با سلام
يكي از آشنايان دوربيني تا 200 تومان ميخواهد با اين مشخصات:
براي كارهاي خانوادگي
مجهز به لبخند ياب وچهره ياب وامكاناتي از اين دست
قابليت فيلمبرداري نسبتا خوبي هم داشته باشد
اساتيد گرامي راهنمايي بفرمايند
با سلام
يكي از آشنايان دوربيني تا 200 تومان ميخواهد با اين مشخصات:
براي كارهاي خانوادگي
مجهز به لبخند ياب وچهره ياب وامكاناتي از اين دست
قابليت فيلمبرداري نسبتا خوبي هم داشته باشد
اساتيد گرامي راهنمايي بفرمايند
سلام دوست من
Ixy210
را بهتون توصیه میکنم
برای کار های خانوادگی خیلی مناسب است و مخصوصا فیلم برداری خوبی داره (HD)
اما خوب باید یکم بیشتر هزینه کنید بابت لوازم جانبیش و به نظرمن ارزشش را داره .![]()
Panasonic updates firmware for DMC-LX3, DMC-TZ7 and DMC-TZ6
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
elsin جان قسمت مشاوره برای خرید دوربین در این پست کدوم قسمت هست؟![]()
سلام به همگی دوستان . چند روزه که دارم تو سایتهای مختلف مدلهای دوربین رو چک میکنم تا ببینم چه مدلی را با توجه به کیفیت نسبتا مناسب با در نظر گرفتن قیمت تهیه کنم . دوربین کنن اس ایکس 210 رو انتخاب کردم و فوجی اچ اس 10 و فوجی اس 200 . اما قیمتوشن تو رنج 400 به بالا هست میخواستم یه خورده پایینتر باشه رفتم سراغ نیکون ال 110 و فوجی اس 2800 و اس 1800 . اگر دوستان در مورد این دوربینها اطلاعایت دارن خواهش میکنم به من کمک نن تا یه انتخاب مناسب داشته باشم
سلام دوست عزیز
شما نیازتون را بفرمایید . چون انتخاب هاتون تناقض داره .
اما تو همشون سوپر زوم بودن مشترک میزنه . اگر فقط این ملاکتون باشه . sx210 به قیمت 350 فکر کنم خوب باشه .
و اگه نمیتونید sx200 به قیمت 310 تومان , .![]()
سلام دوستان اين كه مثلا تو مشخصات برد فلاش دوربين ها مثلا مينويسه3m يا 5m يا 9m دقيقا از لحاظ مساحتي كه روشن ميكنن يعني چي??
و سوال دومم اينكه فرق فلاش هاي خارجي چيه مثلا ميگن fz100 برد فلشش 9.5 متره و فلاش خارجي هم ميخوره اين فلاش خارجي چيكار ميكنه و كاربردش كجاست
سوال سوم اينكه چقدر ديگه تقريبا طول ميكشه fz100 بياد تو ايران
ممنونم از دوست عزیزم mm45 . حق با شماست باید بیشتر توضیح میدادم . راستش اول میخواستم در حد همون 400 یا تو همون حول و حوش هزینه کنم اما بعدش پشیمون شدم و الان ترجیح میدم تو رنج 230 تا 280 هزینه کنم . 3مدل رو انتخاب کردم فوجی اس 1800 و فوجی 2500اچ دی و 2000اچ دی . شنیدم مدل 2800 اچ دی هم اومده . اینها تقریبا تو یه رنج قیمت هستند اما ظاهرا هر کدومشون یه ایرادات و یه محاسنی داره . نظرات دوستان رو که میخوندم میگفتن صدای موترو زوم موقع فیلم برداری تو 2500 خیلی اذیت میکنه ولی 2000 اینطوری نیست . از نظر کیفیت میگفتم عکس 2500 بهتره . خلاصه کلی نظرهای مختلف هست . حالا به نظر شما من اگر بخوام دوربینی داشته باشم که کیفیت عکس خوبی داشته باشه و فیلمش هم در حد خودش مناسب باشه کدومشو انتخاب کنم ؟؟؟
سوال دوم : اگر کسی تو رنج قیمت 400 بخواد از بین دو مدل فوجی s200 exr و nikon p100 یکی رو انتخاب کنه شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید ؟؟
بعد زا سر زدن به سایتهای مختلف و خوندن نظرات بقیه فعلا به این نتیجه رسیدم که s200exr از nikonp100 بهتره . یه سوال راجع به live view دارم . راستش اصلا نمیدونم چیه اما طبق گفته یکی از دوستان اگر این توانایی رو نداشته باشه نمیتونم عکس رو از روی صفحه lcd تنظیم کنم و بگیرم یعنی حتما باید توی چشمی دوربین نگاه کنم و عکس بگیرم ؟؟راهنمائیم کنید لطفا تا بلاخره یکی از این مدلها رو انتخاب کنم
عدد فوق نشون دهنده برد مفید فلاش هست یعنی تا متر رو فلاش میتونه روشن کنه
فلاشهای خارجی کاربرد و امکانات بسیار زیادی دارند
تنظیم قدرت..قابلیت ttl ...استفاده به عنوان فلاش بصورت off camera تنظیمات متعددی که بسیار با اهمیت هستند
البته برای همه این موارد دارای اهمیت نیستند و بستگی به کاربرد شما داره
fuji انتخاب بهتری هستسوال دوم : اگر کسی تو رنج قیمت 400 بخواد از بین دو مدل فوجی s200 exr و nikon p100 یکی رو انتخاب کنه شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید ؟؟
بله اگر نداشته باشه نمیتونید از روی صفحه نگاه کنید و عکس بگیریدیه سوال راجع به live view دارم . راستش اصلا نمیدونم چیه اما طبق گفته یکی از دوستان اگر این توانایی رو نداشته باشه نمیتونم عکس رو از روی صفحه lcd تنظیم کنم و بگیرم یعنی حتما باید توی چشمی دوربین نگاه کنم و عکس بگیرم ؟؟راهنمائیم کنید لطفا تا بلاخره یکی از این مدلها رو انتخاب کنم
البته الان اکثر دوربینها این ویژگی رو دارند
من تا به حال 10 تا عکس هم در حالت live view ننداختم!!!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)