منم نگفتم شاتل خوبه.منظورم به اندیشه بود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم نگفتم شاتل خوبه.منظورم به اندیشه بود
دوستان با باز كردن بعضي از سايت هاي مشكل دارن..؟ مثلا يه سايت رو تو يه تايمي مي تونن باز كنن
ولي بعد نميشه وارد سايت شد..
اين مشكل رو دارن..؟
دوستان این درسته که اندیشه از یکشنبه قیمتاشو کاهش میده؟من یکشنبه میخوام واسه یکی از دوستام اشتراک بگیرم.آیا کاهش قیمت بهش تعلق میگیره؟
Last edited by armin_punisher6; 10-09-2010 at 08:58.
خیلی ساده میدونم چون تو دهکده ساحلی خونه دارم(مال بابامه) و میخواستم براش adsl بگیرم
در مورد اینکه کیا دارن تو رشت کار میکنن:
1- فن آوا
2- پارس ان لاین
3- شاتل
4- پیشگامان
5- اسیاتک
6- داده گستر
7- عصر انتقال داده ها
بهر حال من قصدم کل کل نیست برای همین فرمایشات شما راجع به ایستگاه فضایی از نظر من جواب نداره.
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
اگه بد قولی نکنن اره
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
من که بر نخوردم بقیه خودشون میان میگن
راستی بچه ها اندیشه از خمام به خواچکین هم سرویس میده؟سرعتاش چطوره؟
محض اطلاع دوستان باید بگم که پارس تو انزلی هم راه افتاده لیست قیمت هاشم دارم
بابا تو که وضعت خیلی خوبه که Mailer جان عزیز ، خب خودت چرا یه ISP نمی زنی تا حال همه این ISP ها رو بگیری
باور کن بچه های این فروم اینقدر بهت علاقه دارن کلی ازت حمایت می کنن ، راستی در مورد این شرکتها فکر می کنی به غیر از 3 شرکت اندیشه ، شاتل و پارس بقیشون 100 تا کاربر دارن ؟
منم باور کن نمی خوام کل کل کنم ولی دیشب یه کاری ازت خواستم انجام ندادیا !!!!!!
تو همین صفحه تست سرعت یکی از کاربراتونو ببین بعد می گی من دارم حرف غیر منطقی می زنم
Last edited by baran1059; 10-09-2010 at 11:31. دليل: 1
لطفا قیمت سرویساشو بگین.
نام گذاری پکیج هاش خیلی افتضاحه نمیدونم 128/یا 256 یا بیشتر ولی از روی قیمتش میشه فهمید
EP1-5C 5GB 1 mahe 19.900
EP1-5C 15GB 3 mahe mahi 193.00
دم دستم اسکنر ندارم ولی اسکن می کنم قرار میدم
شرمنده
ایران - گیلان - رشت - اندیشه - 512 خط 5 مرکز میرزا کوچک
البته کمتر از حدش نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)