ایستگاه قطار عجب شیر ساعت 5 صبح.
ISO740
F 2.8
1/33sec
NOKIA n8
به غیر از بریدن قسمتی از تصویر و کمی نویز گیری هیچ ادیت دیگه ای انجام نشده.
![]()
ایستگاه قطار عجب شیر ساعت 5 صبح.
ISO740
F 2.8
1/33sec
NOKIA n8
به غیر از بریدن قسمتی از تصویر و کمی نویز گیری هیچ ادیت دیگه ای انجام نشده.
![]()
Last edited by *Alucard*; 23-02-2012 at 00:05.
زیاد خوب نیست ولی قشنگ.
کوه های اطراف دانشگاههمون با موبایل گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :
sony hx100
![]()
عکس های دوستان عالیه دمتون گرم
عکسی دیگر با سونی hx100v و با زوم 30x و بدون استفاده از سه پایه.
Last edited by knight110; 22-02-2012 at 23:24.
امروز در یک هوای عالی که همراه با باد نیز بود به سراغ یارهمیشگی ام دریا رفتم. دریایی مواج که در خود پذیرای کشتی های بسیاری بود. تعدادی هم عکس گرفتم که به مرور ارسال خواهم کرد.
چه نعمتی است این دریا. جای همه شما عزیزان به خصوص دوستان برفی در نقاط برف خیز کشور خالی.
چون باد می وزید در برخی از عکس ها نتوانستم خوب کادر بندی کنم و خط افق اریب شده است.
Last edited by knight110; 23-02-2012 at 12:31.
ممنون
حق با شماست ولی اونم همین جور وای نساده بود که من برم هی از زاویه های مختلف ازش عکس بگیرم
من توی خونه بودم یهو داداشم از توی بالکن صدام زد گفت یه عنکبوت دیده منم سریع دوربینو برداشتم رفتم بالا دیدم عنکبوته نیست یه کم همون جا وایسادم بعد این عنکبوت خوشکل از اون زیر میرا پیداش شد منم سریع چند تا عکس ازش گرفتم دوباره رفت همون جا دیگه ندیدمش
Last edited by a.g g.a; 23-02-2012 at 16:12.
سلام
عکس قشنگیه چند نکته به ذهنم رسید میگم:
به عکس نظرم کمی تاریکه;
در مورد کادربندی سمت چپ تصویر سنگین شده و به جاش سمت راست خالیه;
با توجه به این که روی پرنده به سمت چپه بهتر بود سمت راست عکس قرار داشته باشه تا کادر در امتداد نگاه اون ادامه داشته باشه;
کلا به نظر من بهتره برای عکس های این طوری که یک سوژه اصلی دارن سوژه اصلی رو سمت راست کادر و در نقطه ی طلایی قرار داد(چون چشم از سمت چپ وارد کادر میشه بهتره سوژه سمت راست باشه)حالا نمی دونم تا چه حد درست باشه(نمیشه روش کلی پیدا کرد ولی اکثرا این طوری بهتر جواب میده);
ببخشید خیلی حرف زدم
Last edited by a.g g.a; 23-02-2012 at 16:44.
دوست گرامی.
سپاس . استفاده کردم.
اما در مورد این عکس چند نکته را باید بیان کنم. این عکس در شرایط خیلی دشواری گرفته شد. اول این که باد نسبتا شدیدی از سمت دریا به ساحل می وزید به گونه ای که گشودن چشم بسیار سخت بود. دیگر این که تقریبا حوالی ظهر بود و زمانی که خورشید متمایل به خودم که باعث شد عکس کمی تیره شود. دیگر این که این نوع از مرغ دریایی بسیار پر تحرک است. حال با توجه به این شرایط و گرفتن این عکس با زوم 30x کادربندی بسیار سخت و شوار بود. فقط هدفم گرفتن عکس از این سوژه بود. البته می شود با فتو شاپ تغییراتی در شفافیت عکس داد اما مایل بودم که عکس بدون هیچگونه ویرایشی ارائه گردد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)