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)